therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Εχ ω συνδρομη στην Nova και ενδιαφερομαι να μαθω για το πως μπορω να μοιρασω το λογαριασμο μου σε αλλες τοπους διαμονης προσωπικους μου. Προς το παρον εχω ξεχωριστες δουφορικες εγκαταστασεις σε καθε διαμονη, και μεταερω την καρτουλα απο την μια στην αλλη. Πως μπορω να μοιραζω την Nova Μεσω ιντερνετ απο την μια τοποθεσια στις υπολοιπες? ΑΠο οσο ξερω αυτο αναλαμβανει να το κανει ο δεκτης Dreambox, αλλα για να λαβω το σημα στις αλλες τοποθεσιες θελω και εκει Dreambox?
Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Χρειάζεσαι δέκτη που να υποστηρίζει κάποιο απ πολλά cam plugins (cccam,mgcamd,newcs...). Ο πιο γνωστός και πιο εύκολος δέκτης θα έλεγα ότι είναι ο dreambox. Στον δέκτη-εξυπηρετητή θα έχεις την κάρτα της νόμιμης συνδρομής σου με κάποιο απ τα plugins ρυθμισμένο για sharing και στους δέκτες-πελάτες θα κάνεις πάλι παρόμοιες ρυθμίσεις για να συνδέεσαι στον server. Έχε υπόψην σου οτι είναι παράνομο το card-sharing.
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Το θεμα ομως ειναι το εξης. Πρεπει και οι "πελατες" να ειναι Dreambox για να παρουν το σημα που μοιραζω? Επειδη ειναι ακριβοι δεκτες. 200 Ευρω για να παρω εναν να το μοιραζει αντες πες τα δινω, αλλα απο κει και περα να παρω και τους υπολοιπους για καθε τοποθεσια, δεν βγαινω. Καλυτερα να μεταφερω την καρτα καθε φορα οπως κανω τωρα. Ειναι παρανομο, ακομα και αν το τροφοδοτω σε αλλη δικια μου τοποθεσια? Επειδη το να το διαθετεις σε τριτο, λογικο ακουγεται, αλλα το να το στελνεις στο εξοχικο σου για παραδειγμα ποιο το προβλημα, αφου παλι εγω ειμαι...
ba_eas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Λογικά παρότι είναι το εξοχικό σου και πάλι απαγορεύεται... Αφου δεν θές να βλέπεις ταυτόχρονα καλά είναι να μεταφέρεις την κάρτα και τέλος γιατί να δίνεις 200+ ευρώ για κάθε δέκτη είναι πολλά... Αν τώρα θέλεις να δείς ταυτόχρονα ο τρόπος είναι αυτός που αναφέρθηκε παραπάνω αλλά εδώ δεν νομίζω να μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες...
Finn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να δώσεις 200 ευρώ για δέκτη? http://www.dvbmonkey.com και καθάρισες με 56 για κάθε δέκτη. Είναι κλώνοι αλλά απ τους καλούς θα έλεγα.Πέρσι πήρα έναν και αποδείχθηκε πολύ σταθερός!
kallair Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μακρια από κλώνους αν δεν ξέρεις τι του περνάς και δεν είναι δοκιμασμένα. μπορεί να σου βγουν άχρηστοι από firmwares με timebombs..
astrea966 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μακρια από κλώνους αν δεν ξέρεις τι του περνάς και δεν είναι δοκιμασμένα. μπορεί να σου βγουν άχρηστοι από firmwares με timebombs.. αν μεινεις μακρια απο gemini δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα
Finn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χώρια που υπάρχουν gemini mods πολύ καλύτερα απ το κανονικό και χωρίς το timebomb. Εγώ σε κλώνο το Gemini 4.60 MOD της ελληνικής ομάδας.Πολύ δυνατό image.
kallair Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εγώ απλώς το επεσήμανα για να το έχει υπόψιν του το παιδι. εμένα δεν μου το είχε πει κανένας και έτσι την είχα πατήσει.
DeathBoy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχ ω συνδρομη στην Nova και ενδιαφερομαι να μαθω για το πως μπορω να μοιρασω το λογαριασμο μου σε αλλες τοπους διαμονης προσωπικους μου. Προς το παρον εχω ξεχωριστες δουφορικες εγκαταστασεις σε καθε διαμονη, και μεταερω την καρτουλα απο την μια στην αλλη. Πως μπορω να μοιραζω την Nova Μεσω ιντερνετ απο την μια τοποθεσια στις υπολοιπες? ΑΠο οσο ξερω αυτο αναλαμβανει να το κανει ο δεκτης Dreambox, αλλα για να λαβω το σημα στις αλλες τοποθεσιες θελω και εκει Dreambox? Γειά σου, δεν θα στο πρότεινα για ένα και μόνο λόγο ότι είναι 100% παράνομο και αν σε πιάσουν.....την έβαψες...
redcom7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σου, δεν θα στο πρότεινα για ένα και μόνο λόγο ότι είναι 100% παράνομο και αν σε πιάσουν.....την έβαψες... και για να σε πιασουν βεβαια πρεπει αυτος που βλεπει απο το εξοχικο να σε καρφωσει στην Forthnet (NOVA) ή να ειναι client καποιος απο τους ρουφιανους της.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αν χρησιμοποιεις Dreambox για να βλεπεις στο ιδιο σπιτι παλι ειναι παρανομο? Δηλαδη να εχω τον ενα δεκτη και μεσω LAN να μπορω εγω σε αλλο δωματιο να βλεπω το προγραμμα που θελω, για να μην βλεπουν και οι 2 το ιδιο. Επισης γινεται μεσω υπολογιστη και καρτας με LNB για να μην γεμιζω δεκτες? Δηλαδη αν γινεται αυτο με το LAN, να εχω ενα DreamBOX να τροφοδοτει το αλλο δωματιο στο υποιο με υπολογιστη και εξωτερικη καρτα για να παιρνω το δορυφορικο σημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.