R.E.M. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Θελω να ασχοληθω με δικτυα και σκεφτομουν να ξεκινησω με τα VPN μιας και εχουν αρκετες εφαρμογες στην αγορα.Εχω ηδη κανει το CCNA. Ηθελα λοιπον να μου προτεινετε βιβλιογραφια για να ξεκινησω..... Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 τα VPN ειναι ενδιαφερον κομματι. εαν σκοπευεις να ασχοληθεις με το security γενικα, αφου τα VPN ειναι ενα κομματι του απλα, θα σου προτεινα να δεις το CCNA security και σε βαθος χρονου να τσεκαρεις και βιβλιογραφια CCNP/CCSP. οταν εκανα το ISCW στο CCNP ειχα ενα ebook ενος τυπου που ηταν κατι σαν η εγκυκλοπαιδια του IPsec. αν το βρω θα σου πω τιτλο για να το διαβασεις. πολυ αξιολογο βιβλιο. επισης καλο θα ηταν, αν σκοπευεις να δουλεψεις σε καποιον provider, να τσεκαρεις και MPLS, αφου και εκει υπαρχουν VPN.
el02154 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παιδια και εγω έχω CCNA. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τι αντίκρυσμα έχουν οι πιστοποιήσεις CIsco στην αγορά εργασίας.
Rabican Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εμενα το CCNP μου εξασφαλισε μια θεση εργασιας, και οχι ως ανειδικευτος εργατης. βεβαια θεωρω πως απο μονο του δε λεει τιποτα. κατ εμε το να εχει καποιος CCNA δε σημαινει απαραιτητα κατι. αυτο που κυριως ζητανε στην αγορα εργασιας ειναι εμπειρια και hands-on router. ενα CCNA το παιρνεις και διαβαζοντας pass4sure. επι της ουσιας οι περισσοτεροι εργοδοτες ζητανε και εμπειρια στο να setαρεις network devices. εαν η δουλεια σου σου επιτρεπει να ξεκλεβεις λιγο χρονο και να δοκιμζεις τοπολογιες πανω σε routers, η αν μπορεις μεσω καποιου emulation (πχ GNS! φοβερο!) να στησεις τοπολογιες, τοτε μπορει να μαθηματα να μην τα χρειαστεις. αλλιως, εστω και αυτη η ακαδημαικη εμπειρια ειναι σημαντικη..
R.E.M. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 το GNS φαινεται αρκετα καλο,αλλα θελω μια βοηθεια στο που θα βρω τα ΙΟS images που χρειαζεται
Rabican Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 εχω ενα 7200 και κατι 2650 και 2621! αμα θες στα δινω..
R.E.M. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 οκ θα με βοηθουσε πολυ.αν θες στειλε μου p.m να τα πουμε σε ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.