Προς το περιεχόμενο

Toshiba A-300 δεύτερος σκληρός

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε όλους εχω το προαναφερόμενο λαπτοπ και ερωτω μπορει να παρει και δευτερο σκληρο δίσκο εσωτερικά ? ( σημ υπάρχει εσωτερική θηκη απο οτι ειδα πλαι σ αυτη που χει το πρωτο ).

Δημοσ.
καλησπερα σε όλους εχω το προαναφερόμενο λαπτοπ και ερωτω μπορει να παρει και δευτερο σκληρο δίσκο εσωτερικά ? ( σημ υπάρχει εσωτερική θηκη απο οτι ειδα πλαι σ αυτη που χει το πρωτο ).

φιλε μπορει να εχει το κουτι 2η θηκη -νομιζω εχουν στην σειρα α300- αλλα δεν ξερουμε αν μεσα η μητρικη θα εχει αναμονη sata.

το καλυτερο ειναι να ανοιξεις το καπακι να δεις τι παιζει εκει μεσα,και ανεβασε και καμια φωτο.

υπαρχει και η πιο ασφαλης λυση να παρεις τηλ την αντιπροσωπεια

http://www.toshiba.gr

Δημοσ.

Σε Α300-15J έχω βάλει 2ο σκληρό και δούλεψε κανονικά. Είχα διαβάσει ότι η toshiba δεν έχει ελεγκτή για το δεύτερο σκληρό οπότε δεν περίμενα να δουλέψει. Τελικά όλα οκ.

Δημοσ.

καλημερα παιδια ανοιξα την θηκη οποτε διαπιστωνω οτι δεν εχει υποδοχη οπως στην πρωτη για σκληρο ενδεχομενως να πρεπει να ανοιξω ολοκληρο το καλυμα να δω μεσα στην m/b τι γινεται θελει τροφοδοδια και σατα καλωδιο για τον δισκο θα κανω την επεμβαση σημερα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...