stelios_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 θα ηθελα ενα προγραμμα που να μπορω να καταγραψω σε βιντεο οτι διχνει η οθονη μου καθως και να καταγραφεται και ο ηχος... δοκιμασα ενα που κατεγραφε μονο εικονα αλλα μου κολαγε ολο το pc.καμια ιδεα για βιντεο και ηχο και οσο πιο ελαφρι γινεται μπορει να δωσει καποιος? :o:o
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Άρθρο «Με ποιο πρόγραμμα;», στο Insomnia Wiki...
stelios_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι ενοεις ? :confused:
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι ενοεις ? :confused: Στέλιο εννοεί http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271294
stelios_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ναι παιδια εψαξα εκει που μου ειπε και παλι βρηκα ενα προγραμμα μονο που δουλεψα και πριν και δεν μου κραταγε ηχο μαζι με το βιντεο και μου το εσπαγε ξεχωριστα το ενα με το αλλο + οτι μου κολαει ολο το Pc με αυτο το προγραμμα
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ένα ακόμη πρόγραμμα που μπορεί να κάνει επάξια τη δουλειά (όλο λέω ότι θα το προσθέσω στο συγκεκριμένο άρθρο του Wiki και όλο το ξεχνάω ) είναι το, γνωστό νομίζω στους φίλους θαμώνες της ενότητας Video, VirtualDub του Avery Lee. μπορείτε να δείτε ένα βιντεάκι που έχω ανεβάσει στο YouTube με capture που έγινε με τη βοήθεια του προγράμματος. Ήταν ένα παράθυρο του VirtualBox, μέσα στο οποίο έτρεχε μία εικονική μηχανή Ubuntu Linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.