aspire1673 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα στο φορουμ.. εκανα μια προχειρη αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικα με το παρακατω προβλημα που εχω και σκεφτηκα να ζητησω την γνωμη σας. εχω ενα φορητο με win7.κατεβασα και εβαλα το nero 9 και οτιδηποτε Nero ειναι συμβατο με win7. το προβλημα που εχω ειναι το εξης:οταν παω να αντιγραψω ενα dvd ενω κανει image αρχειο στον δισκο κανει εξαγωγη το dvd που θελω να αντιγραψω οταν βαζω το κενο dvd ενω το διαβαζει δεν το γραφει.επισημενο οτι και τα δυο dvd ειναι ιδια δλδ (dvd-r).απο εκει και περα κολλαει το nero δεν κλεινει με τιποτα ουτε μεσο της διαχειρησης εργασιων....παω να απενεργοποιησω τον υπολογιστη φτανει σε διαδικασια τερματισμου αλλα δεν κλεινει με τιποτα..αναγκαζομαι να κρατησω πατημενο το κουμπι power για να κλεισει.εκανα εννοειτε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση ακομα και αφαιρεση του nero με το ''ειδικο'' προγραμμα .δοκιμασα και αλλα αντιγραφηκα dvd fab-ashampoo burning studio 9 και παλι τα ιδια...στο dvd fab στο τελος γυρω στο 99% δεν κανει image και στο ashampoo κλεινει το προγραμμα προτου ξεκινησει...εκανα σκαν για ιους με 3 antivirus αλλα τιποτα.ααααα και να μην ξεχασω δοκιμασα την λειτουργια tou nero εκτελεση προγραμματος σε συμβατοτητα με windows xp αλλα τιποτα και παλι... το dvd του φορητου δεν εχει προβλημα γιατι αφου κλεισω τον φορητο και το ξανανοιξω παω στο image αρχειο κανω κλικ πανω ανοιγει to nero και το γραφει κανονικα σε dvd. sorry αν σας κουρασα αλλα δεν μπορω να βρω ακρη με τιποτα...εψαξα και στο ιντερνετ αλλα τιποτα...σκεφτομαι το φορματ αλλα ειπα να παρω την γνωμη σας μπας και το γλητωσω... ευχαριστω εκ των προτερων .... ---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ---------- κανεις ρε παιδια ????καμια γνωμη????τελικα ειναι συνθετο το προβλημα απο οτι καταλαβαινω
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ποια εκδοση NERO 9 εχεις? εγω εχω στο ενα πισι την 9,2,60 του nero και στο αλλο το ashampoo burning sudio 9. και οι 2 ειναι με λειτουργικο WIN 7 64bit και δεν εχω κανενα προβλημα!
aspire1673 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν μου γραφει version... γραφει version #.#.#.#...αλλα εκτος απο αυτο δεν ειναι περιεργο να συμβαινει το ιδιο και με το burning studio??? και κατι ακομα παρατηρησα το εξης...κλικαρα πανω στο image αρχειο που εκανε στον δισκο...ανοιξε το nero burning rom .του εβαλα να κανει 5 αντιγραφες το ιδιο αρχειο.εκανε μια αντιγραφη ..εβγαλε το δισκακι και μολις εβαλα το δευτερο για να κανει την δευτερη εγγραφη παλι εκανε το ιδιο δεν προχωρησε παρακατω παρολο που μολις εβαλα το κενο δισκακι το διαβασε αλλα δεν προχωρησε στην εγγραφη.εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες dvd αλλα παντοτε τα ιδια dvd-r ...
gkokki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου δεν μου γραφει version...γραφει version #.#.#.#...αλλα εκτος απο αυτο δεν ειναι περιεργο να συμβαινει το ιδιο και με το burning studio??? και κατι ακομα παρατηρησα το εξης...κλικαρα πανω στο image αρχειο που εκανε στον δισκο...ανοιξε το nero burning rom .του εβαλα να κανει 5 αντιγραφες το ιδιο αρχειο.εκανε μια αντιγραφη ..εβγαλε το δισκακι και μολις εβαλα το δευτερο για να κανει την δευτερη εγγραφη παλι εκανε το ιδιο δεν προχωρησε παρακατω παρολο που μολις εβαλα το κενο δισκακι το διαβασε αλλα δεν προχωρησε στην εγγραφη.εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες dvd αλλα παντοτε τα ιδια dvd-r ... Χρησιμοποίησε ένα από τα ειδικά cd καθαρισμού μήπως και έχει αρπάξει βρώμα το laser του dvd-rom. Παίζει βέβαια και να ετοιμάζεται το dvd-rom να παραδώσει το πνεύμα. Συνήθως έτσι γίνεται, δεν μπορούν να γράψουν 1 στα 10, μετά 2 στα 10 και στο τέλος....πάπαλα. Αν έχει κάποιος φίλος εξωτερικό dvd να δανειστείς και να δοκιμάσεις (πιστεύω ότι σε εξωτερικο drive δεν θα έχεις πρόβλημα )
JimGer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 πόσο ελεύθερο σκληρός έχεις στο λάπτοπ?Πόση μνήμη?
aspire1673 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 φιλε το φορητο ειναι καινουργιο...εχει συνολο 500gb σκληρο 400 ελευθερα και 4gb ddr3 μνημη.1gb καρτα γραφικων διπλοπυρηνος p7450 sta 2,13.ειναι ο acer aspire 5739gt.. το dvd rom ειναι το, DVD-Rom : Optiarc DVD RW AD-7585H... ακου τωρα και το παραδοξο...κατεβασα και το cdburnerxp4 και γραφει κανονικα.... αντε τωρα εξηγησε μου τι συμβαινει....ελεος δλδ.... κοιταξα και τους drivers to dvd αν εχει βγαλει πιο καινουργιους η εταιρια...εχω τους τελευταιους.μιλησα και με την acer αν τις εχει αναφερθει τιποτα αλλα μπα...μου ειπαν να επικοινωνησω με την nero....αντε γεια λεμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.