CupraLeon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα και απο εμενα παιδια λιγο τα φωτα σας ωστε να με βοηθησετε ! Λογω χωρου μπορω να φιλοξενησω μεχρι μετα βιας 27" στο χωρο μου.Θα συνδεθει κυριως ενα PS3 αρα το FullHD θα ηταν δελεαστικο,οσο επεισης και ο δεκτης τηλεορασης επανω. Τωρα ομως ερχεται το μεγαλο θεμα! 1)Να προτιμησω ενα LCD-TV Monitor που παιζουν σχετικα 23-27" ?? 2)Να παω σε μια LCD-TV λογω οτι ειναι "τηλεοραση"?? Μου εχουν πει οτι τα tv-monitor ειναι τραγικα οσο αφορα την απεικονηση τηλεορασης σε σχεση με τα lcd-tv αλλα απο την στιγμη που θα τα πιανω ψηφιακα τα καναλια υπαρχει τοσο μεγαλο θεμα??Επεισης το PS3 με 720p θα παιξει καλα μπαλλα σιγουρα αλλα το 1080i θα ηταν ποιο προτιμητεο. Bugdet=350e max Μεσα απο τις δικες σας επιλογες και εμπειριες θα με βοηθουσε παρα πολυ η αποψη σας στο τι να διαλεξω μεσα στην εβδομαδα για αγορα. Υ.Γ τοσο καιρο ειχα ενα LG L246WH αυτην και μπορω να πω στα παιχνιδια με ικανοποιουσε απολυτα! Ευχαριστω
CupraLeon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Τυχερος μπορει να ειμαι αλλα το συγκεκριμενο πανελακι θα μπορεσει να παιξει συμφωνα με αυτα που παραθετω παραπανω?
EliasKir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ανετα. Εγω εχω μια αντιστοιχη 22 ιντσων και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Απο την στιγμη που θα πιανεις τα καναλια ψηφιακα δεν τιθεται λογος ποιοτητας. Κατα 90%, σε αυτην την τιμη βρισκεις 26 ιντσων HD Ready τηλεορασεις (χωρις DVI για τον υπολογιστη) και μαρκες Schaub Lorenz, Funai κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.