Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ήρθε και η ώρα να οργανώσουμε ένα XBOX 360 league και εδώ στο insomnia. Αν μαζευτούν πολλοί, θα ανοίξω το league στο παιχνίδι και θα αρχίσουμε τα ματς. Η επιλογή ομάδας είναι ελεύθερη, με λίγα λόγια όποιος προλάβει καλή ομάδα πρόλαβε. 1. Tilemaxx - Chelsea
Luffy-san Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ήρθε και η ώρα να οργανώσουμε ένα league και εδώ στο insomnia. Αν μαζευτούν πολλοί, θα ανοίξω το league στο παιχνίδι και θα αρχίσουμε τα ματς. Η επιλογή ομάδας είναι ελεύθερη, με λίγα λόγια όποιος προλάβει καλή ομάδα πρόλαβε. 1. Tilemaxx - Chelsea ωραιος εισαι...Τσιμπησες και την ομαδα πρωτος πρωτος
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ε τι ήθελες να πάρω ρε? Σάντερλαντ
fearwhatnow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Aν παιζετε σε manual ειμαι μεσα.Αλλιως μαλλον οχι.Το συζηταμε για semi εστω!
polakis21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί semi? Φοβάστε τον ρεαλισμό ή....δεν μπορείτε?
Tilemaxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Semi αμα είναι. Για manual ούτε λόγος. Λοιπόν πείτε μου τις ομάδες σας για να ανοίξω league σιγά-σιγά.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Περιμένουμε, έτσι και αλλίως δεν πρόκειται να ανοίξω league αν δεν μαζευτούμε τουλάχιστον 10 άτομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.