katchris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ποιο μοντέλο αξίζει περισσότερο ati radeon ή nvidia ge force;
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 katchris άνοιξε ένα topic εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=15
nickarmy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 αυτά τα topics είναι τα αγαπημένα μου τώρΑ on topic πές μας καλήτερα το σύστημά σου πρώτα και τι θέλεις να αγοράσεις κάρτα ?
katchris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ποια από τις 2 αξίζει περισσότερο; ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ---------- αυτά τα topics είναι τα αγαπημένα μου τώρΑ on topic πές μας καλήτερα το σύστημά σου πρώτα και τι θέλεις να αγοράσεις κάρτα ? Βασικά έχω διαλέξει τα απαραίτητα από επεξεργαστή ram μητρική και πήγα στην κάρτα γραφικών εκεί δεν μπορούσα να διαλέξω ποια μου τεριάζει καλύτερα. Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη η ati radeon ή nvidia geforce.
nickarmy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 τωρα που ειγνες ποιο κατατοπιστικός οκ. θα έλεγα την ατι αφού υποστηρίζει και direct 11 αλλα τη ΄βρίσκω ακριβη ,για τί χρήση τη θές
katchris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 τωρα που ειγνες ποιο κατατοπιστικός οκ.θα έλεγα την ατι αφού υποστηρίζει και direct 11 αλλα τη ΄βρίσκω ακριβη ,για τί χρήση τη θές Την θέλω για games αλλα να μπορώ να παίζω με τις μέγιστες ρυθμίσεις σε κάθε παιχνίδι.
sozz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Την θέλω για games αλλα να μπορώ να παίζω με τις μέγιστες ρυθμίσεις σε κάθε παιχνίδι. ε τοτε θα πας για 5850.... και παλι σε dx11 δεν θα εχεις φουλ τα γραφικα οταν θα βγουνε αλλα τα τωρα παιχνιδια θα τα παιζεις φουλ και με aa αν δεν θες τα dx11 η gtx 260 ειναι καλυτερη απο την 5770
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.