Προς το περιεχόμενο

Ποιο φθηνο modem να παρω για να κανω την δουλεια μου?

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Ενα φιλαρακι εχει connex και κατι επαθε το modem που του ειχαν δωσει , το οποιο συνεδεε με το pc του μεσω usb.. Τωρα θελει να παρει ενα καινουριο , φανταζομαι με ethernet ειναι οτι καλυτερο , οτι πιο φθηνο , ισα ισα να σερφαρει .. Και να ταιριζει για windows seven 64 -bit ;)

Δημοσ.

Link please , ποσο κανει, και απο που εισαι?

---------- Προσθήκη στις 17:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

Ο φιλος μου τελικα θελει καινουριο. Τι να του κανω.. Οποτε προτεινεται μου ενα ρε παιδια.. απο e-shop κατα προτημηση

Δημοσ.

Ρωτησαμε αλλα μας ειπαν οτι θα πρεπει να βαλουμε windows xp επειδη λεει δν αναγνωριζεται ακομα το μοντεμ τους απ τα 7 ... λολ

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Πριν να ανοίξετε νέο θέμα, ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.
Ρωτησαμε αλλα μας ειπαν οτι θα πρεπει να βαλουμε windows xp επειδη λεει δν αναγνωριζεται ακομα το μοντεμ τους απ τα 7 ... λολ

αν συνδεεται με ethernet δεν εχει καμια σχεση τι win εχει δεν χρεαζεται drivers. μονο αν ειναι usb χωρις ethernet θυρα.

Δημοσ.

''Ο φιλος μου τελικα θελει καινουριο. Τι να του κανω.. Οποτε προτεινεται μου ενα ρε παιδια.. απο e-shop κατα προτημηση..''

Δημοσ.
Νομίζω ότι έχει δικαίωμα κάθε χρόνο να ζητήσει καινούργιο. Ρωτήσατε;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ;;; Ισχύει σίγουρα κάτι τέτοιο;

Υπό ποιες προϋποθέσεις; Να τα έχει ψιλοπαίξει το παλιό;;;

Εγώ που έχω δηλ ενα ταπεινο απλό usb μόντεμ χρόνιαα τώρα, μπορώ να ζητήσω δωρεάν καινούριο;

Αλήθεια παίζουν ακόμα μόντεμ ή θα μου δίνανε μόντεμ ρούτερ όπως δίνουν στις καινούριες γραμμές adsl?:P:p:p

Δημοσ.
Σορρυ μοντερειτορ....

Δηλαδη ρε παιδια αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612338&u=TP-LINK-TD-8610-EXTERNAL-ADSL2+-MODEM-OVER-PSTN δεν ειναι αξιοπρεπες ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ;;; Ισχύει σίγουρα κάτι τέτοιο;

Υπό ποιες προϋποθέσεις; Να τα έχει ψιλοπαίξει το παλιό;;;

Εγώ που έχω δηλ ενα ταπεινο απλό usb μόντεμ χρόνιαα τώρα, μπορώ να ζητήσω δωρεάν καινούριο;

Αλήθεια παίζουν ακόμα μόντεμ ή θα μου δίνανε μόντεμ ρούτερ όπως δίνουν στις καινούριες γραμμές adsl?:P:p:p

a.οχι tp link.

β.δεν δικαιουσαι πιο καινουριο.πας και παιρνεις.

γ.thomson 585 απο forthnet shop.Καπου θα εχει ενα εκει κοντα του.αλλη λυση κανα zyxel 660.Κανα Linksys wag200 η κανα linksys wag160n

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...