brandon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Χρειάζομαι την βοήθεια σας όποιος μπορεί να βοηθήσει. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε λευκό χρώμα και οπωσδήποτε να έχει και ενσωματομένο mpeg4 δέκτη λόγω της ψηφιακής τηλεόρασης που έρχεται. Η οθόνη ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί για PC παρά μόνο για τηλεόραση. ΔΕΝ θέλω μεγάλη τηλεόραση ... άρα μιλάμε για ίντσες στην κατηγορία των 17'' - 23'' στο περίπου, εξαρτάται πάντα την τιμή. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. P.S. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ που δεν είδα καθόλου οτι έδω δεν είναι για τηλεοράσεις !! Σόρρυ παιδιά λάθος !! Αν κάποιος moderator το δει ... ας το μεταφέρει εκεί που πρέπει! Ευχαριστώ πολύ.
kostasplak1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 LG-22LU5000 toshiba regza 19DV616DG H τελευταια δεν εχει mpeg-4 ομως...
brandon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 LG-22LU5000toshiba regza 19DV616DG H τελευταια δεν εχει mpeg-4 ομως... Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου ΑΛΛΑ τις έχω δει και τις δυο αυτές και ... η 1η είναι λευκή ΜΟΝΟ απο μπροστά.Απο πίσω είναι όλη πορτοκαλί, άσε που έχει και 429 ευρώ Η 2η όπως είπες και εσύ δεν έχει mpeg4 οπότε απορρίπτεται.
Balourdos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157012&u=SAMSUNG-LE19B541-19---LCD-TV Και με εκπτωση 28%... Δεν ξερω αν ειναι λευκη και απο πισω ομως...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αυτη ισως? Ακομα πιο οικονομικη, και με mpeg4. Σε αυτες τις ιντσες δεν εχει νοημα το full hd. Οποτε μενει μονο το θεμα αν κολλας στο ονομα. Εγω δε θα κολλαγα παντως, απο τη στιγμη που και οι 2 εχουν 2 ετη εγγυηση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168872&u=TELEFUNKEN-TF22-2500-22---LCD-TV&sid=1 Η προσφορα ισχυει για τις επομενες 6 μερες ή μεχρι εξαντλησεως. (Η διαφορα με την Samsung πιο πανω ειναι μεν μικρη χρηματικα, αλλα οι 3 παραπανω ιντσες βολευουν για θεαση απο περιπου 1 μετρο πιο μακρια με την ιδια ανεση).
brandon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157012&u=SAMSUNG-LE19B541-19---LCD-TV Και με εκπτωση 28%... Δεν ξερω αν ειναι λευκη και απο πισω ομως... Την συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά την είχα προσέξει και εγώ ... αλλά δεν πρέπει να είναι λευκή και απο πίσω !! Άσε που είδα μια Toshiba κάπου (δεν θυμάμαι που ακριβώς ...στην ηλεκτρονική??) η οποία ήταν και άσπρη, ήταν 18,5'' και είχε και 185 ευρώ!! Αυτη ισως? Ακομα πιο οικονομικη, και με mpeg4. Σε αυτες τις ιντσες δεν εχει νοημα το full hd.Οποτε μενει μονο το θεμα αν κολλας στο ονομα. Εγω δε θα κολλαγα παντως, απο τη στιγμη που και οι 2 εχουν 2 ετη εγγυηση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168872&u=TELEFUNKEN-TF22-2500-22---LCD-TV&sid=1 Η προσφορα ισχυει για τις επομενες 6 μερες ή μεχρι εξαντλησεως. (Η διαφορα με την Samsung πιο πανω ειναι μεν μικρη χρηματικα, αλλα οι 3 παραπανω ιντσες βολευουν για θεαση απο περιπου 1 μετρο πιο μακρια με την ιδια ανεση). Αυτή για να πω την αλήθεια δείχνει αρκετά καλή γι αυτό που ζητάω!! Αν και τώρα Telefunken τι να πω...δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω αν πρέπει να την εμπιστευτώ! Πάντως δείχνει η καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα!! Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Αν έχουμε και κάτι άλλο να συγκριθεί με την τελευταία ... ευπρόσδεκτο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ενδεικτικα, καθε χρονο που πάω στο χωριο, ξανασυντονιζω παρα πολλες απο τις τηλεορασεις των γερων εκει. Αν σου πω οτι το 75% ειναι Telefunken και το αλλο 20% Nordmende, και οτι το 90% απο αυτες ειναι τηλεορασεις 20-30 ετιας και παιζουν ακομα, θα με πιστεψεις? Α, βαλανε και εικονα απο πισω (χτες που εβαλα το λινκ δεν ειχε). Ειναι ασπρη
brandon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ ... την έβαλα στο καλάθι μου!! Σε ευχαριστώ πολύ George για την πολύ χρήσιμη συμβουλή σου!
brandon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι για να το τελιώσω το θέμα....τελικά την τηλεόραση την πήρα!! Σε μια μέρα παραλαβή απο το κατάστημα όλα ΟΚ. Την βάζω στην μπρίζα ..δουλεύει μια χαρά αλλά ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος απο πίσω. Την κλείνω, την κουνάω, την ανοίγω...ο θόρυβος πιο δυνατός. Λέω καλά...αφού με γκαντέμιασε ο GeorgeMan πως ήθελα να την πάρω και να δουλεύει σωστά Την πήγα πίσω λοιπόν σήμερα, έκαναν τον έλεγχο και μέσα σε μισή ώρα μου την αντικατέστησαν! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ E-SHOP για την ταχύτατη εξυπηρέτηση τους ,για να τα λέμε όλα όπως πρέπει!! Όσον αφορά την τηλεόραση πανέμορφη και με πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά της ΕΡΤ !! (τώρα για τα αναλογικά τι να πω..το σήμα εδώ στην περιοχή είναι έτσι και αλλιώς χάλια!!) Άντε Digea τελείωνε... περιμένουμε !!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ηθελα να απαντησω στο προηγουμενο ποστ, αλλα αφου την ειχες παραγγειλει δωρον-αδωρον αφού με γκαντέμιασε ο GeorgeMan πως ήθελα να την πάρω και να δουλεύει σωστά Ερμμμμ.... γκουχ γκουχ βαρουχ Μεγειαααα καλοριζικη και καλοδουλευτη!!! Ευχομαι να αντεξει πολυυυυυυυυ καιρο ακομα! Πλακα κανω ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.