Mr.TsiLi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!! Filika: Δημητρης
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!! Filika: Δημητρης Χμ! Για πες τι σου έκανε η κοπελιά και θες να μπεις στο account της?
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!! Filika: Δημητρης Καλά σου έκανε με τέτοια ορθογραφικά που κάνεις..Αντί να της πετάξεις τα μάτια έξω, απλά της τα έβγαλες.!:ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Χμ! Για πες τι σου έκανε η κοπελιά και θες να μπεις στο account της? Ειναι για να μην του κανει :lol:
buzzad Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλα το συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει αηδια....
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!! Filika: Δημητρης αυτό το ακούω από πόλους, τι εννοείς σου hackαρε το msn? (βρες κάτι πιο πειστικό να πεις)
nickarmy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 λογικα θα του είχαν βάλει κανένα logger και τελείωσε η υπόθεση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλα το συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει αηδια.... Αντιθέτως, η επίλυση αυτού του θέματος φαίνεται πως ενδιαφέρει ...πολύ κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.