Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση MSN account

Mr.TsiLi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!!

Filika: Δημητρης

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδες δν κσερω αν ειμαι στο σοστο section ειμαι νεος εδω οποτε για οποιοδηποτε λαθος συγγνωμη!!!Λοιπον....Πριν καιρο μου ειχαν hackarei το msn...Θελω να παρω πισω αυτο το account στο msn...Έχει αλλαξει secret answer και τα παντα....Αν γινεται και καποιος ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω...Περιμενω απαντηση!!!

Χμ! Για πες τι σου έκανε η κοπελιά και θες να μπεις στο account της?

:devil:B)

Δημοσ.

Καλά σου έκανε με τέτοια ορθογραφικά που κάνεις..Αντί να της πετάξεις τα μάτια έξω, απλά της τα έβγαλες.!:ρ

• Moderators
Δημοσ.
Χμ! Για πες τι σου έκανε η κοπελιά και θες να μπεις στο account της?

:devil:B)

Ειναι για να μην του κανει :lol::lol::lol:

Δημοσ.

αυτό το ακούω από πόλους, τι εννοείς σου hackαρε το msn?:fear:

(βρες κάτι πιο πειστικό να πεις):rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλα το συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει αηδια....

Αντιθέτως, η επίλυση αυτού του θέματος φαίνεται πως ενδιαφέρει ...πολύ κόσμο!

:rolleyes:B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...