VaGeLiSyRoS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας, Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω στο iphone μου είναι ότι δεν συνδέεται στο διαδίκτυο του σπιτιού μου[έχω ασύρματο διαδικτυο(conn-x_BaudTec),το οποίο το έχω κλειδωμένο].Όταν βρίσκομαι σε ένα άλλο μέρος που έχει wi-fi μπαίνει κανωνικά χωρίς κανένα πρόβλημα,ενώ όταν είμαι σπίτι μου δεν μπορώ να μπώ παρόλο που όταν μου είχε ζητήση το κωδικό για να μπεί το είχα πληκτρολογήσει σώστα.Επίσης,το iphone ενός φίλου μου που είχε φέρει σπίτι μου δεν του έμπαινε ούτε εκείνου και ακόμα ένα Νοκια πάλι ενός φίλου μου ούτε αυτό έμπαινε. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα? Σας ευχαριστώ.
Whiteyez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Προφανώς είναι θέμα του router σου, με τι πρωτόκολλο το έχεις κλειδωμένο; Δοκίμασε WPA/WPA2 αν δεν το έχεις σε αυτό.
VaGeLiSyRoS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ναί λογικά φταίει το router.Τι εννοείς πρωτόκολλο,δεν καταλαβαίνω..?
xivelord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναί λογικά φταίει το router.Τι εννοείς πρωτόκολλο,δεν καταλαβαίνω..? Ανοιξε τον browser σου και αντι για διευθυνση πρηκτρολογησε 192.168.1.1 username και pass πρεπει να εχει και στα δυο admin. Οταν το ανοιξεις θα σε βγαλει στισ ρυθμισεις του modem.Στο section security λογικα θα επιλεγεις πρωτοκολλο ασφαλειας.Αλλαξε εκει οτι θελεις και δες..
VaGeLiSyRoS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ανοιξε τον browser σου και αντι για διευθυνση πρηκτρολογησε 192.168.1.1username και pass πρεπει να εχει και στα δυο admin. Οταν το ανοιξεις θα σε βγαλει στισ ρυθμισεις του modem.Στο section security λογικα θα επιλεγεις πρωτοκολλο ασφαλειας.Αλλαξε εκει οτι θελεις και δες.. βασηκα δεν ειναι το admin,τι αλλο μπορω να κανω?να παρς τηλ στο οτε?τι μου προτηνεις? ευχαριστω
Whiteyez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το manual του router το έχεις; Τα λέει όλα εκεί.
flik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης αν δεν το έχεις γράψε μας την μάρκα του router, αν είναι connx ξέρω οτι τώρα τελευταία τον κωδικό τον γράφουν κάτω απο τη συσκευή. Εννοώ τον κωδικό για το μενού του router
VaGeLiSyRoS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδία ευχαριστώ το πρόβλημα λύθηκε!Έπρεπε να αλλάξω το WAP !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.