Vasilius Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αν είχατε παλιότερο dual core cpu θα σας έλεγα να πηγαίνατε σε ενα μεταχειρισμένο quad 2.4-3 ghz μονο κ μονο επειδη πλέον αρκετοί τίτλοι εκμεταλεύονται τους extra cores της cpu . Απτην άλλη τώρα σαν χρήστης - gamer το να πάτε απο 4850 και τη cpu που αναφέρετε σε ξερω γω quad 775 socket με καμια 4890 , δεν αξίζει βάση του δείκτη απόδοσης/τιμής . Αυτό το έτος θα βγούν παιχνιδάρες με απαιτήσεις αλλά δεν είναι ανάγκη για upgrade. Κοινώς για να μη πολυλογώ , ρίχτε ποιότητες γραφικών , κόσμου, εφέ , νερού κτλ όπως εσάς σας κόβει , και κερδίστε αρκετά frames , ρίχτε κ λίγο O/C στη cpu και θα παίξετε αυτούς τους επερχόμενους τίτλους άνετα. Είδη ανακοινώθηκαν πως το φθινώπορο βγαίνουν νέες κάρτες της Ati dx11 optimised etc. που αν μη τι άλλο θα μεγαλώσουν το κενό απτις 4850/70/90. Καλιο να σκάσεις χριστούγεννα 500e παρά τώρα 300 και 200 μετά και 150 πιο μετα κτλ.
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εχει δικιο ο Vasilius. Απ το Δεκεμβριο και μετα και αν.Ακομη εισαι αξιομαχος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 μια ερωτηση ασχετη.Οι μνημες μου ειναι 4χ1 ocz στα 1033 ,και ενω απο το bios γραφει οτι ειναι στα 1033,οταν ανοιξω το cpu-z ston καταλογο των μνημων μου γραφει dram frequence 534.Για πιο λογο?Δεν επρεπε να μου γραφει 1033?
mitsakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μια ερωτηση ασχετη.Οι μνημες μου ειναι 4χ1 ocz στα 1033 ,και ενω απο το bios γραφει οτι ειναι στα 1033,οταν ανοιξω το cpu-z ston καταλογο των μνημων μου γραφει dram frequence 534.Για πιο λογο?Δεν επρεπε να μου γραφει 1033? επειδη ειναι το ratio αρρα 534 χ2
PCharon Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν αξίζει η αναβάθμιση στο 775, είναι πολύ ακριβοί (η Intel δε λέει να ρίξει σόι τις τιμές μέχρι να αποσυρθούν τα κομμάτια της). Επίσης αυτός που έχεις βολεύει πολύ σε θέματα θερμοκρασίας/κατανάλωσης. Εγώ που είμαι το ίδιο με εσένα, το μόνο που θεωρώ πως θα άξιζε να κάνω σαν αναβάθμιση (αν και δε με χαλάει να το αφήσω το σύστημα για κανά 5άρι χρόνια, αφού δε με καίει η ισχύς) είναι οι επερχόμενοι 6 core της AMD...
ikaruga24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Στο ιδιο προβλημα βρισκομαι και εγω μιας και εχω εναν E8200 αλλα εχω μια motherboard που σηκωνει 0, zero, nadda, μηδεν overclock και στο e-bay εχω βρει ορισμενους επεξεργαστες σε καλη τιμη. Βρηκα κατι Q9300 - 9400 με καμια 130 ευρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αξιζει. Εχω βρει και auctions φυσικα που βλεπω κατι Q9550 και 9450 που εχουν ακομα λιγο καιρο για να τελειωσουν και βρισκονται κατω απο τα 100. Γενικα εχω σκεφτει πολλες φορες να περασω καλυτερα μια και καλη σε πλατφορμα AM3 αλλα εκει μετα θα χρειαστω και motherboard και DDR3 μνημες και το κασε θα φτασει αρκετα ψηλοτερα απο οσο θα ηθελα. Ολα παιζονται στο συνολικο ποσο που θα πληρωσω. Ειναι λιγο σπαζοκεφαλια η ολη υποθεση για οσους θελουν να κανουν μια καλη αλλα οικονομικη αναβαθμιση για την αξιοποιηση της καρτας τους απο το συστημα (την 5850 εχω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.