Belial Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Parakalw ta fwta sas giati den mporw na epile3w ton katallhlo disko, basika exw katalh3ei gia ton WD 60GB me 8mb cache alla zhtontas ton apo 2 magazia (Plaisio) gia to systhma moy h apanthsh poy eixa htan oti shkwnei mono mexri 20 GB. To systhma moy einai to e3hs: cpu p3 450 mhz motherboard jetway 910AF (me enswmatomeno chip ixoy + eikonas 1ntel 810) ram 256MB (133) Eimai sigoyros oti kapoios 8a me boh8hsei.
pios? Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Mexri 20gb?????????? Mou fenete oti den pane kala. Oso thes tha valeis kai me bios update logika tha vazeis kai akoma perisotero. Alla gia epilogh sklhrou tha sou sinistousa 80arh maxtor -h- seagate... wd den empnei kai megali empistosini ton telefteo kairo.
Gabriel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Το board σου δέχεται 60άρη χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου,πόνταρε σε Maxtor ή seagate. O wd είναι αρκετά καλός και γρήγορος,αλλά γενικά δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Φιλε σιγουρα μπορεις να βαλεις δισκο μεγαλυτερο απο 20GB!Eγω σε συστημα Pentium II 333 εβαλα προσφατα εναν Maxtor 40gb απλα εκανα ενα update στο bios της μητρικης οπως ηδη ειπανε και τα παιδια.
Belial Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Paidia eyxaristw para poly gia thn antapokrish sas, h8ela kai 8elw akoma mia deyterh gnwmh giati me epiase kati otan moy eipan oti den 8a ton "blepei" panw apo 20GB to systhma moy. To pc to exw apo mia prosfora ths efhmeridas Kathimerini (QUEST-X). Ton western digital ton diale3a kai logw ths egkyhshs (3 xronia).Apo ta 6 GB poy eimai twra sigoura 8a anasanw kai me 40GB alla den 8elw na mple3w se peripeteies an den douleuei... Pantws 8a to psaksw kai me Maxtor h seagate. eyxaristw kai pali paidia.
apoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Καποιος πρεπει να την πει λιγο στο Πλαισιο γιατι ειναι πολυ παραξενη αυτη η πολιτικη! Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι το πεμπτο ατομο που ακουω , να εχει παει στο Πλαισιο να ζηταει δισκο και επειδη εχει λιγο παλιο PC (οχι και τοσο παλιο) να του πασαρουνε 20αρηδες δισκους επειδη εχουν stock. Και μην μου πειτε οτι το κανουν απο την καλη τους την καρδια..εκτος αν ειναι εντελως ασχετοι...που και αυτο δεν το πιστευω! Any comments?
Belial Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές όλων. Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός SEAGATE 60GB ο οποίος τρέχει κανονικότατα στο pc μου. :grin: . Τώρα θα πρέπει να βρώ την σωστή συνδεσμολογία για 1 cdrom 1 cdrw και 2 hard disks enan 6GB kai enan 60GB. Ποιό να μπεί master και ποιό slave; Δέν θέλω να πώ τίποτα για το Πλαίσιο νομίζω οτι είναι ένα απο τα παραδείγματα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς που δέν έχουμε τις τεχνικές γνώσεις ειναι να ρωτάμε του καλούς μας insomiacs και να μήν αφήνουμε να μας πιάνουν κορόιδο κάποιοι που παριστάνουν τα σαϊνια σε τέτοια μαγαζιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.