_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το "greatest" το κρίνετε ακουστικά ή τεχνικά;
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ακουστικά, τεχνικά και συναισθηματικά. =ρ
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το "greatest" το κρίνετε ακουστικά ή τεχνικά; Ακουστικά, τεχνικά και συναισθηματικά. =ρ Εμένα πάντως με του Slash μου σηκώνετε η τρίχα :S
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 All along the watchtower από τον Τζιμάκο σε live εκτέλεση.
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το "greatest" το κρίνετε ακουστικά ή τεχνικά; Ε, τώρα... Δεν ξέρεις ότι σε αυτού του είδους τα τόπικ, απλά γράφεις το σόλο που σου αρέσει περισσότερο για οποιονδήποτε λόγο;
andreapaog328 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το "greatest" το κρίνετε ακουστικά ή τεχνικά; εμένα μ'αρέσουν τα μελωδικά περισσότερο...όχι γρήγορες-νοτες-βαρεμένες τυχαία σαν πριονοκορδέλα ξερω γω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, περισσότερο ρητορική ήταν η ερώτησή μου, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον κάποιοι κιθαρωδοί να μας πουν τη γνώμη τους, ως προς την δυσκολία..
Whiteyez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Έχω αρκετά αλλά θα βάλω ένα από τα αγαπημένα μου: Axel Rudi Pell - Magic 3:54
gf030 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καποιος απο τα παλια... [ame] [/ame] O ιδιος μερικα χρονακια αργοτερα... το σολο απο το 2.54 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=my9SqIo_tjs[/ame]
papahlamidas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα με τους προηγούμενους και θα προσθέσω και αυτό. [ame] [/ame]
wizzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Pink Floyd - Comfortably Numb από το "Is There Anybody Out There?" ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ!!! Το σωστό είναι το Comfortably Numb απο το Pulse. Sellers :lol:, τώρα είδα την απάντησή σου! Σ' ευχαριστώ πάντως, γιατί με έκανες να ψάξω στα DVD μου και βρήκα το διπλό DVD με την συναυλία επ' ονόματι PULSE για να συγκρίνω τα solos και έχω να πω ότι η γνώμη μου παραμένει ίδια! Από τη συναυλία που πρότεινα είναι πολύ πιο πρόσφατο σε σχέση με το χρονικό σημείο που βγήκε το "The Wall". Το θεωρώ καλύτερο γιατί είναι πιο "αυθεντικό", πιο straight. Aπό το Pulse, 16 χρόνια μετά δεν ξέρω μου κάνει κάπως.... Πολλά φρου φρου και αρώματα... Τελοσπάντων, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
adi32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Yngwie Malmsteen - Black star Steve Vai - "For The Love Of God" Αντε να βαλω κι αυτο
Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τελοσπάντων, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα! That's right my man...
demosdem Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Stink-Foot" from the Frank Zappa album Apostrophe (1974) [ame] [/ame] Το σόλο στο σημείο 2:17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.