Προς το περιεχόμενο

Περί forum, ελευθερίας λόγου και Συνταγματικών δικαιωμάτων

Jojos170304

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Όπως ως δικηγόρος γνωρίζεις λοιπόν, αρμόδια αρχή κ βάσιμο τεκμήριο ενωπιον του δικαστηρίου δεν είναι τι νομίζω εγώ, αλλά τι θα πιστοποιήσει η αρμόδια δημόσια αρχή. Εγώ, ως ανίδεος, πάντα ρωτάω, συλλέγω επίσημες απόψεις κ κρατώ τα σχετικά τεκμήρια. Πάντα!

Δεν προσπαθώ να σε χλευάσω, αντιθέτως λέω ότι αποτελεί σημαντική βελτίωση, ότι επιτέλους αποφασίσατε να συζητάτε κ όχι να αποφασίζετε και να διατάσετε.

Αντίθετα κ παρά τα όσα λες , πολλά μεν, σε αρκετά συμφωνώ κ σε περισσότερα όχι, κ την εμμονή σου να ζητήσω συγγνώμη θα έλεγα ότι επιμένω στην άποψη μου.

ΟΥΔΕΙΣ έχει το δικαίωμα, λειτουργώντας σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, να εφαρμόζει τακτικές λογοκρισίας κ μάλιστα στη χειρότερη μορφή της του αποφασίζουμε κ διατάσουμε γιατί έτσι μας αρέσει.

Παρόλαυτα αυτά κ πέρα του απότομου της συμπεριφοράς σου κ του όλου οίστρου σου, τον οποίο εκτιμώ στους επαγγελματίες του χώρου σου αλλά για το συγκεκριμένο χώρο κ χρόνο των αγορεύσεων, εδώ πιστεύω συζητάμε σε άλλο επίπεδο, εάν θεωρείς ότι έχεις υπερβεί τα εσκαμμένα, όπως αυτά τίθονται από τους νόμους κ το σύνταγμα, με κάποιες εκ των ενεργειών σου, δεν είναι κακό να σκεφτείς να ζητήσεις συγγνώμη. Αντίθετα θα είναι εκτιμητέο κ θα δείξει αξιοπρέπεια.

Νομίζω ότι όλοι θα κατανοήσουμε εάν κάτι τέτοιο έγινε από την πλευρά σας εκ παραδρομής κ όχι εκ προθέσεως.

Δυστυχώς αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το θράσος περισσεύει.

Αντί να απαντήσεις σε όσα αναλυτικότατα γράφω τόσο για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου στο εν λόγω topic για το συγκεκριμένο κατάστημα όσο και για τη γενικότερη "άποψη" που έχεις για την "ελευθερία του λόγου" (βλ. torrent trackers), προσπαθείς να παρουσιάσεις εαυτόν θιγμένο.

Ο αμετροεπής υβριστής και συκοφάντης απαιτεί συγγνώμη από τα θύματα των πράξεών του. Και δυστυχώς είναι πλέον εμφανές ότι πράττεις εκ προθέσεως και όχι εκ παραδρομής...

Σε προκαλώ για άλλη μία φορά να απαντήσεις:

Παραπλάνησες ή όχι τα μέλη του forum όταν έγραφες ότι σου λογοκρίναμε την "κριτική" που άσκησες σε κατάστημα;

Έγραψες ή όχι ύβρεις και συκοφαντίες άνευ λόγου για εμπορικό κατάστημα;

Ήταν ή δεν ήταν η άρνηση έκδοσης τιμολογίου η μόνη σου αρνητική εμπειρία για την οποία έκρινες σωστό να δημοσιεύσεις ύβρεις και συκοφαντίες;

Δημοσιεύθηκαν ή δεν δημοσιεύθηκαν πολύ σκληρότερα από το δικό σου μηνύματα για το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς ουδεμία παρέμβαση της διαχείρισης;

Αντιλαμβάνεσαι ή δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οι αιτιάσεις σου περί "παραβίασης συνταγματικών δικαιωμάτων" δεν έχουν έρισμα στο νόμο και στο Σύνταγμα;

Οφείλεις ή δεν οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου στο θέμα αυτό;

Έχεις ή δεν έχεις αξιοπρέπεια;

Εγώ από τη μεριά μου δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω. Scripta manent.

Ας κρίνουν τα υπόλοιπα μέλη.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο έχω ξαναπεί ότι δεν πρέπει να χάνεις την ψυχραιμία σου, τουλάχιστον στο επάγγελμα το οποίο πρεσβεύεις, όπου τέτοιοι μεγαλειώδεις λόγοι κ κατηγορίες είναι συχνό φαινόμενο.

Μήπως είμαι ενώπιον ανακριτή κ δεν το έχω καταλάβει?

Μήπως επίσης εσύ με υβρίζεις, "ποινικώς κολάσιμα" (όπως λες κ εσύ) κ δεν το έχεις ΕΣΥ καταλάβει?

Προσπάθησα να συζητήσω μαζί σου σε πολιτισμένο επίπεδο, πιστεύοντας ότι με τα χρόνια θα έχεις ωριμάσει κ θα μπορείς να συζητήσεις σε αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς διαπιστώνω το αντίθετο. Εύχομαι κ ελπίζω να είναι απόρροια της συναισθηματικής σου φόρτισης της στιγμής κ όχι εξέλιξη ενός χαρακτήρα στη λογική του αποφασίζω κ διατάζω. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι έστω κ η ελάχιστη εξουσία (κ σιγά την εξουσία δηλαδή) είναι ικανή να "αποπροσανατολίσει" μικρούς ανθρώπους.

Το ποιός διέγραψε τα μηνύματα μου τότε κ έδωσε το ban το κατάλαβα, δεν ήταν δύσκολο άλλωστε, σε μία παρέα φυσιολογικών ανθρώπων, ο εμπαθής ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα.

Δεν υπάρχει κάμμια κοινή συνιστώσα, στο μόνο που συμφωνώ είναι στο ας κρίνουν οι υπόλοιποι φίλοι, όπως κ το να κρίνουν αν θέλουν να συνεχίσουν να δέχονται τέτοιες συμπεριφορές.

Καληνύχτα.

Δημοσ.

Αυτο που πρέπει να καταλάβουμε ολοι, (βάζω και την αφεντιά μου μέσα, δεν την βγάζω ποτε απο τον χορό) πως το να γράφεις σε φόρουμ δεν ειναι αναφαίρετο δικαίωμα κανενός.

Διότι κάποιος ιδιώτης έφτιαξε εναν χώρο για δημόσιο διάλογο. Έτσι του ρθε πάνω στη φάση τη τρελή, το είδε στον ύπνο του με την φράση "εν τούτο νικά" ή δεν ξέρω και γω τι αλλο λόγο είχε.

Συνεπώς μπαίνουμε στο εικονικό του "μαγαζί"! Στο οποίο εχει θεσπίσει κάποιος κανόνες. (που καταντήσαμε να υποστηρίζω εγώ τους κανόνες κάποιου άλλου :-D )

Καλο είναι να μην συγχέουμε την εικονική με την πραγματική ζωή. :-)

Δημοσ.

Σχετικά με αυτό:

''Οι ιδιοκτήτες του Insomnia.gr διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν, διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο.''

και αυτό:

''Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους.''

το πρόβλημα που δημιουργείται και που (με λάθος τρόπο κατα την γνώμη μου προσπαθήτε να λύσετε) είναι ότι ο καθένας βάζει τα όρια του κάπου διαφορετικά απο τον άλλον. Σίγουρα όταν αποδεχθήκαμε τους όρους, συμφωνήσαμε μαζί τους, διότι είχαμε κατα νου ότι πάνω κάτω όλοι έχουμε τα όρια μας στην ίδια γραμμή. Για παράδειγμα δεν μπορεί ένας μοδεράτορας να κλείσει το θέμα του Ολυμπιακού επειδή είναι Παναθηναικός. Και φυσικά δεν αφαιρείται το δικαίωμα του κάθε χρήστη να παραπονεθεί για αυτήν την ενέργεια επειδή συμφώνησε στην αρχή στα 2 quote που έχω πιο πάνω. Δεν είναι μποτάκι ο χρήστης. Ακραίο παράδειγμα σίγουρα, αλλά κάπως έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου. Ένας νομίζει ότι το να βρίσει μια εταιρία δεν είναι κακό, ο μοδεράτορ έχει άλλη άποψη και υπερισχύει ο δεύτερος. Ίσως αν moderator ήταν ο πρώτος αντί του δεύτερου το μήνυμα να μην είχε διαγραφθεί. Συνεπώς το θέμα είναι υποκειμενικό, που θα βάλει ο καθένας τις ανοχές του.

Το μόνο που σου βρίσκω λάθος φίλε Jojos170304 είναι το:

''Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. Επίσης δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού σας.''

Νομίζω ότι το θέμα θα λυνόταν πολύ ευκολότερα με τα π.μ σας γιατί κυρίως θα αποφεύγαυτε την όμορφη και σλκηρή γλώσσα χάριν εντυπωσιασμού.

Δημοσ.

Σέλλερζ, αρχικά μπορεί ένας μοντερέητορ να κλειδώσει ένα θέμα μπλαμπλαμπλα. Απλώς λογοδοτεί στον αντμιν, αν ο αντμιν το δεχτεί, τότε φεύγουν όλοι αηδιασμένοι. Το έχω δει να γίνεται σε άλλο φόρουμ λίγο μετά το κλείσιμο του ΜπλαΜπλα.

Κατά τα άλλα, μη λέμε μαλακίες τώρα, τόσα και τόσα μηνύματα έχουν σβηστεί, κανείς δεν επικαλέστηκε λογοκρισία και παπαριές. Προσωπικά, καθώς έχω μια ψύχωση με το δίκαιο τα τελευταία χρόνια, αν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, θα 'χα ρίξει μαύρη πέτρα. Όχι απλώς δε θεωρώ πως παίζει φασισμός, αλλά όταν στους κανόνες απαγορεύονται ρητά τα πολιτικά θέματα και όποτε ανοίγει κάποιος ένα τέτοιο περιμένουμε άτυπα να ξεφύγει πρώτα για να κλειδωθεί, ε.

Και γενικά, το παραπάνω παλικάρι, όπως αποκάλυψε ο παρεδώσε χολμζ, είναι απ' αυτούς που μένουν σε γυάλινο σπίτι και δε θα 'πρεπε να πετάει πέτρες.

Δημοσ.

κοίτα να δεις, που ακόμα και η απλή συμμετοχή σου σε ένα φόρουμ ξαφνικά μπορεί να σου είναι τόσο αποκρουστική..

Δημοσ.

ερώτηση

το insomnia και τα αντίστοιχα,

μπορεί να θεωρηθεί σπίτι ή κατάστημα ή σύλλογος ή ;

νομικά που υπάγεται ;

.

Δημοσ.

Jojoς τα επιχειρηματα σου ειναι τραβηγμενα απο τα μαλλια στην καλυτερη περιπτωση

τζαμπα μαγκιες στην καμπουρα αλλουνου θα ελεγα με ολιγη απο απιστευτο εγωισμο και θρασος

και στο λεει καποιος που δεν τα παει καλα με εξουσιες

Δημοσ.
Και μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου ακόμη και αυτά κάμπτονται από το Κράτος (για παράδειγμα στις φυλακές ή στον Στρατό).

To να συγκρινουμε το Στρατο και τις φυλακες με το φορουμ το βρισκω τουλαχιστον υπερβολικο και δεν το σχολιαζω παραπερα.

Ακομα και εκει ομως τα γραμματα των κρατουμενων διαβαζονται απο τους φυλακες και σβηνεται οτι κριθει σκοπιμο, ΑΛΛΑ το γραμμα τελικα παραδιδεται.

Ηταν ενα μυνημα που ειχε 2 μερη:

1) μιλουσε σε ασχημο τροπο

2) μειωνε το καταστημα

Ο καθενας βλεπει μονο ενα μερος και διαφωνητε χωρις να ακουτε τι λεει ο αλλος με αποτελεσμα να μην εχετε κοινο σημειο αντιπαραθεσης και να γινεστε κουραστικοι και σε εμας τους υπολοιπους

Η γνωμη μου ειναι, οτι απο την αρχη επρεπε να γινει ενα Edit στο μηνυμα απο Moderator με κοκκινα γραμματα που να λεει οτι δεν επιτρεπονται υβριστικες φρασεις στο φορουμ, πχ:

Εdit by Moderator: ΠΑΡΑΚΑΛΩ χρησιποποιητε κοσμιο τροπο για να εκφρασετε τη γνωμη σας

αλλα θα εμενε η ουσια του μηνυματος.

Φανταζομαι πως ο Jojos θα ειχε διαφορετικη αντιδραση

Τοσο απλα..

Δημοσ.

Εδω ερχομαστε να πουμε απλα οτι το φορουμ το κανουν οι users του και σε αυτους θα πρεπει να δειχνεται ο πρεπων σεβασμος εστω (στην ελευθερια εκφρασης τους κτλ). γιατι αν αυριο το πρωι στο insomnia (και φυσικα και στο οποιο insomnia...δεν κανω διακρισεις, ουτε θελω να θιξω καποιον συγκεκριμενα) αποφασισει και δεν μπει κανενας user...τι θα ειναι μετα το φορουμ; παρεακι 10 ατομων (υπαρχει αλλωστε και παραδειγμα φορουμ σχετικο με τα της κινητης τηλεφωνιας που απο οταν επικρατησε ενας σχετικος απολυταρχισμος...επεσαν οι users του και υποτονισε η κινηση γενικα σε αυτο...οποιος καταλαβε ποιο λεω καταλαβε); η δυναμη (και μην ξεχναμε και την οικονομικη δυναμη για τον ιδιοκτητη ετσι; ) ενος φορουμ λοιπον ειναι οι users του...χωρις αυτους ειναι σχεδον μηδεν (δεν λεω σκετο μηδεν γιατι δεν πρεπει 'σχεδον' ποτε να ειμαστε απολυτοι)..αν δεν ηταν αλλωστε δεν θα χρησιμοποιουνταν σαν αριθμος (τοσοι unique users το μηνα, τοσες επισκεψεις το μηνα κτλ κτλ).

αυτα απο εμενα :)

Ένα φόρουμ φτιάχνετε από τον ιδιοκτήτη , μεγαλώνει από τους χρήστες του οι οποίοι συμφωνούν και τους όρους χρήσης της σελίδας, αυτό όμως δεν θα πει ότι τα σχόλια σου δεν θα κριθούν σε κάποια στιγμή όταν το παρατραβήξεις από τους διαχειριστές.

Πιστεύεις ότι αν ο χρήστης δεν άνοιγε αυτό το θέμα ότι θα το συζητούσαμε καν;

Να σέβεστε τον κόπο της διαχείρισις για το επίπεδο που θέλουν να έχουν στην σελίδα .

Είπαμε με το που συμφωνείς με τους όρους χρήσης οφείλεις να τους ακολουθείς,και δεσμεύεσαι να τους ακολουθήσεις όπως ακολουθείς και τους υπόλοιπους κανόνες, νόμους εκτός ίντερνετ.

Το να σηκώνεις παντιέρα και να φωνάζεις για ελευθερία του λόγου ενώ παράλληλα έχεις συμφωνήσει με τους όρους χρήσης κ στην συγκεκριμένη φάση έχεις άδικο είναι επιεικώς αφελές.!

Αλλά, πάλι τα ίδια θα λέμε;

Φιλικά, εχθρικά Στέλιος.

Δημοσ.
Η γνωμη μου ειναι, οτι απο την αρχη επρεπε να γινει ενα Edit στο μηνυμα απο Moderator με κοκκινα γραμματα που να λεει οτι δεν επιτρεπονται υβριστικες φρασεις στο φορουμ, πχ:

Εdit by Moderator: ΠΑΡΑΚΑΛΩ χρησιποποιητε κοσμιο τροπο για να εκφρασετε τη γνωμη σας

αλλα θα εμενε η ουσια του μηνυματος.

Φανταζομαι πως ο Jojos θα ειχε διαφορετικη αντιδραση

Τοσο απλα..

Επ, την έχω ξαναδεί αυτήν την ταινία! Από την ανάποδη όμως. :P

Ελπίζω να καθίσταται σαφές από αυτό το παραδειγματάκι γιατί ο τρόπος που ασκείται το moderation δε μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης και συνδιαμόρφωσης μαζί με όλα τα μέλη της κοινότητας. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και δε γίνεται να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Αυτά μόνο σε μορφώματα δημοκρατικού χαρακτήρα (η συνδιαμόρφωση, για την ικανοποίηση όλων βλ. λήμμα «ουτοπία»). Και οι online κοινότητες δεν είναι κατά πλειοψηφία τέτοια μορφώματα.

Πάντως, η αρχική αναφορά (όχι στον τίτλο, αυτός ήταν δική μου επιλογή) σε «Συνταγματικά δικαιώματα» σε συνδυασμό με την αναφορά που έκανα στην ακριβώς από πάνω παράγραφο σε "online κοινότητες" δύναται να επάγει περίεργους συνειρμούς. Ένας που μου ήρθε τώρα: Εικονικός κόσμος π.χ. στο Second Life που έχει δημιουργηθεί ως μοναρχία (google "second life kingdom of"). Έχουν οι συμμετέχοντες έρεισμα από τον πραγματικό κόσμο να αξιώνουν δημοκρατική διακυβέρνηση; Και ακόμη σημαντικότερο από αυτό: Έχει καν νόημα κάτι τέτοιο... ; :rolleyes:

Δημοσ.

Και γενικά, το παραπάνω παλικάρι, όπως αποκάλυψε ο παρεδώσε χολμζ, είναι απ' αυτούς που μένουν σε γυάλινο σπίτι και δε θα 'πρεπε να πετάει πέτρες.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό καλύτερα?

---------- Προσθήκη στις 09:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:46 ----------

Πάντως, η αρχική αναφορά (όχι στον τίτλο, αυτός ήταν δική μου επιλογή) σε «Συνταγματικά δικαιώματα» σε συνδυασμό με την αναφορά που έκανα στην ακριβώς από πάνω παράγραφο σε "online κοινότητες" δύναται να επάγει περίεργους συνειρμούς. Ένας που μου ήρθε τώρα: Εικονικός κόσμος π.χ. στο Second Life που έχει δημιουργηθεί ως μοναρχία (google "second life kingdom of"). Έχουν οι συμμετέχοντες έρεισμα από τον πραγματικό κόσμο να αξιώνουν δημοκρατική διακυβέρνηση; Και ακόμη σημαντικότερο από αυτό: Έχει καν νόημα κάτι τέτοιο... ; :rolleyes:

Να ρωτήσω λοιπόν εγώ το εξής: Συμμετέχοντας στο φόρουμ του insomnia κ αποδεχόμενοι τους κανονισμούς που έχετε θέσει, θεωρείτε ότι πλέον έχουμε απωλέσει τα (όποια) δημοκρατικά μας δικαιώματα κ πλέον προσυπογράφοντας κατά την εγγραφή μας το, ας πούμε, ιδιωτικό συμφωνητικό, αποδεχόμαστε ως βασικούς κανόνες λειτουργίας αυτούς του συμφωνητικού κ οι οποίοι θεωρούνται υπεράνω των νόμων?

Δημοσ.

Όχι αγαπητέ, δε δέχομαι να προχωρήσει έτσι η δουλειά. Αν θέλεις σαφή απάντηση, θα πρέπει να απευθύνεις συγκεκριμένη και σαφή κατηγορία: «Με την άκριτη και ανεξέλεγκτη διαγραφή των μηνυμάτων που κάνετε, παραβιάζετε τον τάδε, τον τάδε και τον τάδε Νόμο», καθώς και γιατί το Insomnia δεσμεύεται από αυτούς τους Νομους (υπάρχει π.χ. «έννομη σχέση» μεταξύ Insomnia.gr και μελών που ρυθμίζεται από συγκεκριμένους Νόμους; ). Όχι γενικές και αόριστες αναφορές σε Συνταγματικά δικαιώματα (για τα οποία σου απάντησε ο paredwse τί ισχύει). Και σίγουρα όχι να ζητάς από ιδιοκτήτη και συντονιστές του φόρουμ να σου υποδείξουμε ποιοι Νόμοι είναι αυτοί που υποπτεύεσαι/νομίζεις ότι παραβιάζονται (το οποίο στην πράξη γίνεται από αρχής του thread). Είναι κωμικό!

Δημοσ.

Καταρχήν να σε συγχαρώ που μετακίνησες το post μου κ έφτιαξες νέο θέμα, όπου μπορούμε να συζητάμε. Κ το να συζητάμε είναι σημαντικό.

Δεν σε ρώτησα για συγκεκριμένη παραβίαση συγκεκριμένου νόμου. Από το παράδειγμα σου, όμως κατάλαβα ότι θεωρείτε ότι οι κανόνες του φόρουμ είναι υπεράνω των νόμων ή τέλος πάντων των κανόνων που ισχύουν στην πολιτική μας ζωή κ εμείς πρέπει να τους ακολουθούμε επειδή γραφτήκαμε στο φόρουμ, ακόμα κ όταν είναι αντίθετοι με τους νόμους κ λοιπά δημοκρατικά δικαιώματα όπως είναι κ η περιβόητη ελευθερία λόγου.

Η άποψη μου είναι η εξής:

Θεωρώ ότι το φόρουμ, κ γενικότερα οι ιστότοποι οι οποίοι λειτουργούν υπό .gr, φυσικά κ εντάσονται στο ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο. Κ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή υπάρχει δημοκρατία (άσχετα με το βαθμό εφαρμογής της). Περαιτέρω υπάρχουν επιπλέον κανόνες που έχετε βάλει εσείς, οι οποίοι πρέπει να είναι σεβαστοί, όπως είπε ο lucifer στο σπίτι του π.χ. δεν επιτρέπει να φοράμε τις παντόφλες του, (ΟΚ κανένα πρόβλημα) όπου αυτοί δεν είναι αντίθετοι με τους νόμους. Σε τέτοια περίπτωση, υπερισχύουν οι νόμοι.

Κ πάμε επί συγκεκριμένου: Δημοσιεύω ένα μήνυμα για το getitnow, όπου υπάρχουν κάποιες φράσεις εκτός κανονισμών (για εμένα απόλυτα δικαιολογημένες με την κατάσταση που παρουσιάζει το παρών κατάστημα, για τη διαχείριση εκτός κανονισμών, σωστά σβήνονται). Προσπαθώ να αναρτήσω τρεις φορές σχόλιο για το getinow χωρίς τις υβριστικές φράσεις, λέγοντας απλά ότι με ετσιθελισμό θέλουν να κάνουν το δικό τους, αρνούνται να κόψουν νόμιμο παραστατικό κ τελικά αρχικά δια τηλεφώνου προβαίνουν σε άρνηση πώλησης. Αυτό το μήνυμα μου γιατί σβήστηκε τρεις φορές κ στη συνέχεια ακολούθησε ban μου για ένα μήνα, χωρίς καμμία προειδοποίηση προηγουμένως?

Δύο πράγματα μου έρχονται, εντελώς απλοϊκά, στο νου: ή κάποιος έχει συμφέρον να μην φανεί αυτό λόγω συνεργασίας του με το εν λόγω κατάστημα ή κάποιος με δικαιώματα mod έχει εμπάθεια μαζί μου.

Αναφέρω όλη την κατάσταση όπως έγινε για να κρίνουν κ οι υπόλοιποι κ πιθανόν να μου πουν μία διαφορετική περίπτωση που πιθανόν να μην έχω σκεφτεί.

Δημοσ.

Συμπάθα με, αλλά:

1. στο αρχικό μήνυμα σου δεν τα εξέφρασες όπως το κάνεις στο τελευταίο μήνυμα σου.

2. θα έπρεπε να αναφέρεις τους συγκεκριμένους νόμους που παραβιάζονται σύμφωνα με την κρίση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...