tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 οκ το εκανα και γω εγκατασταση μολις βρεις και πως τρεχει στειλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 λοιπόν... υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά compile και στους 2 μας, κάτι που είναι λογικό αν κανείς μας δεν έχει xcode μέσα. Άρα αν δώσεις deluge απο terminal τι σου βγάζει ? ή deluge-gtk? και έχεις install το xcode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 με deluge : Traceback (most recent call last): File "/usr/local/bin/deluge", line 8, in <module> load_entry_point('deluge==1.2.0-rc5', 'console_scripts', 'deluge')() File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 271, in load_entry_point return get_distribution(dist).load_entry_point(group, name) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 2174, in load_entry_point return ep.load() File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 1907, in load entry = __import__(self.module_name, globals(),globals(), ['__name__']) File "/Library/Python/2.6/site-packages/deluge-1.2.0_rc5-py2.6.egg/deluge/main.py", line 47, in <module> import deluge.common File "/Library/Python/2.6/site-packages/deluge-1.2.0_rc5-py2.6.egg/deluge/common.py", line 66, in <module> import xdg, xdg.BaseDirectory ImportError: No module named xdg με deluge-gtk : Traceback (most recent call last): File "/usr/local/bin/deluge-gtk", line 8, in <module> load_entry_point('deluge==1.2.0-rc5', 'console_scripts', 'deluge-gtk')() File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 271, in load_entry_point return get_distribution(dist).load_entry_point(group, name) File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 2174, in load_entry_point return ep.load() File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 1907, in load entry = __import__(self.module_name, globals(),globals(), ['__name__']) File "/Library/Python/2.6/site-packages/deluge-1.2.0_rc5-py2.6.egg/deluge/ui/gtkui/__init__.py", line 1, in <module> from gtkui import start File "/Library/Python/2.6/site-packages/deluge-1.2.0_rc5-py2.6.egg/deluge/ui/gtkui/gtkui.py", line 40, in <module> from twisted.internet import gtk2reactor File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/twisted/internet/gtk2reactor.py", line 35, in <module> import gobject ImportError: No module named gobject για το xcode δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Θα περάσω xcode και θα δοκιμάσω ξανά μόλις βρω λίγο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Από ότι ξέρω επειδή το χρησιμοποιώ σε linux. Έχει έναν deamon τον deluged που τρέχει στο background και υπάρχει και το gui που είναι ένας client που συνδέεται. Ακόμα έχει και web interface που βολεύει για κατεβαστίρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Διάβασα για το deamon και το GUI. Αν κατάλαβα σωστά έχει γίνει build με gtk. Ψάχνοντας το λίγο είδα ότι πρέπει να έχω και gcc για σωστό build. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simewn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή στο linux είχα κι εγώ το deluge και μου άρεσε πάρα πολύ , και αντίθετα δεν είχα τρελλαθεί με το transmission, θέλω να πω πως τελικά έβαλα το transmission στο μακ και είναι πολύ καλό! Είναι διαφορετικό απο την έκδοση για λίνουξ, και αν το χρησιμοποιήσεις λίγο καιρό θα δεις ότι δεν υπολείπεται του deluge όπως ίσως δείχνει εκ πρώτης όψεως, ενώ έχει και κάποια ωραία πραγματάκια που στην συνέχεια σου γίνονται συνήθεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με webui, σε server και να κατεβάζει αυτόματα ότι τόρρεντ βάζεις σε έναν καθορισμένο φάκελο, μεταφέρει τα αρχεία σε άλλο φάκελο ανά πάσα στιγμή κλπ λκπ. Πάντως αν δεν σου αρέσει όπως και να έχει , δοκίμασε και το μTorrent για μακ, που μοιάζει με το deluge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 το θεμα δεν ειναι μονο ο ιδιος ο torrent client αλλα το πως μπορω να το εγκταταστησω και να το κανω να δουλεψει... εχω ψαξει τοσα αρθρα στο internet και δε βγαζω ακρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ναι διότι μάλλον αυτοί που τα γράφουν μας γράφουν. Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι αν οι οδηγίες γράφονται για να μην ξεχνιούνται οι ίδιοι που τις γράφουν, γιατί για να βοηθήσουν κόσμο μάλλον δύσκολο. Προφανώς δεν μπορούν νακαταλάβουν ότι δεν είναι όλοι guru! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 η αλήθεια είναι ότι οι οδηγίες θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο αναλυτικές! Το πάλεψα για λίγο αλλά βαρέθηκα να πω την αλήθεια, το transmision μια χαρά είναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 > sudo port install deluge Μέσω macports δεν εγκαθίσταται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 καλή ιδέα αλλά δεν υπάρχει... http://www.macports.org/ports.php?by=all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ γιατί το βρίσκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 γιατί είμαι unballer! η στα Ελληνικά άμπαλος! το δοκίμασε κανείς?? ευχαριστώ Thanocaster!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyrer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαι νέος σε mac ποιος ειναι καλύτερος torrent client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.