StefxOup Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση;Δεν χρησιμοποιώ Mac αλλά ο Deluge που έχω στο Linux θεωρώ ότι είναι αρκετά καλύτερος απο το Transmission.Το έχει δοκιμάσει κανείς σε Mac? (Καθαρή περιέργεια το post μου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 +1 για τον απο πάνω. Ο deluge έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις και απ'όσο ξέρω βγαίνει για όλα τα λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως γίνεται το install του σε os x?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κατεβάζεις το .dmg αρχείο του transmission. Double click. Από το παράθυρο, drag n drop το εικονίδιο στο Applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κατεβάζεις το .dmg αρχείο του transmission.Double click. Από το παράθυρο, drag n drop το εικονίδιο στο Applications. Νομίζω αναφέρεται στον deluge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω αναφέρεται στον deluge ναι εκεί αναφέρομαι ... επρεπε να το γραψω πιο ξεκάθαρα... τελος πάντων στην σελίδα του μου έχει μονο ενα tar.gz που το ανοιγω και ειναι ενας φάκελος με πολλά αρχεία και διάφορα μεσα... μάλλον χρειάζεται εντολές στο terminal για να μπει ή κατι τέτοιο... μπορεί να βοηθήσει κανείς... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς πως γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 τι είναι αυτό ρε φιλε? βοηθησε λίγο να σε βοηθήσουμε.. αν είναι software (για osx) τι διαφορετικό έχει από όλα τα αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 τι είναι αυτό ρε φιλε? βοηθησε λίγο να σε βοηθήσουμε.. αν είναι software (για osx) τι διαφορετικό έχει από όλα τα αλλα? είναι BitTorrent Client http://deluge-torrent.org/ αλλά στα downloads έχει μόνο για linux και ένα source μήπως γίνεται μέσω αυτουνού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 πρέπει να κάνεις compile από το source http://dev.deluge-torrent.org/wiki/Installing/Source#BuildingandInstalling <-- εδώ λέει πως γίνεται. Αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ, θα σε δυσκολέψει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 μου έβγαλε python: can't open file 'setup.py': [Errno 2] No such file or directory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 είσαι στο σωστό path ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 αυτή τη φορά στο σωστό path : python setup.py clean -a running clean running clean_plugins Cleaning the plugin folders.. running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it running clean 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it 'build/lib' does not exist -- can't clean it 'build/bdist.macosx-10.6-universal' does not exist -- can't clean it 'build/scripts-2.6' does not exist -- can't clean it :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 λογικό είναι! Το κατέβασα και το δοκίμασα και εγώ, λοιπόν πας στα επόμενα βήματα, build και install και είσαι okay. To okay είναι κάτι σχετικό... ακόμα ψάχνω gui! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.