Προς το περιεχόμενο

Επένδυση....οθόνης

NikMet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να προχωρήσω σε μια...επένδυση οθόνης. Το λέω έτσι καθώς θεωρώ οτι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο στα μάτια μας, είναι απο τα pc parts οπου δεν το αναβαθμίζεις τόσο συχνά και στην τελική είναι η απεικόνιση του pc (που ρίχνουμε χρήμα συνέχεια για να γίνεται ολοένα και πιο καλό), οπότε η οθόνη γιατι να πάει πίσω!

Όσες φορές έχω αγοράσει πήγαινα και τις έβλεπα όλες μαζί και αγόραζα αυτήν που μου άρεσε περισσότερο. Τώρα όμως θέλω να πάρω μια πραγματικά καλή.

Χρήση: Λίγο απ'ολα με περισσότερο gaming. Μέσος όρος χρηση pc ~~5,5ώρες.

Επιθυμητες Inches 22-24'', Max euro: 550ε.

P.S. Εχθές περίπου για 3 ώρες διάβασα πολλά Posts και είδα οτι μια U2410 είναι κάτι που μου ταιριάζει. Για να δούμε τι άλλο εχετε να προτείνετε:-)

Δημοσ.

και γω ειμαι σε αυτη την αναζητηση και λεω η να παω σε κατι ακριβο U2410 ή σε κατι πιο normal οπως h LG W2486L-PF?

η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη μιλαμε για 2πλασιο ποσο αξιζει τελικα?

τι λετε παιδια?

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να σώσετε και μερικά λεφτά παίρνοντας αυτή :http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm . Έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα και την υποστηρίζουν πολλοί insomniacs από το forum εάν ψάξετε

Δημοσ.

@pgmank

έχει TN panel. αποκλείεται να έχει

πάρα πολύ καλή ποιότητα

σίγουρα δεν συγκρίνεται με την IPS της U2410

Δημοσ.
έχει TN panel. αποκλείεται να έχει

σίγουρα δεν συγκρίνεται με την IPS της U2410

Δικιο εχει.

Παντως NikMet επειδη αναφερεις κυριως gaming, να ξερεις οτι δεν ειναι το δυνατο σημειο της U2410 αυτο. Το ξερεις φανταζομαι. Οσον αφορα τα αλλα ομως, παιζει σε αλλο επιπεδο.

Δημοσ.

ενταξει και στο gaming πιστευω οτι διαφορες δεν θα καταλαβει κανεις και ευκολα ειναι λιγο σε εργαστηριακο επιπεδο νομιζω εκτος και αν εισαι τρελος με τα fps τι να πω...η αληθεια ειναι οτι επιδη και γω ειμαι στην ιδια φαση ακομη δεν εχω αποφασισει μιας και εχουν αρκετη διαφορα τιμης...

Δημοσ.

Σίγουρα διαφορές απο αυτήν που έχω ήδη, θα δώ τόσο σε inches, όσο και σε ποιότητα!

Δε βλέπω καποια άλλη προταση στο τραπεζι όμως και αγχωνομαι!! :P

Δημοσ.
[...]

Δε βλέπω καποια άλλη προταση στο τραπεζι όμως και αγχωνομαι!! :P

Να αγχωνόσουν αν έβλεπες τον καθένα να προτείνει διαφορετική :P

Γενικά αρκετά καλά λόγια έχω ακούσει κι εγώ για την Dell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...