lef50 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μου αρεσει πολυ τρελα Linux Mint ε τοτε καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ειμαι kubuntu. ομορφο πολυ που ειναι msn και skype; και δεν δουλευει καμερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αναλόγως την κάμερα. Το msn υπάρχει και λέγετε amsn θα το βρεις μέσω synaptic. Και το skype υπάρχει. Πήγαινε στο official site τους και κατέβασε το deb πακέτο για το ubuntu. Γίνετε εγκατάσταση με διπλό κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 βρηκα μέσω kPackagekit amsn Και το skype δεν υποστηριζει vx 3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Χτες δοκίμαζα την συγκεκριμένη κάμερα σε Linux Mint και έπαιζε super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Χτες δοκίμαζα την συγκεκριμένη κάμερα σε Linux Mint και έπαιζε super. δοκιμαζες LifeCam VX-3000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμαζες LifeCam VX-3000; Ναι, της Microsoft δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, της Microsoft δεν είναι; δεν δουλευει.. με λιγο βοηθας καποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά τώρα είσαι σε Kubuntu ή Mint; Την κάμερα την δοκίμασα σε Mint x32 μέσα από το πρόγραμμα aMSN και EMESENE και έπαιζε μια χαρά. Δοκίμασε με τα ίδια προγράμματα και κυρίως με το aMSN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Wine-Doors in Linux Mint 8 runs MS Windows Apps & Games :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δέχονται και τα δύο ακριβώς τα ίδια προγράμματα και έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο λειτουργίας; Εχω ubuntu σε ένα PC που δεν είναι δικό μου αλλα απο φωτογραφίες και video τα kubuntu μαρεσουν περισσοτερο,να κάνω την αλλαγή στο netbook που θα αγοράσω; Θελω να εχουν τις ιδιες λειουργιες με μονη διαφορα το περιβαλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.