minoans Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop acer timeline 4810tg με windows vista και χωρίς πολλά πολλά είπα (κακός μέχρι τώρα) να του βάλω τα seven... όλα καλά και ωραία αλλά: 1) Όταν παίζω ένα παιχνίδι π.χ. Counder-Strike μου βγάζει 2 μαύρες μπάρες κάθετα στην οθόνη, μία δεξιά και μία αριστερά... Έχω βάλει (ή έτσι πιστεύω τουλάχιστον τα τελευταία drivers έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει τα παιχνίδια αλλα τπτ... 2)Τώρα τελευταία δεν αναγνωρίζει την συσκευή του dvd..(μέχρι τώρα δουλευε) Μόνο αν κάνω restart με το δισκάκι το αναγνωρίζει... μετά πάω να βάλω άλλο και τπτ...λέει ΄΄D:/ η εφαρμογή δέν βρέθηκε΄΄ Υ.Γ Είχε μία εφαρμογή στα Vista οπου απενεργοποιούσε την συσκευή για εξικονόμιση μπαταρίας και μόλις πατούσες το κουμπί για να βγει το πορτάκι την ενεργοποιούσε αμέσως..αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτο αφου μέχρι τώρα δούλευε.. Επίσης όλο αυτό νομίζω οτι άρχισε όταν εγκατέστησα μία εφαρμογή αντιγραφής dvd τήν οποία όμως την είχα και πριν με τα Seven και δούλευε μία χαρά η συσκευή... 3)Τελευταία ο υπολογιστής αργεί υπερβολικά να κλείσει 10-15min καμιά φορά κολάει κιόλας...Ανοίγει όμως γρήγορα. Έχω και 2-3 ακόμα αλλά να μήν σας κουράζω... Εκτός απο το να βάλω τα Vista πάλι και νά'με μιά χαρά μπορείτε να μου προτείνετε κάτι???(Θα το εκτιμούσα πολύ)
talos_2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση τα Vista σε 7; Αυθεντικό DVD 7 ή πειραγμένο; Edit: Από περιέργια, στις 5:20 π.μ. τί έκανες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ;
minoans Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 έκανα καθαρή εγγατάσταση απο βρόμικο DVD.... αλλά δέν πειστεύω να είναι τα Seven το πρόβλημμα. τί 5 και 20?? 7 κοιμήθηκα..Προσπαθούσα να τα φτιάξω Τουλάχιστον αυτό με τα παιχνίδια μπορούμε να το λύσουμε???
Phantolino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τι windows εβαλες 32 ή 64bit? Τους drivers τους εβαλες απο καποιο cd του λαπτοπ ή τους κατεβασες απο το site της acer ( http://global-download.acer.com/Step5.aspx?Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%204810TG&BC=Acer&SC=EMEA_14&LC=en&OS=701&FS=O01&Category=DRIVER) ? Απο την στιγμη που δεν εχει καποιον ACPI driver αποτι βλεπω για power managment τοτε ή εχει να κανει με τους chipset drivers σε συνδιασμο με τα 7 ή ειναι hardware προβλημα. Δοκιμασε παντως να κατεβασεις απο το site που σου εδωσα chipset drivers και να του ξαναπερασεις. Οσο γιαυτο με τις μπαρες που λες ειναι θεμα αναλυσης, εαν εχεις βαλει και παλι drivers απο το site δοκιμασε στο CS να βαλεις αναλυση αντιστοιχη του desktop, δοκιμασε αναλυσεις που να ειναι 16:9 (widescreen). Παντως μη φρικαρεις με τα 7, εαν εσενα δε σου καθονται καλα και εχεις περισσοτερα προβληματα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου να βαλεις Vista και να περιμενεις λιγο μεχρι τα 7 αποκτησουν τουλαχιστον ενα Service Pack. Σημασια εχει να κανεις την δουλεια σου και οχι να ριχνεις μπινελικια καθε φορα που θα καθεσαι στο πισι
Wavemaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Κατ΄αρχήν θα σου συνιστούσα ένα BIOS update.Το τελευταίο είναι πολύ πρόσφατο και πιθανόν να λύνει κάποια προβλήματα.Επίσης δοκίμασε ξανά καθαρή εγκατάσταση με καθαρό dvd... Βtw,δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση σε Win7.Σήμερα είναι η τελευταία μέρα-προθεσμία για την παραγγελία,αν δεν την έχεις κάνει ήδη.
minoans Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα Bios update πως κάνω? Εχω κολήσει στο catalyst 10.1.. δέν μπαίνει με τπτ..
Wavemaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ απλά κατεβάζεις το τελευταίο BIOS (2.31) από εδώ και τρέχεις την εφαρμογή.Να έχεις την μπαταρία πάνω στο λάπτοπ γιατί αν στην διάρκεια του ενός λεπτού που κρατάει η διαδικασία γίνει καμιά διακοπή ρεύματος,τότε καπούτ το λάπτοπ...
minoans Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ για τήν βοήθεια ΟΛΑ τα προβλήματα έχουν λυθεί τώρα Θα έχω Seven.....yessss το μόνο που μένει είναι μια αναβάθμιση στην μνήμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.