Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ LAPTOP τη γνωμη σας παρακαλώ!!!!

karfis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται σε ολους παιδια...ειμαι νεο μελος και θελω και εγω να αγορασω ενα laptop κυριως ως desktop replacement.δεν εχω χωρο για σταθερο αλλα επειδη θα τον μετακινω και εκτος σπιτιου αποφασισα να παρω φορητο.εχω κατασταλαξει σε 2.το Sony Vaio VPC-F11Z1E/BI που το βρηκα στο play 247 1560 ευρω και στο toshiba x500 11x που ειναι στα 2299 ευρω.μιλαμε για ακριβα μηχανηματα αλλα ειδικα το δευτερο το οποιο ειναι τουρμπο. προσανατολιζομαι ομως μαλλον στο πρωτο και λογω χαμηλοτερου κοστους και επειδη ειναι λιγο πιο μικρο και ελαφρυ.ξερω το θεμα με το service της sony αλλα σχεδον ολοι που το συζητησα μου ειπαν πολυ καλα λογια για τα vaio και για το service.η χρηση που το θελω ειναι λιγο απ ολα.και κανενα παιχνιδι απο ελαφρυ μεχρι βαρυ,ταινιες μουσικη σερφαρισμα.αν καποιος θελει να μου πει κατι που θα βοηθησει θα παρακαλουσα να μου πει.δηλαδη να προτιμησω τη sony ?πως βλεπει το μηχανημα αυτο στα χρηματα αυτα?η οτι αλλο θελετε...ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

εχουμε ξαναπει, οτι πολλα μοντελα με επεξεργαστες i7 εμφανιζουν προβληματα θερμοκρασιας και υποχρονισμου... αμα θες περιμενε λιγο η δες κατι αλλο...

αν παλι θες οπωσδηποτε i7, καλα ειναι και τα 2 που παραθετεις

για το toshiba, ειναι πολυ ακριβο, ισως αδικαιολογητα σε σχεση με το sony, εχει πολυ καλη καρτα γραφικων, γρηγοροτερο σκληρο και 3 χρονια εγγυηση, αν θες για παιχνιδια ειναι μονοδρομος με την καρτα που φοραει... ;)

για το vaio δεν υπερτερει πουθενα, ειναι αρκετα πιο φθηνο, και εχει 2 χρονια εγγυηση σε σχεση με το toshiba που εχει 3

αυτα :-)

Δημοσ.

για υπερθερμανση δεν το ηξερα!αλλα λογικο μου ακουγεται..μπορει να περιμενω λοιπον λιγο.βασικα πριν λιγο καιρο ημουν ετοιμος για το sony vaio fw 51 zf αλλα μολις ειδα αυτο με τον i7 ειπα μηπως παρω αυτον επειδη ειναι τετραπυρηνος και εχει πιο καινουρια καρτα γραφικων..ευχαριστω παντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...