karfis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αύριο θέλω να παραγγειλω ενα Laptop για τον αδερφο μου ο οποίος είναι αρχάριος χρήστης και το χρειάζετε αποκλειστικά για INTERNET κάτι φτηνό δηλαδη απλά αξιόπηστο... εχω καταλήξει σε αυτό λόγο και της προσφοράς... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906326&u=FUJITSU-ESPRIMO-V6555-DC3-T6500-4096MB-320GB-NVIDIA-8200M αρκετά καλό θα έλεγα γι αυτον.. αφου ούτε me games ασχολειτε ούτε εφαρμογες μονο INTERNET.. ποια η γνώμη σας...?
vasilisga Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 γνωμη μου ειναι να παει σε κατι ποιο φθηνο και οχι σε fujitsu κατι σαν αυτο ας πουμε... http://multirama.gr/products/product?pid=0445610&catid=010200
StefxOup Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εγω θα σου έλεγα να την κάνεις την κίνηση και να το πάρεις.Βέβαια είμαι θετικά προκατατηλειμένος με τα Fujitsu-Siemens...(Κάτοχος γαρ...)Ειδικά η σειρά Esprimo είναι πολύ καλή.Από θέμα αξιοπιστίας και service είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Αν σου έμεινε στο μάτι και είσαι λίγο πριν το αγοράσεις,παρ'το δεν θα το μετανιώσεις... ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- (Κάνω μια μικρή παρένθεση...) vasilisga Senior Member Ημ. Εγγραφής: Mar 2009 Μηνύματα: 666 :devil::devil::devil::devil::devil: Χαχαχαχαχαχα!
vasilisga Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εγω θα σου έλεγα να την κάνεις την κίνηση και να το πάρεις.Βέβαια είμαι θετικά προκατατηλειμένος με τα Fujitsu-Siemens...(Κάτοχος γαρ...)Ειδικά η σειρά Esprimo είναι πολύ καλή.Από θέμα αξιοπιστίας και service είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Αν σου έμεινε στο μάτι και είσαι λίγο πριν το αγοράσεις,παρ'το δεν θα το μετανιώσεις... ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- (Κάνω μια μικρή παρένθεση...) vasilisga Senior Member Ημ. Εγγραφής: Mar 2009 Μηνύματα: 666 :devil::devil::devil::devil::devil: Χαχαχαχαχαχα! :lol: ουτε καν που το ειδα... ενταξει τωρα ειμαι 667 στο θεμα μας τωρα... φιλε μου εχεις εμπειρια απο service και την αξιοπιστια της fujitsu? ποσο καιρο το εχεις?
karfis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα εδωσα λάθος link σε αυτο έχω καταλήξει... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900841&u=HP-COMPAQ-PRESARIO-CQ61-333EN-VV905EA-WINDOWS-7 για την χρήση που το θέλει πολύ καλο θα έλεγα .. τι λετε...?
vasilisga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα εδωσα λάθος linkσε αυτο έχω καταλήξει... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900841&u=HP-COMPAQ-PRESARIO-CQ61-333EN-VV905EA-WINDOWS-7 για την χρήση που το θέλει πολύ καλο θα έλεγα .. τι λετε...? εγω θα προτιμουσα παλι το dell που παρεθεσα... και dell και φθηνοτερο...
StefxOup Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το έχω παραπάνω απο χρόνο το δικό μου Fujitsu-Siemens.Σε χαρακτηριστικά και λειτουργία το θεωρώ πάρα πολύ καλό με αντίστοιχα άλλων εταιριών.Στο μόνο που υστερεί είναι το design καθώς τα φτιάχνουν λίγο μινιμαλιστικά σε σχέση με ένα Αcer ή HP.Απλό,λιτό,λειτουργικό,"εργαλείο". Τώρα όσο αναφορά το θέμα service,δεν έτυχε κάτι σε μένα αυτοπροσώπως αλλά σε κάποιον φίλο,ο οποίος όμως έχει ακριβώς το ίδιο notebook με το δικό μου."Χτύπησε" ο σκληρός του δίσκος και ενώ συνεννοήθηκε τηλεφωνικά με το service (Θεσσαλονίκη),το άφησε και μέσα σε 7 μέρες το είχε στα χέρια του επισκευασμένο κανονικά.Το notebook ήταν εντός εγγύησης και όντως δεν χρειάστηκε να πληρώσει απολύτως τίποτα.Εντύπωση μάλιστα μου έκανε ότι το Service αναλαμβάνει να σου το στείλει και στο χώρο σου,χωρίς καμμιά επιβάρυνση.
vasilisga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το έχω παραπάνω απο χρόνο το δικό μου Fujitsu-Siemens.Σε χαρακτηριστικά και λειτουργία το θεωρώ πάρα πολύ καλό με αντίστοιχα άλλων εταιριών.Στο μόνο που υστερεί είναι το design καθώς τα φτιάχνουν λίγο μινιμαλιστικά σε σχέση με ένα Αcer ή HP.Απλό,λιτό,λειτουργικό,"εργαλείο".Τώρα όσο αναφορά το θέμα service,δεν έτυχε κάτι σε μένα αυτοπροσώπως αλλά σε κάποιον φίλο,ο οποίος όμως έχει ακριβώς το ίδιο notebook με το δικό μου."Χτύπησε" ο σκληρός του δίσκος και ενώ συνεννοήθηκε τηλεφωνικά με το service (Θεσσαλονίκη),το άφησε και μέσα σε 7 μέρες το είχε στα χέρια του επισκευασμένο κανονικά.Το notebook ήταν εντός εγγύησης και όντως δεν χρειάστηκε να πληρώσει απολύτως τίποτα.Εντύπωση μάλιστα μου έκανε ότι το Service αναλαμβάνει να σου το στείλει και στο χώρο σου,χωρίς καμμιά επιβάρυνση. εγω παλι απο fs εχω καει, κυριως μετα την ληξη της εγγυησης, και απο οτι ειδα οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι στο forum... κατα τα αλλα ειναι αρκετα ομορφα κατα την γνωμη μου και στιβαρα σαν κατασκευη, καλα σε επιδοσεις οταν υποστηριζονται απο αναλογα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι τοσο αξιοπιστα...
karfis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 τα κοιταζω και τα 2 προσεκτικα ειναι και 100 ευρώ η διαφορα...
StefxOup Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω;Ο καθένας καταλήγει σε συμπεράσματα σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες...Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πέραν της εγγύησης είναι όλα μετέωρα για όλα τα μηχανήματα ανεξαρτήτου εταιρείας.Πάντως λογικό είναι αν έχεις καεί απο FS να τα αποφεύγεις, κι εγώ το ίδιο θα έκανα..:-D Για να μην ξεφεύγω απο το θέμα,το Dell το προτιμώ κι εγώ απο το HP,φίλε karfis!
karfis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 αλήθεια? το HP η τιμή του ειναι 600+ και το έχει προσφορα στα 559. εχει και 4 gb ram σε αντίθεση με τα 2 του DELL να σας πω ότι laptop δεν ειχα ποτε πριν λιγο καιρο αγόρασα ενα netbook to mini hp 2140 200 euro ελαφρος μεταχειρησμένο απο πολύ καλο μου φιλο... και γι αυτο ρωτάω γνώμες.... σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας...!!
vasilisga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 το HP εχει 2gb ram παραπανω, αλλα εχει χειροτερο επεξεργαστη και μικροτερο σκληρο... αμα θελει του βαζει αλλα 2gb και ειναι κομπλε αλλα και ετσι αμα το αφησει για την χρηση που το θελει ειναι μια χαρα...
karfis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 σε ποιο απο τα 2 να καταληξω..? 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900841&u=HP-COMPAQ-PRESARIO-CQ61-333EN-VV905EA-WINDOWS-7 2)http://multirama.gr/products/product?pid=0445610&catid=010200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.