SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδες ,βοηθεια.Τις τελευταιες 3 μερες κατι τρεχει με το internet.ενω κανονικα μπορω να κανω browsing ,να μπω σε ολες τις σελιδες κτλ ,δεν μπορω να μπω msn ,το antivirus μου λεει πως δεν μπορει να κανει update και μερικες φορες δεν μπορω να κατεβασω [αν και μπαινω κανονικα στο Internet],αν και το προβλημα του κατεβασματος[rapidshare]που τυχαινει σπανια ,λυνεται με επανεκινηση του pc.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω με τιποτα msn και να κατεβασω updates για το antivirus μου.Επιπλεον μερικες φορες ,μπαινω youtube και δεν φορτωνει κανενα video [βγαζει μαυρη οθονη ].Δοκιμσα να απενεργοποιησω το antiviirus αλλα τιποτα.Θεμα Ιου δεν νομιζω να ειναι μιας και προσεχω παρα πολυ ,και επιπλεον εχω το internet security 2010 ,που ειναι πολυ αξιοπιστο.
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Όταν υπάρχει υποψία ιού ή άλλου κακόβουλου λογισμικού, πάντα ελέγχεις και με 2ο (και 3ο, αν υπάρχει η δυνατότητα) προϊόν πριν αποφανθείς. Υπάρχουν αξιόλογα δωρεάν antivirus/antimalware, δοκίμασε και με ένα από αυτά. Μετά, θα μπορούσε να είναι και πρόβλημα καθαρά δικτυακό: 1. Software firewall. Απενεργοποιείς και βλέπεις. Αν δε γίνει τίποτα, το απεγκαθιστάς, κάνεις restart και ξαναδοκιμάζεις, καθώς μερικά firewalls δεν αρκεί απλά να τα κλείσεις για να σταματήσουν εντελώς τη λειτουργία τους 2. Router. Τέτοια προβλήματα όπως αυτά που περιγράφεις έχει τύχει να λυθούν π.χ. με αλλαγή του MTU size 3. ISP. Προσωρινά προβλήματα δρομολόγησης στην κίνηση από/προς εξωτερικό, λόγω εργασιών συντήρησης κ.ά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ενταξει βρηκα ακρη.Εκανα επαναφορα συστηματος και ευτυχως εφτιαξε[οτι αλλο εκανα δεν ελεγε να δουλεψει]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.