Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε golden virginia. Ισχύει, όποτε μου τέλειωναν τα τσιγάρα, έστριβα τον καπνό του λιοπύρ και τέλειωσε πριν κάνα 3ημερο. Μόνο στο πολύ τέλος άρχισε να ξηραίνεται. Παίζει να έχει τόσα συντηρητικά που θα ζούσες 200 χρόνια αν δε σε σκότωνε ο καρκίνος.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ισχύει, όποτε μου τέλειωναν τα τσιγάρα, έστριβα τον καπνό του λιοπύρ και τέλειωσε πριν κάνα 3ημερο. Μόνο στο πολύ τέλος άρχισε να ξηραίνεται. Παίζει να έχει τόσα συντηρητικά που θα ζούσες 200 χρόνια αν δε σε σκότωνε ο καρκίνος. Μπα παίζει να είναι έτσι επειδή έχει αρχικό κλείσιμο με ζελατίνα και σφράγισμα σακουλάκι στοιχείων.Γιατί βάζοντας τον σε μια δερμάτινη θήκη παλιότερα,ξεράθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλοι...
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 λΕΓΕ ΡΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΝΟς. Στον καναπέ. Όχι ανάμεσα στα μαξιλάρια, όχι ανάμεσα σε κάποιο μαξιλάρι και την ράχη, όχι ανάμεσα σε κάποιο μαξιλάρι και τον πάτο, ήταν ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. Μόλις τον βρήκα, για κανένα δεκάλεπτο προσπαθούσα να τον ξαναρίξω εκεί μέσα με διάφορους τρόπους για να εξομοιώσω πως έγινε. Φυσικά απέτυχα.
SilverCloak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 H δική μου μεθοδολογία βασίζεται στο καπιταλιστικό μοντέλο. Παίρνεις καπνό. Κάνεις όσα τσιγάρα κάνεις σε 1 εβδομάδα(super max, με καλό κλείσιμο) "Δωρίζεις" τον καπνό που περισσεύει σε φίλο μανιώδη καπνιστή ([optional clause:]που έχει ξεμείνει από φράγκα.) Όταν αποκτήσει φράγκα, του κάνεις συνέχεια τράκα. (Του έχεις "δωρίσει" τόσους καπνούς !) Ο μανιώδης καπνιστής έχει πάντα φρέσκο καπνό. Behold! Τράπεζα καπνού. Μέθοδος 2: Λες στους φίλους και γνωστούς ότι άρχισες να καπνίζεις πούρα, λίγο πριν τα γενέθλια σου. Αν είναι καθυστερημένοι, φροντίζεις να αναφέρεις πόσο ακριβοί είναι οι υγραντήρες και πως θα ήθελες έναν για τα πούρα σου. Όταν σου φέρουν έναν δώρο, βάζεις μέσα τον καπνό. (Και αρχίζεις και τα πούρα που είναι απείρως καλύτερα για περιστασιακό κάπνισμα ΚΑΙ το παίζεις και μούρη που έχεις υγραντήρα) Άσχετο εντελώς: ps. clockwork, έλεος "παννελήνιες" στην υπογραφή?? Τουλάχιστον οι μπάτσοι ξέρουν πως γράφεται αυτή η λέξη!
ScarletK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό χρησιμοποιώ εγώ που και που.Από μαγαζάκι με καπνούς κτλ περίπου 1.5-2 ευρώ για δύο.Και νεκρούς ανασταίνει,κυριολεκτικά.
grdimis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 κατι για μια φετουλα μηλο ηξερα αλλα ποτε δεν εμεινα αρκετα σε καπνο για να το δοκιμασω Πολυ σωστα φιλε μου.Οι παλιοι στα χωρια που καπνιζαν με εκεινα τα ροζ χαρτακια του κρατους,βαζαν μεσα μια φετουλα μηλο.Το μηλο εδεινε αρωμα αλλα κρατουσε και την υγρασια.
gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τα ειπατε ολα σχσδον... Φλουδα απο πορτοκαλι η μανταρινι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.