Προς το περιεχόμενο

Πώς κρατάμε φρέσκο τον καπνό;

zavoliarakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να κάνει ένα "καπνό" την ημέρα και άλλος το μήνα!Το πρόβλημα είναι πως μετά απο ένα μηνα ο καπνός είναι σκέτο άχυρο!!!Έχετε καμια συμβουλή για το πως θα κρατήσουμε φρέσκο το καπνό μετά από πολλές μέρες?!!Ευχαριστώ!

Δημοσ.

δεν υπαρχει κατι πρακτικο που να σου κρατησει για εναν μηνα τον καπνο φρεσκο. αντε να κρατησει μια βδομαδα αν προσεχεις και δεν τον ξεχνας ανοιχτο συνεχεια. Οι θηκες βοηθουν. Επισης καλο ειναι να αποφευγεις να τον αφηνεις κοντα σε πηγες θερμοτητας.

Δημοσ.

Αν το δει κανείς γνωστός θα με κράξει γιατί δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω ακούσει από έμπιστη πηγή ότι κάνει πολύ καλή δουλειά αν ρίξεις μέσα στο σακουλάκι 2-3 σταγόνες ουίσκι..

Δημοσ.

σε καταστήματα καπνού έχω δει υγραντήρες ή κάτι τέτοιο, του βάζεις λίγο νερό από ότι μου είπε και μετά μέσα στη σακούλα και βου(β)αλα!

Δημοσ.
Αν το δει κανείς γνωστός θα με κράξει γιατί δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω ακούσει από έμπιστη πηγή ότι κάνει πολύ καλή δουλειά αν ρίξεις μέσα στο σακουλάκι 2-3 σταγόνες ποτήρια ουίσκι..

Φιξντ. 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Π'αντως καπνό που έχω για ναργιλέ, τον έχω στο ψυγείο μήνες τώρα, και κάθε τόσο που βγάζω φαίνεται καλός..

Τώρα...

Δημοσ.

Μηλο.

Θα κοψεις 1,2 φετουλες και θα τις βαλεις μεσα.Βαλτο στο ψυγειο.

Τσεκαρε ανα μια μερα, σε τι ποσοτητα υγρασια θες να εχεις και εισαι ετοιμος.

Δοκιμασμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...