spid_x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ειμαι εκτος εγγυησης .Και μενα ηταν απο τα πρωτα. Απλα θελω να ξερω αν το παθαινουν μονα τους ή αν προηλθε απο καποιο χτυπημα ή κατι τετοιο. Γιατι σε μενα επαιζε κανονικα
Street-Fighter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πες του φιλου σου τοτε να σου αγοράσει ενα ps3 γιατι στο χάλασε.
dspug7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ειμαι εκτος εγγυησης .Και μενα ηταν απο τα πρωτα. Απλα θελω να ξερω αν το παθαινουν μονα τους ή αν προηλθε απο καποιο χτυπημα ή κατι τετοιο. Γιατι σε μενα επαιζε κανονικα μονα τους το παθαινουν,και ειναι μεγαλουτσικο το failure rate στα 60αρια.απλα ηταν η ωρα του.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πες του να σου παρει καινουργιο ο φιλος σου
pataridis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Tα πάντα όλα φτιάχνονται. Αρκεί να βρείτε τον σωστό τεχνικό.
mitsosk2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 http://www.ebw.gr σου επισκευαζουν το driver με γυρω στα 90 euro αν θυμαμαι καλα...αλλιως με 150 σου κανουν αντικατασταση στην cometron με αλλο ανακατασκευασμενο...
Phantolino Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το ebw εχει κακο ιστορικο, η γνωμη μου ειναι να το αποφευγετε.
spid_x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το ebw εχει κακο ιστορικο, η γνωμη μου ειναι να το αποφευγετε. Την ιδια γνωμη εχω κι εγω.
theoritikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ή το στέλνεις στους grmods και στο επισκευάζουν εκείνοι
Claymore123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μεγάλη αλήθεια με το κάθε ζωάδι που νοικιάζει παιχνίδι από το video club και το επιστρέφει κατά-ραγισμένο...το βάζεις εσύ στο drive και #@$@#$ το σύμπαν....καλύτερα κατεβάστε demo αν θέλετε να δείτε κάποιο παιχνίδι αν αξίζει για αγορά...
spid_x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 κανενα εγγυημενο μαγαζι που να κανει service το drive?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.