Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κρασαρισμα ps3

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, εχω το ps3 που ποτε δεν μου παρουσιασε προβλημα.

Το εδωσα χθες σε εναν φιλο μου και δοκιμασε να παιξει παιχνιδια ενοικιασμενα.

Μου ειπε οτι μετα απο κανενα 15λεπτο κολαει και δεν κανει τιποτα.

Δοκιμασε να παιξει αλλο παιχνιδι και παλι τα ιδια.

Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?

Κονσολο παιχνιδια ή κατι αλλο?

σημ. Εμεινε για λιγες ωρες μεσα στο αυτοκινητο ενω εξω ειχε θερμοκρασια πολυ κατω απο το μηδεν. Τυπου -5 . Επειρεαζει κατι?

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος πως δεν φταιει η θερμοκρασια. δοκιμασε να δοκιμασεις τα δικα σου παιχνιδια που επαιζαν μια χαρα τοσο καιρο γιατι οπως ολοι γνωριζουμε οι δισκου απο τα video club ειναι σε χαλια κατασταση. τωρα αν δν μπορει να παιξει ουτε τα δικα σου παιχνιδια μαλλον θα χαλασε το drive (το μηχανημα που διαβαζει τους δισκους).

αυτα απο εμενα...

Δημοσ.
τωρα αν δν μπορει να παιξει ουτε τα δικα σου παιχνιδια μαλλον θα χαλασε το drive (το μηχανημα που διαβαζει τους δισκους).

αυτα απο εμενα...

Αυτο τι σημαινει? Και απο τι μπορει να προηλθε?

Δημοσ.

Νοικιάζετε ακόμη παιχνίδια;Μακριά,εγώ δεν εμπιστεύομαι τα βρώμικα και καταγρατζουνισμένα δισκάκια των βίντεο κλάμπ,μια φορά είχα ενοικιάσει το Final Fantasy X για PS2 και πάνω είχε κέτσαπ!

Δημοσ.

μηπως λεω ο φιλος σου το ps3 το ειχε βαλει μεσα σε κανενα συνθετο η σε κανενα ντουλαπι?

εμενα μου συνεβηκε χθες αυτο για πρωτη φορα και κολλαγε το μηχανημα αλλα μετα ειδα οτι ειχε μπει το ηχειο απτο home cinema στις οπες εξαερισμου του ps3...

για ρωτα τον να μας φυγει η απορια που το ειχε βαλει το μηχανημα

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασε και αλλα παιχνιδια. Ανοιγει το Play κανονικα αλλα δεν διαβαζει τα παιχνιδια.

Στην αρχη τα επαιζε αλλα μετα απο λιγα λεπτα κολουσε και τωρα δεν το διαβαζει καθολου.

Τι επαθε?

Φτιαχνεται?

Δημοσ.

Όταν τα βάζεις μέσα δεν σου δείχνει ότι μπήκε κάποιο παιχνίδι; bad news.. Χάλασε το Blu-Ray drive αν είναι έτσι. 150 ευρώ και θα σου φέρουν καινούργιο drive η ξέχασε το. Αν κολλαγε το παιχνίδι και τώρα δεν αναγνωρίζει καν.. Το έπαθα και εγώ και αγόρασα νέο ps3..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Όταν τα βάζεις μέσα δεν σου δείχνει ότι μπήκε κάποιο παιχνίδι; bad news.. Χάλασε το Blu-Ray drive αν είναι έτσι. 150 ευρώ και θα σου φέρουν καινούργιο drive η ξέχασε το. Αν κολλαγε το παιχνίδι και τώρα δεν αναγνωρίζει καν.. Το έπαθα και εγώ και αγόρασα νέο ps3..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Απο τι μπορει να το επαθε αυτο? γιατι το ειχα σπιτι και ηταν οκ. Το μετεφερε ο φιλος μου σπιτι και εμφανιστηκε το προβλημα? Παιζει να ειναι χτυπημα?

Δημοσ.

ειναι γνεικο προβλημα αξιοπιστιας στα ps3 εμενα 2 φορες ακριβως αυτο το προβλημα αδυνατουσε να διαβασει..... ευτυχως ητα εγγυηση

Δημοσ.

μαλλον τα δισκακια του video club ειναι σε μαυρο χαλι και η κονσολα δεν μπορει να τα διαβασσει.Δοκιμασε να δεις αν παιζει τα δικα σου δισκακια.

Δημοσ.
Στειλτο στην εγγύηση και μη ξανα δώσεις τιποτα στο φιλο σου απρόσεχτος ειναι.

Τι εννοεις οταν λες απροσεχτος? Ειναι χτυπημα ή κατι τετοιο?

(εγγυηση δυστυχως δεν υπαρχει)

Δημοσ.

ποια εκδοση ειναι το ps3 σου?το δικο μου 60αρι(απο τα πρωτα)του χαλασε το drive τον ιουνιο και το εχω παρατησει σε ενα ντουλαπι.δυστυχως το παθαινουν κι ας μην εχει δουλεψει πολυ το μηχανημα.αν εισαι εκτος εγγυησης δυστυχως την πατησες,δεν στο επιδιορθωνουν,αλλα σου δινουν αλλο επισκευασμενο.ενας λογος που δεν εχω φτιαξει το δικο μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...