filip123go Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδία, μπορεί να μου πει κάποιος όσο πιο αναλυτικά μπορεί πως να κανω εγκατάσταση την java στα linux...?? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σε ποια διανομη? Γιατι ΔΕΝ θεωρω αυτονοητο οτι χρησιμοποιεις ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Google it, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Σε ποια διανομη? Γιατι ΔΕΝ θεωρω αυτονοητο οτι χρησιμοποιεις ubuntu. Συμφωνώ απόλυτα. Διανομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 http://java.com/en/download/manual.jsp http://www.google.com/search?hl=en&client=mozilla&rls=com.puppylinux:en-US:unofficial&q=java+suse+linux&revid=1403921530&ei=DntjS_KBL4vNjAfF1pCjBw&sa=X&oi=revisions_inline&resnum=0&ct=broad-revision&cd=6&ved=0CC0Q1QIoBQ κάτω κάτω στη σελίδα επιλογή java για διάφορες διανομές linux http://www.ubuntugeek.com/how-to-install-java-runtime-environment-jre-in-ubuntu-904-jaunty.html http://www.google.com/search?q=java+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7&btnG=Search&hl=en&client=mozilla&rls=com.puppylinux%3Aen-US%3Aunofficial&sa=2 πές και τί θέλεις να κάνεις με την java για να σε διαφωτίσουν οι guru ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μα τι ρωτάτε πλέον Linux=Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μα τι ρωτάτε πλέον Linux=Ubuntu δε θα το έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν για τον αρχαριο θεωρουμε οτι linux=ubuntu, τοτε και εγω θα πρεπει να απανταω με ενα απλο >sudo apt-get install sun-java6-jre χωρις εξηγησεις οτι πρεπει να εχει ενεργο το multiverse repo κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Πλέον αυτά τα repositories είναι ενεργοποιημένα με την εγκατάσταση. Και default η διανομή έχει εγκατεστημένο και ενεργοποιημένη την open έκδοση της java. Πρέπει να κάνεις και αλλαγή μέσω κονσόλας για να δουλέψεις την sun-java. Νομίζω ότι είναι open και αυτή η έκδοση αλλά με άλλη άδεια χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Sorry που δεν απαντούσα αλλά είχα θεματάκι με το ιντερνετ... Νομιζω ότι η έκδοση είναι fedora 8 (μιλάμε για netbook) Eίμαι πολύ noob σε ότι αφορά τα linux... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το γνωστο netbook που εχει το linpus προεγκατεστημενο? Καλη τυχη τοτε, οχι μονο για την java, θα σου χρειαστει γενικα με το linpus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αχ ναι, το γνωστο netbook που εχει linpus πάνω... Μου έχει βγάλει την ψυχή.... Οτι να ναι είναι... Καμια πρόταση για καμιά άλλη έκδοση του linux που να τρέχει καλύτερα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Στο δικό μου sub-notebook τρέχω ubuntu Remix που είναι διαμορφωμένα για μικρές οθόνες. Μου τα αναγνώρισε όλα χωρίς κάποια (ιδιαίτερη) επέμβαση. Give it a try Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εριξα μια ματιά στα ubuntu Remix και μου φάνηκαν πολύ όμορφα (καμια σχέση με τα linpus)... To netbook μου ειναι το aspire one zg5... Mήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν θα έχω πρόβλημα με τα drivers...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εκτός απρόοπτου όχι. Μόνο το wifi είναι βασικός υποπτος (και κανα card reader). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.