basthepap Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εχθές αγόρασα το κινητό - pda, acer x960. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι γενικά θετικές. Διακρίνω ένα πρόβλημα στην ανταπόκριση της οθόνης αφής : Θεωρώ ότι ανταποκρίνεται αργά. Τέλος πάντων το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι πουθενά δεν κατάφερα να βρω εάν και πως μπορώ να γράψω Ελληνικά στις επαφές μου ή στο Office. Υπάρχει κάποια πρόταση ή λύση ; Ή να το πάρω απόφαση ότι δεν γίνεται. Επίσης προσπαθώ μα bluetooth να στείλω τις επαφές μου από το παληό κινητό στο Acer και δεν γίνεται. Οταν τις στέλνω μία -μία αντί για Ελληνικά βγάζει αλαμπουρνέζικα. Λίγη βοήθεια παρακαλώ και συγγνώμη αν σας ζάλισα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Υποστηρίζει ελληνική γλώσσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εχθές αγόρασα το κινητό - pda, acer x960. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι γενικά θετικές. Διακρίνω ένα πρόβλημα στην ανταπόκριση της οθόνης αφής : Θεωρώ ότι ανταποκρίνεται αργά. Τέλος πάντων το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι πουθενά δεν κατάφερα να βρω εάν και πως μπορώ να γράψω Ελληνικά στις επαφές μου ή στο Office. Υπάρχει κάποια πρόταση ή λύση ; Ή να το πάρω απόφαση ότι δεν γίνεται.Επίσης προσπαθώ μα bluetooth να στείλω τις επαφές μου από το παληό κινητό στο Acer και δεν γίνεται. Οταν τις στέλνω μία -μία αντί για Ελληνικά βγάζει αλαμπουρνέζικα. Λίγη βοήθεια παρακαλώ και συγγνώμη αν σας ζάλισα. Ευχαριστώ. Aπο ελληνικο καταστημα το πηρες? Βασικα ειναι ελληνικη η συσκευη? Αν ναι θα πρεπει να υποστηριζει ελληνικα. Αν οχι εχεις δυο επιλογες. Ή του αλλαζεις ΡΟΜ, ή του βαζεις ελληνικο πληκτρολογιο. Αυτο θα σου επιτρεπει να γραφεις ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basthepap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Από ελληνικό κατάστημα το αγόρασα : "Makro" . Ελληνικά μάλλον υποστηρίζει αφού κάνοντας μεταφορά τον επαφών μου από τη SIM στο τηλέφωνο, τις εμφανίζει με ελληνικούς χαρακτήρες. Πως μπορώ να αλλάξω ή να αναβαθμίσω τη ROM [αν αυτό πρόκειται να λύσει το πρόβλημα μου} δεν ξέρω. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα, που να το έλυσε ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
missiontolis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ΦΙΛΕ,βρες και κατεβασε το FingerKeyb-2.1-VGA-gr-taxtax.cab για ελληνικη γραφη πληκτρολογιου και το SPB 3.O.1 για ελληνικο μενου και εγκατεστησε τα στην καρτα μνημης. Σε εμενα δουλευουν αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basthepap Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τα βρήκα τα αρχεία και τα κατέβασα. Από κει και πέρα δεν κατάφερα να κάνω ούτε εγκατάσταση, ούτε τίποτα άλλο. Αν μπορούσες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τα βρήκα τα αρχεία και τα κατέβασα. Από κει και πέρα δεν κατάφερα να κάνω ούτε εγκατάσταση, ούτε τίποτα άλλο. Αν μπορούσες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός ;Ευχαριστώ. Oταν πας να εγκαταστησεις τα cab τι σου λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
missiontolis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Σε ρωτά που θα γινει η εγκατάσταση, στη συσκευή ή στην κάρτα μνήμης.Επιλέγεις κάρτα μνήμης και γίνεται κανονικά η εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkirikis Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Από ελληνικό κατάστημα το αγόρασα : "Makro" . Ελληνικά μάλλον υποστηρίζει αφού κάνοντας μεταφορά τον επαφών μου από τη SIM στο τηλέφωνο, τις εμφανίζει με ελληνικούς χαρακτήρες. Πως μπορώ να αλλάξω ή να αναβαθμίσω τη ROM [αν αυτό πρόκειται να λύσει το πρόβλημα μου} δεν ξέρω.Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα, που να το έλυσε ? Ευχαριστώ. εγκαταστησε το FingerKeyb-2.1 για να γράφεις Ελληνικα. για να εχεις Ελληνικους χαρακτήρες πας....... start > settings > system > regional settings > εκει βαζεις Greek. τωρα εχεις ελληνικα. δεν γινονται Ελληνικα ολα. αυτο γινεται μονον με αλλαγη σε Ελληνικη ROM. (rom για Ελληνικα απλα δεν υπαρχει) εγω το λειτουργω ετσι. Ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.