random Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Krokodilos ο στρατος σημερα ειναι κολλεγιο +500 κολέγιο της πλάκας. απ' οταν υπηρετησα εγώ ('89-91) το θεωρούσα τέτοιο. σήμερα που βλέπω εδώ τα θέματα με τους κουφούς τίτλους (πχ. ποιο κινητό για στρατό; ποιο νέτμπουκ για στρατό; ), η κατάσταση πρέπει να έχει γίνει... "κολέγιο του μόλου". πέραν αυτού. η διαφ. της κοσμοτέ αναφέρεται σε απομονωμένη, ολιγάριθμη, μονάδα. Κατι περιπτώσεις που ο ανώτερος εκει μέσα ειναι λοχίας ή κανας έφεδρος. δεν απέχει πολύ απο πιστή αποικόνηση. Σε υπηρεσίες ξηράς ΠΝ, ή σε μεγάλα στρατόπεδα του ΣΞ, μαλλον ειναι διαφορετικό το κλιμα. Krokodilos , μια που είσαι Π.Ν, ρώτα κανένα παιδί απο ναρκαλιευτικό, πως περνάνε εν πλώ, ή σκοπούν. (οχι στη Σαλαμίνα). μπορει να εχει καποιο ξενυχτι, μπορει βρώμα, αλλα το χαλαρά, χαλλλλλλλλλλλλλαρότατο ...φανταστειτε τι θα ειχε γινει εαν ειχε γυριστει στην τουρκια μια παρομοια διαφημιση με τον ατατουρκ. φαντάζομαι. Φαντάζομαι και τι μπορει να πάθει ενα κορίτσι σε χωριό της ανατολίας αν το δούν να μιλάει σε άγνωστο άντρα. Νομίζω οτι οι πρωταγωιστές της διαφ..ωχ! συγνώμη, της Επανάστασης του '21, πάλεψαν για να μην μοιάζει αυτός ο τόπος με την Τουρκία. Μερικοί δε, επιθυμούσαν να έχουν μια πατρίδα όσο το δυνατόν πιό διαφορετική απο τη γείτονα. Στο "καμία σχέση" level.
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλογυρισμένη πάντως η κακογραμμένη μπούρδα. Τι διάολο; Απο ποιο πηγάδι βγήκε αυτός που έγραψε τους διαλόγους; 0 χιούμορ. Αποστολή από iTampon με το Insomnia.app
pournaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Krokodilos , μια που είσαι Π.Ν, ρώτα κανένα παιδί απο ναρκαλιευτικό, πως περνάνε εν πλώ, ή σκοπούν. (οχι στη Σαλαμίνα). μπορει να εχει καποιο ξενυχτι, μπορει βρώμα, αλλα το χαλαρά, χαλλλλλλλλλλλλλαρότατο Αχ τι μου θυμισες τωρα, '92-'94 ναρκαλιευτικο Αηδωνι, 17 μηνες καραβι, οι καλυτερες διακοπες της ζωης μου (πρεπει να την παροπλισανε πλεον ολη αυτη την ξυλινη σειρα).
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φαντάζομαι. Φαντάζομαι και τι μπορει να πάθει ενα κορίτσι σε χωριό της ανατολίας αν το δούν να μιλάει σε άγνωστο άντρα. Νομίζω οτι οι πρωταγωιστές της διαφ..ωχ! συγνώμη, της Επανάστασης του '21, πάλεψαν για να μην μοιάζει αυτός ο τόπος με την Τουρκία. Μερικοί δε, επιθυμούσαν να έχουν μια πατρίδα όσο το δυνατόν πιό διαφορετική απο τη γείτονα. Στο "καμία σχέση" level. Το ειπα καθαρα στο post #67 οτι εχει τα μαυρα της τα χαλια,εκτος απο 3 σημεια που επισημανα και νομιζω κατα την γνωμη μου υπερτερουνε απο εμας. Ναι παλεψαν να μην μοιαζουμε με την τουρκια και μπαινοβγαζαν στην φυλακη τον κολοκοτρωνη,δολοφονουσαν τους ηγετες,και ειχε γεμισει ο τοπος ρουφιανους. Τεσπα εδω ρωτας τους πιτσιρικαδες σημερα τι εγινε το 21 και σου λενε οτι ειπαμε το οχι,η διαφημιση θα τους πειραζε.
Garnele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Εδώ έχουν πει δυο φορές ότι ο Κολοκοτρώνης και ο Διάκος θα στριφογυρίζουν στους τάφους τους.
RottenLungs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ρε γαμώτο γιατι διάβασα και τις 8 σελίδες... Καμια φορά αποβλακώνεσαι και δεν συνειδητοποιείς πως χάνεις τον χρόνο σου ώσπου να τελειώσει (like watching TV) Υ.Γ. Η καταχώρηση μου απευθύνεται σε όσουν δεν έχουν διαβάσει όλες τις καταχωρήσεις, απλά μην το κάνετε.
Agg3los Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και ξεφτιλα η διαφημιση και χιουμορ που θελει γαργαλιερα... αγγλικη ειναι η vodafone τι περιμενατε?
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Αυτοί που έκαναν την διαφήμιση δεν ήταν Άγγλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.