zazik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Και να σκάει ο ταγματασφαλίτης με Siemens και punchline "Γερμανική τεχνολογία".Πάω να βρω χρηματοδότες. Το βάζω υπογραφή , δεν σε πειράζει ε? :-D:-D ---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:35 ---------- Μια διαφημιση πρεπει να κανει τον κοσμο να δει θετικα το προιον λογω του προιοντος και να αναφερει συχνα το ονομα του προιοντος καθως και θετικα αυτου. Οταν αναλωνεται σε τελειως ασχετα πραγματα, χωρις να αναφερει το ονομα του προιοντος και τα πλεονεκτηματα αυτου, και μαλιστα οταν αναλωνεται για τοση ωρα πλεκοντας μια ιστορια και καταληγοντας μονο στο τελος στο ζουμι και στο ονομα του προιοντος, νομιζω υπαρχει πληρης αχρηστευση του χρονου και θα μπορουσε απειρως καλυτερα να χρησιμοποιηθει αυτος ο χρονος ωστε να γινει η διαφημιση επηρεαζοντας απειρως περισσοτερο τον καταναλωτη να δοκιμασει το προιον. ΛΑΘΟΣ.........ψάξε στο google τις λέξεις : Hype Word of Mouth Το μονο που καταφερνει αυτη η διαφημιση ειναι να διατηρει στο προσκυνιο το ονομα της εταιριας(Vodafone) και τιποτα αλλο. Ισως αυτο ειναι και που θελουν να πετυχουν ξερω γω. επίσης ψάξε την λέξεις Awareness και Share-of-Mind , και πόσο δύσκολο είναι να τa πετύχεις διαφημιστικα.........
Nauseas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ο υψιστος σκοπος μια διαφημισης ποιος ειναι? Εγω νομιζω ειναι να κανει οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο να ενδιαφερθει για το διαφημιζομενο προιον. Και η διαφημιση αυτη ΙΜΟ αποτυγχανει παταγωδως. Ναι συζητειται και κεντρισε το ενδιαφερον (λογω ολων αυτων των στοιχειων που περιεχει anyway) αλλά αυτο δεν εχει καμια σχεση ως προς το αν θα κανει τον κοσμο να ενδιαφερθει για το προιον της. Και αληθεια θυμαται κανεις ποια εταιρια ειναι? Αληθεια ειναι κανεις τοσο χαζος ωστε να επηρεαστει εστω και στο ελαχιστον απο την ολη διαφημιση και να σκεφτει να αγορασει απο την Vodafone καποιο πακετο λογω αυτης? Μια διαφημιση πρεπει να κανει τον κοσμο να δει θετικα το προιον λογω του προιοντος και να αναφερει συχνα το ονομα του προιοντος καθως και θετικα αυτου. Οταν αναλωνεται σε τελειως ασχετα πραγματα, χωρις να αναφερει το ονομα του προιοντος και τα πλεονεκτηματα αυτου, και μαλιστα οταν αναλωνεται για τοση ωρα πλεκοντας μια ιστορια και καταληγοντας μονο στο τελος στο ζουμι και στο ονομα του προιοντος, νομιζω υπαρχει πληρης αχρηστευση του χρονου και θα μπορουσε απειρως καλυτερα να χρησιμοποιηθει αυτος ο χρονος ωστε να γινει η διαφημιση επηρεαζοντας απειρως περισσοτερο τον καταναλωτη να δοκιμασει το προιον. Το μονο που καταφερνει αυτη η διαφημιση ειναι να διατηρει στο προσκυνιο το ονομα της εταιριας(Vodafone) και τιποτα αλλο. Ισως αυτο ειναι και που θελουν να πετυχουν ξερω γω. +OFF TOPIC: Στρατο ειμαι αυτη τη στιγμη(και σε 3 μηνες ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ!!!!) και εγω δεν εχω δικαιωμα να μιλησω γιατι ειμαι ναυτικο και το χειροτερο που με πηγε μια μονο φορα εως τωρα ειναι 3 μεσα, και συνολικα ημουν εως τωρα 1 μεσα 2 εξω ή 2 μεσα 4 εξω(και οταν λεμε εξω εννοουμε off, τελειως εξω, σπιτι δηλαδη, δεν μιλαμε για εξοδο) με συνθηκες αψογες χωρις καθολου αγγαρειες, χωρις καθολου τρεξιματα με λαπτοπ, νοβα, ζεστη(καλοριφερ) και καρεκλα στην "σκοπια", κλπ. ΟΜΩΣ επειδη ειμαι σε διακλαδικο και εχω καμια 20αρια αλλους της ξηρας που μου λενε τις ιστοριες τους, το 60-70% αυτων πριν ερθει στην παρουσα μοναδα περνουσε ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ! Παραδειγματα: Ατομο1: Ολη τη μερα τρεξιμο για πυραφαλειες, αγγαρειες, 2-3 "φρουρες" την ημερα, ασκησεις και συνολικα για 2.5-3 μηνες πριν παλιωσει και ηρεμησουν(συγκριτικα γιατι η ζωη συνεχιζε να ειναι δυσκολη) τα πραγματα, κοιμοταν 2 με 4 ωρες τη μερα και στις εξοδους δεν εβγαινε γιατι δεν ειχε καν το κουραγιο. Περιστατικο που εγινε στο ατομο-1 μια φορα αλλα αρκετο να δειξει οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι βγαλμενη απο την εν λογω διαφημιση: Μετα απο μια κλασικη μερα οπου ησουν ολο στο τρεξιμο και ειχες ενα 3ωρο να κοιμηθεις απο τις 2:30 εως τις 6παρα το βραδυ, μας ξυπνανε 4 η ωρα για να γυαλισουμε τα οπλα. Οι υπηρεσιες του ατομου 1? 3 εξοδοι το μηνα το χειροτερο(ναι 28 μεσα με υπηρεσιες καθε μερα!) και 5 εξοδοι γενικα σε ενα μηνα οι οποιες γραφονταν ως 12 εξοδοι και 18 υπηρεσιες(για να μην φαινεται καμια παρατυπια). Ατομο2: Καστορια. Σκοπια (1 ωρας βεβαια) με αρκετο χιονι, -25 °C, με σπιτακι σκοπιας χωρις πορτα που να μην επιτρεπεται να μπεις εαν δεν χιονιζε, και να παγωνεις ολοκληρος να νιωθεις τα ποδια σου ή καλυτερα να μην τα νιωθεις μετα απο 20 λεπτα και να τρεμεις σαν το ψαρι ολοκληρος. Και αυτο 3 φορες την ημερα. Και δυστυχως και την νυχτα. Οι υπηρεσιες του ατομου 2? 20 με 27 το χειροτερο μεσα. Ατομο3: 5 μερες φυλακη επειδη δεν ειχε γυαλισει καλα τις αρβυλες του. Ο ιδιος μου λεει οτι ηταν καλα γυαλισμενες απλως οχι τέλεια. Τις γυαλιζει μετα την παρατηρηση και του ριχνει 20 μερες επειδη στις ραφες αναμεσα ειχε μεινει λιγη σκονη. Ο ιδιος διοικητης, εδωσε 5 μερες στερηση εξοδου επειδη ο χαιρετισμος δεν ηταν αρκετα δυναμικος! Ποσες ηταν οι εξοδοι τον μηνα? 4! Τι σημαινει αυτο? Ολο τον μηνα μεσα. Υπηρεσιακα? ΜΗΔΕΝ. Το ατομο 3 σκεφτηκε αρχικα για αναβολη αλλά τελικα αντεξε 3 μηνες εκει περα. Ατομο4: Τα ιδια με το ατομο 1(χωρις να μιλαμε για ιδια μοναδα βεβαια) μονο που εκει υπηρχαν 1-2 μερες καθε εβδομαδα οπου δεν κοιμοσουν καθολου. Οταν αρρωσταινες δεν ζητουσες να πας γιατρο και να σε βγαλει να μην κάνεις υπηρεσια διοτι χωνοταν ο αλλος και μια που πηγαινε 10 μεσα 1 εξοδος εξω, θα αναγκαζοταν αυτος να κανει 21 μεσα μετα(διοτι-ω πληρης παρανοια!- το προγραμμα των υπηρεσιων δεν αλλαζε). Ατομο5: Σχοινακια στο χειροτερο μερος(δεν θυμαμαι ποιο μου ειπε). Δεν πιστευα στα αυτια μου με τις συνθηκες που μου ειπε οτι γινονται. Συνθηκες μη υπνου και συνεχης εγρηγορσης. Για 5-7 μερες κοιμοσουν ελαχιστα κανα 2ωρο καθε 2 μερες και ησουν βεβαια συνεχως στο τρεξιμο. Τουλαχιστον οι υπηρεσιες ηταν 2 μεσα 1 εξω. Αλλά οταν σου λεει οτι φαγητο τρωγανε σε κατι πιατα ελαφρως σκουριασμενα τα οποια τα κουβαλουσανε μαζι τους(δεν μιλαω για τα σχοινακια οπου εκει ηταν ακομη χειροτερα(φαγητο σθχαινοσουν να το δεις-ξυρισμα χωρις καθρεφτη με "σφαγες"-μπανιο ουτε για αστειο, τουαλετα -αφοδευση- σε τρυπες που εσκαβαν και μετα τις σκεπαζαν και πηγαινε ο επομενος απο πανω απο εκει μετα) αλλά μεσα στο στρατοπεδο) και γεμιζανε σκονη απο τις ασκησεις και μετα και τους εδιναν απο τις καραβανες και οι περισσοτεροι δεν ετρωγαν για προφανεις λογους. Βαρεθηκα να γραφω.... Εχω απο 5-6 ατομα ακομα που περασαν τραγικα, ιστοριες αλλα βαριεμαι να τις λεω τωρα. Υπαρχουν οπως ειπα και αλλοι 4-5 που περασαν για κανα μηνα το πολυ, ασχημα αλλά μετα ηρεμησαν τα πραγματα και δεν ηταν και τοσο χάλια(Αν και εγω τα θεωρω χάλια καθως αν η εξοδος εκτος Πεμπτης και Τριτης αν θυμαμαι καλα ειναι στις 20:00 το βραδυ και Π και Τ ειναι στις 3:00 τοτε τι κανουμε? Χάλια μαυρα! Να εχεις 3 μεσα 1 εξω και να βγαινεις στις 20:00 και ωσπου να πας εκει που θελεις να εχει παει 21:00 τοτε τι κανουμε? Τιποτα. Σιγα την σπουδαιοτητα της εξοδου.). Εσυ konnak δεν ξερω αν περασες σαν και εμενα και τα θεωρεις ολα καλα στον σημερινο υποχρεωτικο στρατο, αλλά να ξερεις οτι δεν ειναι ολοι σαν και εσενα και υπαρχουν ατομα(και ειναι φυσικα παρα πολλα) που περασαν χαλια και καμια σχεση παντως με αυτα τα χαζοχαρουμενα που δειχνει η ηλιθια διαφημιση της cosmote(νομιζω). Ας πούμε οτι το θέμα είναι "Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας-εχθροί της πατρίδας που διακωμωδούν τα ιερά και τα όσια αυτού του Εθνους" για να μην είμαστε εντελώς off topic. Ρε κροκοδιλε, μας είπες για άτομα 1,2,3...ν τα οποία τρώγαν 300 μερες φυλακή και μετα απαγχονισμό, σκοπιές στα βάθη της ρώσικης στέπας και μαστίγο, ιστορίες τραβηγμένες απο τα μαλλιά σε σημείο εμφάνισης καράφλας αλλα δεν μας είπες για άτομο που ήταν ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΦΥΛΑΚΙΟ καθώς αυτό περιγράφει η κατάπτυστη διαφήμιση. Σε πληροφορώ απο προσωπική εμπειρία και όχι απο εμπειρία ενος γνωστού ενος φίλου απο την κατασκήνωση οτι στα ορεινά φυλάκιο, επειδή μπορεί να είσαι 4-5-6 μπορεί και παραπάνω βδομάδες και όχι μέρες στο φυλάκιο, η κατάσταση που περιγράφεται στο βίντεο είναι διαφήμιση και οχι δυσφήμιση για τα ορεινά φυλάκια
Garnele Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μα ποια είναι αυτή διαφήμιση της κοσμοτέ τέλος πάντων;!
Nauseas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μα ποια είναι αυτή διαφήμιση της κοσμοτέ τέλος πάντων;! Viewer Discretion Advised! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y7NyrI8vEXA[/ame]
Garnele Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Χαχ, αυτό είναι το κατάπτυστο σποτάκι της κοσμοτέ; Υποθέτω τη λούφα και παραλλαγή δεν την πήραν πρέφα οι πατριώτες ε;
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Πότε έγινε αυτό το θέμα ρε? Όπως και να'χει... Παγερά αδιάφορη διαφήμιση για να έχει και δικό της θέμα με 7 σελίδες. (Απο την άλλη το αβατάρ κοντεύει να συναγωνιστεί το official offtopic thread, αυτό με πείραξε?) Αστεία δεν είναι, έξυπνη δεν είναι, τα στιχάκια σε διαφήμιση μόνο πρωτότυπα δεν είναι και γενικώς είναι πολύ μεγάλη, κάθε φορά που την πετυχαίνω αλλάζω κανάλι μέχρι να τελειώσει. Τώρα θέμα να θιχτείς με την διαφήμιση δεν τίθεται. Όπως σωστά αναφέρει ο freedubus όλες οι διαφημίσεις (και όχι μόνο οι διαφημίσεις) σατυρίζουν και απο κάτι. Προς τόπικ στάρτερ: Τimekeeper μήπως είσαι ο Αν ναι, πες την γυναίκα σου πως είναι πολύ μο)(νί. Να βάλεις τις παρενθέσεις όπως τις έβαλα κι'εγώ όταν το μεταφέρεις, παίζουν τον ρόλο τους.
SCORPIO777 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ακριβώς επειδή νομίζαμε ότι δεν είμαστε Τουρκία, μας φάνηκε παράξενο που κάνατε θέμα την μαλακία της voda. Αλλά δυστυχώς δεν απέχουμε πολύ. Τα μαυρα της τα χαλια εχει και η τουρκια,αλλα σε θεματα προασπισης των εθνικων συμφεροντων της,τηρηση των παραδοσεων και σεβασμου γενικοτερα δεν εχει καμμια σχεση με εμας.διακωμοδιζουμε τα παντα στο ονομα της σατιρας,ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που βλαστημαμε τα θεια,και τελευταιως καναμε και μοδα τους πουστηδες και αν δεν βγει τουλαχιστον ενας τετοιος σε εκπομπη δεν εχει νουμερα.και μη χειροτερα.
the_eye Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν πολλά σκετσάκια σποτάκια και άλλα που διακομοδούν το 21 το 40 κτλ Με τα περισσότερα έχω γελάσει. Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι τελείως μπάζο, όσο και καλοστημένη τεχνικά να είναι. Βασικά με προδιάθεσε αρνητικά για την συγκεκριμένη εταιρία.
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Τα μαυρα της τα χαλια εχει και η τουρκια,αλλα σε θεματα προασπισης των εθνικων συμφεροντων της,τηρηση των παραδοσεων και σεβασμου γενικοτερα δεν εχει καμμια σχεση με εμας.διακωμοδιζουμε τα παντα στο ονομα της σατιρας,ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που βλαστημαμε τα θεια,και τελευταιως καναμε και μοδα τους πουστηδες και αν δεν βγει τουλαχιστον ενας τετοιος σε εκπομπη δεν εχει νουμερα.και μη χειροτερα. Aκριβως. Αρα ολη αυτη η συζητηση τζαμπα γινεται. Σε αλλους αρεσε η διαφημηση, σε αλλους παλι οχι. Μονο που πεφτει τετοια συζυτηση πετυχε τον σκοπο της. Any publicity is good publicity... Οσο για την offtopic συζητηση περι στρατου, Ατομο2: Καστορια. Σκοπια (1 ωρας βεβαια) με αρκετο χιονι, -25 °C, με σπιτακι σκοπιας χωρις πορτα που να μην επιτρεπεται να μπεις εαν δεν χιονιζε, και να παγωνεις ολοκληρος να νιωθεις τα ποδια σου ή καλυτερα να μην τα νιωθεις μετα απο 20 λεπτα και να τρεμεις σαν το ψαρι ολοκληρος. Και αυτο 3 φορες την ημερα. Και δυστυχως και την νυχτα. Οι υπηρεσιες του ατομου 2? 20 με 27 το χειροτερο μεσα. Υπηρετησα και εγω στην Καστορια, μονο που βαρουσαμε σκοπετα σε σκοπια ΜΕ πορτα, και καλοριφερακι μεσα (και ας ειχε -20 εξω)... Κοιμομασταν ολο το 2ωρο, οι εφοδοι (αξιωματικοι και μη) ερχοταν και υπεγραφαν και δεν βγαζαν κιχ για να μην μας ξυπνησουν κτλ κτλ κτλ... Μην πιστευεις οτι ακους, γιατι περα απο την δικη μου μοναδα στην Καστορια, ξερω πολυ καλα και της αλλες μιας και ειμαι Καστοριανος. Οσο για την διαφημηση της Cosmote θα συμφωνησω απολυτος με τον φιλτατο Σε πληροφορώ απο προσωπική εμπειρία και όχι απο εμπειρία ενος γνωστού ενος φίλου απο την κατασκήνωση οτι στα ορεινά φυλάκιο, επειδή μπορεί να είσαι 4-5-6 μπορεί και παραπάνω βδομάδες και όχι μέρες στο φυλάκιο, η κατάσταση που περιγράφεται στο βίντεο είναι διαφήμιση και οχι δυσφήμιση για τα ορεινά φυλάκια Γιατι υπηρετησα και εγω σε φυλακιο για 3 μηνες.. Και οχι καποιο ορεινο κτλ που κοιμουνται ολη μερα και οταν τυχη και ειναι ξυπνιοι παιζουν προ, αλλα σε προβλεπε φυλακιο στα Τουρκικα συνορα. Και παλι περασαμε ζωαρα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 [...]εδώ μας γ@μ@ν από παντού και σας πείραξε η διαφήμιση μιας και έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα σαν κράτος, και ήρθε το σποτάκι της voda και μας χάλασε τη ζαχαρένια μας. [...] Αυτό ακριβώς.
drami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια.... δικιο εχεις που μας γ@μ@νε απο ολες τις πλευρες αλλα ηταν καπως εξοργιστικο να βλεπω αυτην τη διαφημιση να κοροϊδευει ανθρωπους που πεθαναν για την ελλαδα. Προσωπικα δεν ειμαι ελληνιδα αλλα ειναι @@@@@@@@ εκ μερους τους
roxy90 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ειναι τουλάχιστον απαράδεκτη η γελοία αυτή διαφήμιση της vodiafone για τους ήρωες του 21. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!!! :devil:
wgibson Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ο διακος, ο κολοκοτρωνης κλπ στριφογυριζουν στον ταφο τους πραγματικα... ξερετε γιατι? γιατι οι σημερινοι Ελληνες αφηνουν κατι λαμογια να γυρνουν ελευθερα... κ γιατι καποιοι απο αυτους δεν θελουν να μιλαμε ελευθερα αυτοι ομως (οι αγωνιστες) πεθαναν για την ελευθερια μας (σε ολες τις εκφανσεις της)..... για να ξεκολλαμε λιγο... +1 για διαφημιση αλλα στημενη....της ΚΟΣΜΟΤΕ μαλλον ποιο αυθορμητη
Krokodilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 lol, άσε μας ρε Krokodile. Σόρρυ κιόλας, αλλά πιστεύω τις ιστορίες αυτές τις βγάζεις απ' το μυαλό σου. Καταλαβα πως περασες στον στρατο. Σαν και εμενα. Και εγω το ιδιο θα ελεγα αν ακουγα καποιον να τα λεει αυτα. Δεν θα τα πιστευα! Αλλά πρεπει να πω οτι φυσικα και αυτες τις ιστοριες δεν τις βγαζω απο το μυαλο μου. Σκασιλα μου και αν δεν με πιστευεις βεβαια..... Υπηρετησα και εγω στην Καστορια, μονο που βαρουσαμε σκοπετα σε σκοπια ΜΕ πορτα, και καλοριφερακι μεσα (και ας ειχε -20 εξω)... Με αυτον που μου το ειπε(απολυθηκε πλεον) ειμασταν για 2 μηνες μαζι και δεν υπαρχει κανενας λογος που μπορω να σκεφτω που να μου ειπε ψεμματα. Ισως μου ειπε και εχεις εσυ δικιο, αλλά και παλι σκασιλα μου.... Ο ΠΑΟΚ να νικαει και ολα τα άλλα....
alexzzz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 στο τέλος πάντως που κατεβαίνει κόσμος τρέχοντας την πλαγιά εντυπωσιάστηκα από τα εφέ... εύγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.