Προς το περιεχόμενο

Νεα διαφήμιση της Vodafone διακωμωδεί την Επανάσταση του 1821

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο τρόπος που σκέφτεται, ειρωνεύεται, απαντάει κανείς είναι δικαίωμά του αλλά και κομμάτι της προσωπικότητάς του. Συγνώμη, αλλά το "αφού όλοι έτσι κάνουν, και ποιος είναι καλύτερος κτλ" δεν είναι μέσα στον τρόπο σκέψης μου. Τόσο απλά.

Έτσι ακριβώς αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το πως διακωμωδείται!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν την έχω δει τη διαφήμιση άρα δεν μπορώ να κρίνω αλλά σίγουρα πολύ ήρωες του 21 παρα μόνο το συμφέρον τους ( γεγονοτα για δημιουργία κυβέρνησης ενα απο τα λίγα παραδείγματα)

Δημοσ.

Είναι τρομερή, εξάλλου η επανάσταση του '21 διακωμωδούνταν εδώ και μια δεκαετία απο τους ΑΜΑΝ και τα σκετσάκια τους έχουν μεγαλώσει γενιές. Δεν βρίσκω πουθενά το πρόστυχο της διαφήμησης.

Δημοσ.

Συμφωνώ! Καλή σκηνοθεσία, ωραία σκηνικά, ενδυμασίες αλλά και ερμηνείες.

Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Ούτε καν το σήμα της vodafone φαίνεται στην διαφήμιση.

• Moderators
Δημοσ.

Eμενα μου φαινεται μαλλον αδιαφορη σε γενικες γραμμες αλλα οντως προσεγμενη τεχνικα.. Χαζο το οτι μιλανε με ομοιοκαταληξιες, αδιαφορο επισης το οτι εχει το συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.

Γιατι ο αρβανίτης κολοκοτρώνης μιλάει με κρητικές μαντινάδες?

Αδιαφορώ παντελώς για το αν κάποιος σατυρίζει/ξεφτιλίζει την "επανάσταση" αλλα η διαφήμιση μου φαινεται το

κλασσικό κιτσαριο ελληνικής διαφήμισης..

Δημοσ.

Απαίσια η διαφήμιση σαν διαφήμιση.

Αλλά τώρα και συ διακωμωδεί την Επανάσταση, σιγά. Αντιθέτως αναφέρει και κάποια ονόματα που κάποιοι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ.

Είναι μια μη συνηθισμένη διαφήμιση αλλά η αισθητική της είναι ίσως κάτω του μετρίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...