Ethnikos14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ο τρόπος που σκέφτεται, ειρωνεύεται, απαντάει κανείς είναι δικαίωμά του αλλά και κομμάτι της προσωπικότητάς του. Συγνώμη, αλλά το "αφού όλοι έτσι κάνουν, και ποιος είναι καλύτερος κτλ" δεν είναι μέσα στον τρόπο σκέψης μου. Τόσο απλά. Έτσι ακριβώς αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το πως διακωμωδείται!
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 δεν την έχω δει τη διαφήμιση άρα δεν μπορώ να κρίνω αλλά σίγουρα πολύ ήρωες του 21 παρα μόνο το συμφέρον τους ( γεγονοτα για δημιουργία κυβέρνησης ενα απο τα λίγα παραδείγματα)
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Το σούβλισμα του διάκου είναι μεταφορικό;
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τι ακριβώς δείχνει η διαφήμιση? Εκανε η vodafone υποκλοπές και στους ηγέτες του '21?
mikouli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Για τον φίλο που δεν την είδε ακόμα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tY-yv6McdpU[/ame] Η κοπέλα στην αρχή που κρατάει την Ελληνική σημαία μου θυμίζει τον γνωστό πίνακα "Η Ελλάς ευγνωμονούσα".Απίστευτο!
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Sorry, η διαφήμιση είναι από τις καλύτερες που έχω δει και έχει πέσει τρελή δουλειά.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Είναι τρομερή, εξάλλου η επανάσταση του '21 διακωμωδούνταν εδώ και μια δεκαετία απο τους ΑΜΑΝ και τα σκετσάκια τους έχουν μεγαλώσει γενιές. Δεν βρίσκω πουθενά το πρόστυχο της διαφήμησης.
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ! Καλή σκηνοθεσία, ωραία σκηνικά, ενδυμασίες αλλά και ερμηνείες. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Ούτε καν το σήμα της vodafone φαίνεται στην διαφήμιση.
million_voices Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ουτε ζεστη ουτε κρυο,ουτε εξυπνη ουτε αστεια ειναι μαλλον ποιο αστειες ειναι οι υπερβολες μας
gfilippas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λιθοβολήστε τους δημιουργούς τώρα!!! Ζήτω το αθάνατο 21. Ρε, τι άλλο θα διαβάσουμε;
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Eμενα μου φαινεται μαλλον αδιαφορη σε γενικες γραμμες αλλα οντως προσεγμενη τεχνικα.. Χαζο το οτι μιλανε με ομοιοκαταληξιες, αδιαφορο επισης το οτι εχει το συγκεκριμενο θεμα.
Nauseas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Γιατι ο αρβανίτης κολοκοτρώνης μιλάει με κρητικές μαντινάδες? Αδιαφορώ παντελώς για το αν κάποιος σατυρίζει/ξεφτιλίζει την "επανάσταση" αλλα η διαφήμιση μου φαινεται το κλασσικό κιτσαριο ελληνικής διαφήμισης..
Teaser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Απαίσια η διαφήμιση σαν διαφήμιση. Αλλά τώρα και συ διακωμωδεί την Επανάσταση, σιγά. Αντιθέτως αναφέρει και κάποια ονόματα που κάποιοι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ. Είναι μια μη συνηθισμένη διαφήμιση αλλά η αισθητική της είναι ίσως κάτω του μετρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.