timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μόλις είδα το νέο διαφημιστικό της Vodafone. Ντροπή και αίσχος. Άι σιχτίρ κοπρόσκυλα...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω δει τη διαφήμιση αλλά σίγουρα οι πολίτες αυτής της χωρας διακωμωδούν πολύ περισσότερα πραγματα από την επανασταση του 21..
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω δει τη διαφήμιση αλλά σίγουρα οι πολίτες αυτής της χωρας διακωμωδούν πολύ περισσότερα πραγματα από την επανασταση του 21.. Αυτό δεν νομίζω ότι αποτελεί άλλοθι...
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν ανέκδοτα για την επανάσταση, σκετσάκια του ΑΜΑΝ, ακροδεξιοί βουλευτές που την εκθειάζουν, ιστορικές πηγές που αμφισβητούν πολλά "ηρωικά" σημεία της και δεν έπεσε φωτιά να μας κάψει. Νομίζω πως μια διαφήμιση θα την αντέξουμε χωρίς να μας κρατήσει η οργή άυπνους πάνω από μια ώρα.
sugata Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και τα multirama διακωμωδούν τον Vasco Da Gama. Και ο Πανούσης παλιότερα διακωμωδούσε της "πατρίδος του τη σημαία". Κι οι Α.Μ.Α.Ν. διακωμωδούσαν το 1821, το "όχι", το "ναι" και το "ίσως". Και ο Χάρι Κλυν διακωμωδούσε τον εθνικό αερομεταφορέα, την ελληνική επανάσταση, τον έλληνα ταξιτζή, τον έλληνα Βουκόλο, τον έλληνα δημοογριάφο, την ελληνική καθημερινότητα, μαζί με άλλα. Ντροπή τους; Κανένα link;
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και τα multirama διακωμωδούν τον Vasco Da Gama. Και ο Πανούσης παλιότερα διακωμωδούσε της "πατρίδος του τη σημαία". Κι οι Α.Μ.Α.Ν. διακωμωδούσαν το 1821, το "όχι", το "ναι" και το "ίσως". Και ο Χάρι Κλυν διακωμωδούσε τον εθνικό αερομεταφορέα, την ελληνική επανάσταση, τον έλληνα ταξιτζή, τον έλληνα Βουκόλο, τον έλληνα δημοογριάφο, την ελληνική καθημερινότητα, μαζί με άλλα. Ντροπή τους; Κανένα link; Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην σάτιρα (η οποία περνάει μηνύματα) και στην ξεφτίλα.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και μια ακόμα λεπτότερη ανάμεσα στην ορθή κρίση και τη υπερβολή.
Ethnikos14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μόλις είδα το νέο διαφημιστικό της Vodafone. Ντροπή και αίσχος. Άι σιχτίρ κοπρόσκυλα... Άλλη μια χαζή διαφήμιση!
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και μια ακόμα λεπτότερη ανάμεσα στην ορθή κρίση και τη υπερβολή. Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον συσχετισμό...
freedubus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μπώ μπώ! Σα δε ντρέπονται, τα γαϊδούρια! Την κόβω τη βόνταφον, το ίδιο να κάνετε όλοι, μποικοτάζ τώρα. Αλλά πού να πάω; Στην Cosmote που διακωμωδεί τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ; 'Η στη Wind που διακωμωδεί τους παίκτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ;
Garnele Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Και η Q δεν την είχε διακωμωδήσει; Τους τσολιάδες, τη Γοργόνα του Μεγαλέξαντρου κλπ κλπ Ήταν πιο καλαίσθητες ή κάτι τέτοιο και δε βγήκε κανείς να πει; Εσύ από πάνω, σταμάτα να χρησιμοποιείς -και μάλιστα σε μπόλντ- λέξεις με ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ρίζες. Είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτό δωμέσα, δε νιώθεις;
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ρε αι παινε εσυ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qJHmqamca8w[/ame] ο απο πανω σου γκαρνελα
freedubus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Η Q!!!! Μου διέφυγε αυτή! Τρέχω να πλύνω τα χέρια μου με σαπούνι, που πληκτρολόγησα το όνομά της. 'Υψιστες βλασφήμιες οι διαφημίσεις της! ΝΑ ΚΑΟΥΝ.
timekeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ο τρόπος που σκέφτεται, ειρωνεύεται, απαντάει κανείς είναι δικαίωμά του αλλά και κομμάτι της προσωπικότητάς του. Συγνώμη, αλλά το "αφού όλοι έτσι κάνουν, και ποιος είναι καλύτερος κτλ" δεν είναι μέσα στον τρόπο σκέψης μου. Τόσο απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.