Προς το περιεχόμενο

Νεα διαφήμιση της Vodafone διακωμωδεί την Επανάσταση του 1821

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εχω δει τη διαφήμιση αλλά σίγουρα οι πολίτες αυτής της χωρας διακωμωδούν πολύ περισσότερα πραγματα από την επανασταση του 21..

Δημοσ.
Δεν εχω δει τη διαφήμιση αλλά σίγουρα οι πολίτες αυτής της χωρας διακωμωδούν πολύ περισσότερα πραγματα από την επανασταση του 21..

Αυτό δεν νομίζω ότι αποτελεί άλλοθι...

Δημοσ.

Υπάρχουν ανέκδοτα για την επανάσταση, σκετσάκια του ΑΜΑΝ, ακροδεξιοί βουλευτές που την εκθειάζουν, ιστορικές πηγές που αμφισβητούν πολλά "ηρωικά" σημεία της και δεν έπεσε φωτιά να μας κάψει. Νομίζω πως μια διαφήμιση θα την αντέξουμε χωρίς να μας κρατήσει η οργή άυπνους πάνω από μια ώρα.

Δημοσ.

Και τα multirama διακωμωδούν τον Vasco Da Gama.

Και ο Πανούσης παλιότερα διακωμωδούσε της "πατρίδος του τη σημαία".

Κι οι Α.Μ.Α.Ν. διακωμωδούσαν το 1821, το "όχι", το "ναι" και το "ίσως".

Και ο Χάρι Κλυν διακωμωδούσε τον εθνικό αερομεταφορέα, την ελληνική επανάσταση, τον έλληνα ταξιτζή, τον έλληνα Βουκόλο, τον έλληνα δημοογριάφο, την ελληνική καθημερινότητα, μαζί με άλλα.

Ντροπή τους;

Κανένα link;

Δημοσ.

Και τα multirama διακωμωδούν τον Vasco Da Gama.

Και ο Πανούσης παλιότερα διακωμωδούσε της "πατρίδος του τη σημαία".

Κι οι Α.Μ.Α.Ν. διακωμωδούσαν το 1821, το "όχι", το "ναι" και το "ίσως".

Και ο Χάρι Κλυν διακωμωδούσε τον εθνικό αερομεταφορέα, την ελληνική επανάσταση, τον έλληνα ταξιτζή, τον έλληνα Βουκόλο, τον έλληνα δημοογριάφο, την ελληνική καθημερινότητα, μαζί με άλλα.

Ντροπή τους;

Κανένα link;

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην σάτιρα (η οποία περνάει μηνύματα) και στην ξεφτίλα.

Δημοσ.
Και μια ακόμα λεπτότερη ανάμεσα στην ορθή κρίση και τη υπερβολή.

Συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον συσχετισμό...

Δημοσ.

Μπώ μπώ! Σα δε ντρέπονται, τα γαϊδούρια! Την κόβω τη βόνταφον, το ίδιο να κάνετε όλοι, μποικοτάζ τώρα.

Αλλά πού να πάω; Στην Cosmote που διακωμωδεί τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ; 'Η στη Wind που διακωμωδεί τους παίκτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ;

Δημοσ.

Και η Q δεν την είχε διακωμωδήσει; Τους τσολιάδες, τη Γοργόνα του Μεγαλέξαντρου κλπ κλπ

Ήταν πιο καλαίσθητες ή κάτι τέτοιο και δε βγήκε κανείς να πει;

Εσύ από πάνω, σταμάτα να χρησιμοποιείς -και μάλιστα σε μπόλντ- λέξεις με ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ρίζες. Είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτό δωμέσα, δε νιώθεις;

Δημοσ.

Η Q!!!! Μου διέφυγε αυτή! Τρέχω να πλύνω τα χέρια μου με σαπούνι, που πληκτρολόγησα το όνομά της. 'Υψιστες βλασφήμιες οι διαφημίσεις της! ΝΑ ΚΑΟΥΝ.

Δημοσ.

Ο τρόπος που σκέφτεται, ειρωνεύεται, απαντάει κανείς είναι δικαίωμά του αλλά και κομμάτι της προσωπικότητάς του. Συγνώμη, αλλά το "αφού όλοι έτσι κάνουν, και ποιος είναι καλύτερος κτλ" δεν είναι μέσα στον τρόπο σκέψης μου. Τόσο απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...