tttt3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα!Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: Επειδή έχω μία εργασία και μέρος αυτής είναι η ύπαρξη κώδικα, μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω source code και executable code για μια εφαρμογή στεγανογραφίας με την χρήση εικόνων (δηλαδή απόκρυψη πληροοφορίας μέσα σε εικόνα). Στο διαδίκτυο βρήκα κάποιους κώδικες αλλά επειδή οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό είναι αρκετά ελλειπής (και όχι σε java που βρήκα κυριώς), δεν βγάζω άκρη.Φυσικά και δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να καταλάβω τον κώδικα ,απλά ποντάρω ότι σε C ίσως είναι πιο καλά τα πράγματα. Και πάλι τονίζω ότι δεν έχω την ψευδαίσθηση να καταλάβω τον κώδικα,αλλά τουλάχιστον να μπορώ να πιάσω την κεντρική ιδέα.Όσον αφορά το βιβλιογραφικό κομμάτι βρήκα αρκετό υλικό,ένας κώδικας μου λείπει Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια!!!
computeras13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δες αυτό που είναι σε c++ και αυτό που είναι σε c & c++ (έτσι αναφέρει). Γενικώς με μια αναζήτηση στο sourceforge θα βρεις πολύ υλικό.
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=56570
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.