Προς το περιεχόμενο

Γινεται να αλλαξει ιος τις ρυθμισεις μου?

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... ειχα στο λαπτοπ ενα antivirus ληγμενο κτλ... με λιγα λογια προστασια γιοκ!! ειχα καταλαβει οτι ειχε ιο... αλλα δεν ασχοληθηκα καθολου!

Τωρα τι γινοταν?? ενω ηταν στο ιντερνετ και δεν το χρισημοποιουσα στο ρουτερ τα λαμπακια αναβαν και εσβηναν... σαν να κατεβαζα κατι...

Υπαρχει περιπτωση με ιο μεσω του λαπτοπ μου να εμπαινε καπου και να με χρεωνε τρελα??? γινεται ακομα σε ρουτερσ αυτο το πραγμα??

Ευχαριστω εκ των προτερων:-)

Δημοσ.

Το router δεν είναι modem για να κάνει τηλεφωνική κλήση και να σε χρεώνει. Από την άλλη το ότι έχεις ένα "ιο" εν γνώση σου δεν είναι ότι πιο συνετό.

Γιατί δεν κατεβάζεις κάποιο free antivirus να κάνεις τη δουλειά σου. Κάνε αναζήτηση στο forum για antivirus Και θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

αν το πόρισμα οτι έχεις ιό προκύπτει εκ του οτι τα λαμπακια στο router αναβοσβηναν χαρουμενα τοτε εισαι λάθος και ως προς το οτι εχεις ιο. τα λαμπακια του router χορευουν διότι ακομα και όταν δεν εχεις σηκωμένο καποιον browser πακέτα πληροφοριών συνεχίζουν να αναμεταδίδωνται προκειμένου να είναι σίγουρες οι 2 συσκευές (PC και router) οτι επικοινωνούν μεταξύ τους ("Εισαι εδω" "εδω ειμαι""ποιος εισαι" κλπ). Καλου κακού πάντως κατέβασε ενα freeware antivirus και βαλε να κάνει ενα scan να ειναι καλυμμένο το pc.

Δημοσ.

ουφ με ησηχασατε... οχι το ξερω οτι δεν γινονται κλησεις κτλ αλλα... με φοβησε το οτι κατεβαζε δεδομενα χωρις εγω να κανω κατι...

Δεν ηταν συνετο οκ... αλλα τωρα το φτιαχνω... εχω antivirus κτλ...

Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας... :)

---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ----------

αν το πόρισμα οτι έχεις ιό προκύπτει εκ του οτι τα λαμπακια στο router αναβοσβηναν χαρουμενα τοτε εισαι λάθος και ως προς το οτι εχεις ιο. τα λαμπακια του router χορευουν διότι ακομα και όταν δεν εχεις σηκωμένο καποιον browser πακέτα πληροφοριών συνεχίζουν να αναμεταδίδωνται προκειμένου να είναι σίγουρες οι 2 συσκευές (PC και router) οτι επικοινωνούν μεταξύ τους ("Εισαι εδω" "εδω ειμαι""ποιος εισαι" κλπ). Καλου κακού πάντως κατέβασε ενα freeware antivirus και βαλε να κάνει ενα scan να ειναι καλυμμένο το pc.

οχι οκ... το οτι εχει ιο το καταλαβα γιατι μου εβγαζε διαφορα ο firefox... οχι απο τα λαμπακια :P

απλα εχω και τον επιτραπεζιο ο οποιος ενω ειναι ανοιχτος δεν κανει το ιδιο με τα λαμπακια... ;)

Απλα ηθελα να εξακριβωσω οτι δεν γινονται τρελες χρεωσεις με τα ρουτερ σε καμια περιπτωση... απο εδω και περα ξερω την διαδικασια του καθαρισμου... την εχω πατησει πολυ αγρια πιο παλια και ξερω κατι ψηλα... παντως αν χρειαστω βοηθεια ξερω που θα απευθυνθω... :-D

Δημοσ.

τα λαμπακια θα αναβοσβηνουν για να μεινει επαφη μεταξυ Pc και ρουτερ και ρουτερ και provider αλλα θα γινεται πολυ χαλαρα .αν το κανει συνεχεια απλα κατι γινεται με το Pc >χρεωση δεν θα εχεις απλα μπορει να στελνει email χωρις να το ξερεις χιλια δυο μπορει απλα δεν εχεις χρεωση οποτε ....

Δημοσ.

Ναι χρεώσεις στο τηλεφωνικό δίκτυο δε γίνονται αλλά μπορούν αν γίνουν φίλε μου πολύ χειρότερα πράγματα...

Για παράδειγμα μπορεί αυτός ο ιός που λες να ανέβαζε όλο το σκληρό σου σε κάποια τοποθεσία ή να κατέβαζε στον υπολογιστή σου κάτι (από άλλους ιούς εως εφαρμογές διαφημιστικών και ότι μπορείς να φαταστείς).

Ποτέ δε ξέρεις...

Σου συστήνω να βάλεις τη σουίτα του COMODO που έχει antivirus + firewall + κάποια άλλα και είναι freeware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...