Προς το περιεχόμενο

Tχυτητα συνδεσης

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πόση θα πρεπει να είναι η ταχύτητα της συνδεσης μου για να μπορω να βλεπω χωρις διακοπη αγωνες απο το ιντερνερ απο διαφορα σαιτ και απο προγραμματα??????

Τωρα εκει που ειναι το speed μου γραφει 100.0 mbps μαλον 1 θα ειναι αυτό και οταν βλεπω κρισιμα παιχνηδια π.χ που τα βλεπουν πολλοι μου κανει διακοπες πολλες ενω καποιες φορες σε αλλα ματς μου τα διχνει μια χαρα ...(οχι πολλα ομως)...απο προγραμματα π.χ soapcast τιποτα δεν μου τα διχνει ...θελω να μου πειτε ποσο να την δυναμωσω για να βλεπω χωρις διακοπη και ας ειναι κακη ποιοτητα η εικονα...δεν μπορω να βαλω πιατο και για αυτο θελω να βλεπω απ το pc...!

ευχαρηστω εκ των προτερων ελπιζω να με βοηθησετε:-D

Δημοσ.

Δεν εξαρτάται μόνο απ τη γραμμή σου αλλά και απ το site μέσω του οποίου παίρνεις εικόνα. Δηλ. αν εκείνο έχει μπουκώσει, ό,τι και να κάνεις εσύ, σαν άνθρωπος δε θα δεις αγώνα.

Όταν λες «να τη δυναμώσεις» τι εννοείς; Τι σύνδεση έχεις τώρα (παροχέας/ταχύτητα);

Δημοσ.
Δεν εξαρτάται μόνο απ τη γραμμή σου αλλά και απ το site μέσω του οποίου παίρνεις εικόνα. Δηλ. αν εκείνο έχει μπουκώσει, ό,τι και να κάνεις εσύ, σαν άνθρωπος δε θα δεις αγώνα.

Όταν λες «να τη δυναμώσεις» τι εννοείς; Τι σύνδεση έχεις τώρα (παροχέας/ταχύτητα);

ναι όμως και απο πρόγραμμα δεν μου διχνει..να την δυναμόσω ενοω να την αυξησω ...παροχέας ειναι η cyta (απο Κυπρο) και εκει που γραφει speed λεει 100.0 mbps

Δημοσ.

Οπως λες καποια ματς στα δειχνει κανονικα αρα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα της ταχυτητας της συνδεσης σου αλλα μαλλον του server που κανει streaming το καθε ματς...

Δημοσ.
Οπως λες καποια ματς στα δειχνει κανονικα αρα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα της ταχυτητας της συνδεσης σου αλλα μαλλον του server που κανει streaming το καθε ματς...

φιλε καποια μου τα διχνει κανονικα με λιγες διακοπες και αλλλα με πολλες διακοπες...όμως εγω το βλεπω με διακοπες και αλλοι το βλεπουνε κανονικα επησης με ολα τα προγραμματα (σοπκαστ κ.λ.π) μου διχνουν με παρα πολλες διακοπες νομιζω οτι υπαρχει προβλμα ταχυτητας φιλε!

για τον αλλο τον φιλο οπως αναφερα εμενα δεν ειναι adsl η συνδεση μου η σελιδα που μου εδωσε λεει για adsl μονο

Δημοσ.
[...]

για τον αλλο τον φιλο οπως αναφερα εμενα δεν ειναι adsl η συνδεση μου η σελιδα που μου εδωσε λεει για adsl μονο

Νομίζω ότι έχεις ADSL. Στην Ελλάδα τουλάχιστον προσφέρει 2,8,12 Mbps απ ό,τι βλέπω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...