panathas1908 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδια πόση θα πρεπει να είναι η ταχύτητα της συνδεσης μου για να μπορω να βλεπω χωρις διακοπη αγωνες απο το ιντερνερ απο διαφορα σαιτ και απο προγραμματα?????? Τωρα εκει που ειναι το speed μου γραφει 100.0 mbps μαλον 1 θα ειναι αυτό και οταν βλεπω κρισιμα παιχνηδια π.χ που τα βλεπουν πολλοι μου κανει διακοπες πολλες ενω καποιες φορες σε αλλα ματς μου τα διχνει μια χαρα ...(οχι πολλα ομως)...απο προγραμματα π.χ soapcast τιποτα δεν μου τα διχνει ...θελω να μου πειτε ποσο να την δυναμωσω για να βλεπω χωρις διακοπη και ας ειναι κακη ποιοτητα η εικονα...δεν μπορω να βαλω πιατο και για αυτο θελω να βλεπω απ το pc...! ευχαρηστω εκ των προτερων ελπιζω να με βοηθησετε
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν εξαρτάται μόνο απ τη γραμμή σου αλλά και απ το site μέσω του οποίου παίρνεις εικόνα. Δηλ. αν εκείνο έχει μπουκώσει, ό,τι και να κάνεις εσύ, σαν άνθρωπος δε θα δεις αγώνα. Όταν λες «να τη δυναμώσεις» τι εννοείς; Τι σύνδεση έχεις τώρα (παροχέας/ταχύτητα);
panathas1908 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν εξαρτάται μόνο απ τη γραμμή σου αλλά και απ το site μέσω του οποίου παίρνεις εικόνα. Δηλ. αν εκείνο έχει μπουκώσει, ό,τι και να κάνεις εσύ, σαν άνθρωπος δε θα δεις αγώνα.Όταν λες «να τη δυναμώσεις» τι εννοείς; Τι σύνδεση έχεις τώρα (παροχέας/ταχύτητα); ναι όμως και απο πρόγραμμα δεν μου διχνει..να την δυναμόσω ενοω να την αυξησω ...παροχέας ειναι η cyta (απο Κυπρο) και εκει που γραφει speed λεει 100.0 mbps
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αυτο ειναι το local area connectiοn....για ριξε ενα ματι εδω πως να μετρησεις την ταχυτητα σου...
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οπως λες καποια ματς στα δειχνει κανονικα αρα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα της ταχυτητας της συνδεσης σου αλλα μαλλον του server που κανει streaming το καθε ματς...
panathas1908 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Οπως λες καποια ματς στα δειχνει κανονικα αρα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα της ταχυτητας της συνδεσης σου αλλα μαλλον του server που κανει streaming το καθε ματς... φιλε καποια μου τα διχνει κανονικα με λιγες διακοπες και αλλλα με πολλες διακοπες...όμως εγω το βλεπω με διακοπες και αλλοι το βλεπουνε κανονικα επησης με ολα τα προγραμματα (σοπκαστ κ.λ.π) μου διχνουν με παρα πολλες διακοπες νομιζω οτι υπαρχει προβλμα ταχυτητας φιλε! για τον αλλο τον φιλο οπως αναφερα εμενα δεν ειναι adsl η συνδεση μου η σελιδα που μου εδωσε λεει για adsl μονο
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 [...]για τον αλλο τον φιλο οπως αναφερα εμενα δεν ειναι adsl η συνδεση μου η σελιδα που μου εδωσε λεει για adsl μονο Νομίζω ότι έχεις ADSL. Στην Ελλάδα τουλάχιστον προσφέρει 2,8,12 Mbps απ ό,τι βλέπω.
kostasplak1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Σε ποιο απο αυτα τα προγραμματα εισαι φιλε μου?
panathas1908 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Σε ποιο απο αυτα τα προγραμματα εισαι φιλε μου? Aνηκω στο dsl.. το ιδιο ειναι?
kostasplak1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Σε ποια ταχυτητα ομως εισαι? Ποσο πληρωνεις το μηνα?
panathas1908 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Σε ποια ταχυτητα ομως εισαι? Ποσο πληρωνεις το μηνα? πληρωνω συνολο 25 ευρω τον μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.