nikosl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου ψαξε να βρεις 1α αν τα προγραμματα που θελεις να τρεχουν στην επιχειρησή σου τρεχουν σε mac , αν ναι τοτε ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ καν 1.- Γλυτωνεις χρηματα απο service (τα mac δεν χαλανε , τουλαχιστον δεν παρουσιαζουν μεγαλη συχνοτητα σε βλαβες οπως τα pc) 2.- Γλυτωνεις χρηματα απο δικτυο , τα αναβεις και απλα ολα συνδεονται με wifi μεταξυ τους πανευκολα και αμεσα (τεχνικος δικτυων και κουραφεξαλα .......) 3.- υπαρχει και οικονομικη λυση στα mac px αντι να παρει 3 imac περνεις 3 macmini 4.- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΟΥΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΜΑΤΑ 5.- ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Λοιπον αν τα προγραμματα που θελεις να τρεξεις υπαρχουν στον mac , KANTO ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ 5 bullets, μόνο ένα επιχείρημα. 1.- Γλυτωνεις χρηματα απο service (τα mac δεν χαλανε , τουλαχιστον δεν παρουσιαζουν μεγαλη συχνοτητα σε βλαβες οπως τα pc) Μπορείς να μας υποδείξεις κάποια έρευνα που να δειχνει ότι τα apple defect rates είναι τόσο χαμηλότερα από τα αντίστοιχα της hp, dell, ibm, sun που να μην χρειάζεσαι after sales support? Εντάξει είπαμε να λέμε προσωπικές απόψεις, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμο που να κάνουμε λάστιχο την αλήθεια.
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Γλυτωνεις χρηματα απο service (τα mac δεν χαλανε , τουλαχιστον δεν παρουσιαζουν μεγαλη συχνοτητα σε βλαβες οπως τα pc) Δεν χαλάνε και αμα εισαι καπνιστής ουτε φτιάχνονται ομως ΟΜG
ixthy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Και καλά να καπνίζεις εσύ! Άμα καπνίζει ο πελάτης; Ποιος φταίει τότε;
Whiteyez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Απαγορεύεται από το νόμο να καπνίζεις μέσα στα μαγαζιά.
domal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω τι λετε , αλλα εγω και να με πληρωναν pc δεν θα εβαζα στην επιχειρηση μου (με τον ορο οτι τα προγραμματα που χρησιμοποιω υπαρχουν στον mac ) πηρα τον 1ο imac τον ιουνιο , μετα macbook pro , και τωρα mac mini για το σπιτι , και πραγματικα εχω πληρως ηρεμησει και η πλακα ποια ειναι οταν με περνουν διαφοροι φιλοι μου τηλεφωνο για διαφορα προβληματα στο pc (γιατι εγω ασχολουμαι χεεχεε) απλα τους λεω , δεν ξερω im a mac user
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μετα τα XP το χάος απο την MS!Στραφήκανε ολοι σε macos,linux και ηρεμίσανε(ειδικά με το 1).Και καλά κάνανε...Τωρα για επιχείρηση ειναι βαρύς o imac στην τσέπη..
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μετα τα XP το χάος απο την MS!Στραφήκανε ολοι σε macos,linux και ηρεμίσανε(ειδικά με το 1).Και καλά κάνανε...Τωρα για επιχείρηση ειναι βαρύς o imac στην τσέπη.. Ναι, δεν βλέπεις; Τα 7 πατώσανε...
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, δεν βλέπεις; Τα 7 πατώσανε... offtopic: Ντάξει τα windows ειναι σαν αρρωστια που μένει χρονια. Οι περισσοτεροι χρήστες δεν ξέρουν τι ειναι λογισμικο λενε εχω xp,vista,7 το windows για αυτους εννοείται. Υπολ/στης σημαίνει για πολλούς ενα μαυρο ψηλο κουτι που γκαρίζει. Τωρα αν καποιος το ψάξει πιο πέρα (πρωην χρήστης windows) και πάει αλλου νιώθει συνειδητοποιημένος και ευχαριστιεται την αλλαγη. Δες ατομα με 2-3 μηνυματα ,ημερομηνία εγγραφής σημερα/χτες,να γραφουν με ορθογραφικα λάθη και να ειναι κατοχοι imac και να ειναι χαρουμενοι Αμα βάλεις και τα λαπτοπακια μονο win εχουν (ανεβαίνει το ποσοστο)ασχετα αν βάζουν κοπιες macos x και ubuntu. Τεσπα για να μην γινει κανα flame αν το θεωρήσουν απαραιτητο ας διαγραφει το μηνυμα που γραψα(οχι οτι θα με ρωταγαν κι ολας )
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημά μου είναι οι αρλούμπες και οι κωλοτούμπες. Γράφεις: Μετα τα XP το χάος απο την MS!Στραφήκανε ολοι σε macos,linux και ηρεμίσανε(ειδικά με το 1). Κάτι που δεν ισχύει, καθώς τα 7 έχουν πάρει μεγάλο μερίδιο της πίτας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. O fanboyισμός με ενοχλεί, γιατί εγώ μπορεί να μην είμαι άσχετος και να διακρίνω τις αρλούμπες αυτές (όπως και σε κάποια προηγούμενη σελίδα) αλλά ένας τρίτος μπορεί να μην γνωρίζει και να πάρει αυτό που γράφεις ως δεδομένο, πράγμα που θα επηρεάσει μια πιθανή αγοραστική του κίνηση. Εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής: γιατί γράφεις την παραπάνω ανακρίβεια, ενώ γνωρίζεις ότι είναι αναληθής;
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημά μου είναι οι αρλούμπες και οι κωλοτούμπες. Γράφεις: Κάτι που δεν ισχύει, καθώς τα 7 έχουν πάρει μεγάλο μερίδιο της πίτας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. O fanboyισμός με ενοχλεί, γιατί εγώ μπορεί να μην είμαι άσχετος και να διακρίνω τις αρλούμπες αυτές (όπως και σε κάποια προηγούμενη σελίδα) αλλά ένας τρίτος μπορεί να μην γνωρίζει και να πάρει αυτό που γράφεις ως δεδομένο, πράγμα που θα επηρεάσει μια πιθανή αγοραστική του κίνηση. Εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής: γιατί γράφεις την παραπάνω ανακρίβεια, ενώ γνωρίζεις ότι είναι αναληθής; γιατι αν παρει ο τριτος mac εστω και βασιζομενος στην παραπανω ''ανακριβεια'' υπαρχει περιπτωση να το μετανιωσει????
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημά μου είναι οι αρλούμπες και οι κωλοτούμπες. Γράφεις: Κάτι που δεν ισχύει, καθώς τα 7 έχουν πάρει μεγάλο μερίδιο της πίτας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. O fanboyισμός με ενοχλεί, γιατί εγώ μπορεί να μην είμαι άσχετος και να διακρίνω τις αρλούμπες αυτές (όπως και σε κάποια προηγούμενη σελίδα) αλλά ένας τρίτος μπορεί να μην γνωρίζει και να πάρει αυτό που γράφεις ως δεδομένο, πράγμα που θα επηρεάσει μια πιθανή αγοραστική του κίνηση. Εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής: γιατί γράφεις την παραπάνω ανακρίβεια, ενώ γνωρίζεις ότι είναι αναληθής; Φιλε μου ουτε mac εχω ουτε, fanboy ειμαι και για να αγοράσω εγω εστω ενα mac mini που θέλω πρεπει να κανω στο σκατο μου παξιμάδι στην παρούσα κατασταση. Λες να μπήκα για να γράψω ανακρίβειες;Καθόμουν καλυτερα να δω κανα βιντεάκι στο youtube!Εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα και ειναι η γνωμη μου!Με γεια σου και χαρα σου που δεν συμφωνεις.Αλλα η αντιθετη γνωμη για σενα ειναι αναληθης και ανακρίβεια;
nikosl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 γιατι αν παρει ο τριτος mac εστω και βασιζομενος στην παραπανω ''ανακριβεια'' υπαρχει περιπτωση να το μετανιωσει???? Ναι όταν σε 1 χρόνο και 1 μήνα σου καεί μητρική, dvd-drive ή οτιδήποτε άλλο θα είσαι παντελώς ανυποστήρικτος με αποτέλεσμα να χάνεις λεφτά από την δουλειά σου. (Εφόσον βγάζεις λεφτά απο το μηχάνημα, τώρα αν το θές σαν έργο τέχνης πάνω στο γραφείο με screensaver ολη την μέρα no prob). Αλλά και μέσα στο χρόνο αν πέσεις σε ελλατωματικό κομμάτι πάλι θα πρέπει να πέσεις στον σκόπελο του apple service που ειδικά στην Ελλάδα δεν φημίζεται για την ταχύτητά του. (Μείνε κανα μήνα χωρίς mac μέχρι να αποφασίσουν να στο φτιάξουν). Όλα αυτά τη στιγμή που άλλοι (dell, hp, ibm κλπ) σου προσφέρουν next business day on site support. Δλδ θα χάσεις ΤΟ πολύ 1 εργάσιμη μέρα. Και αυτό είναι που μετράει σε μιά επιχείρηση, όχι τα γυαλιστερά καπάκια και οι απαστράπτουσες οθόνες.
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα και ειναι η γνωμη μου!Με γεια σου και χαρα σου που δεν συμφωνεις.Αλλα η αντιθετη γνωμη για σενα ειναι αναληθης και ανακρίβεια; Όχι, δεν είναι η οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη αναληθής και ανακρίβεια, αλλά η εξής αρλούμπα: Μετα τα XP το χάος απο την MS!Στραφήκανε ολοι σε macos,linux και ηρεμίσανε(ειδικά με το 1).Και καλά κάνανε... Το γραψες ή δεν το γραψες; Το γραψες. Με την επέλαση των 7 είναι ή δεν είναι ανακρίβεια και αρλούμπα; Φυσικά ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Αλλά όταν το μακρύ σου και το κοντό σου δεν ισχύει, μην ζορίζεσαι όταν κάποιος το σχολιάζει και το αναιρεί. Αν γράψω εγώ ότι τα Macbook Pro έχουν τραγική αυτονομία, δεν θα πρέπει να περιμένω τον αντίλογο για τη μαλακία που είπα;
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, δεν είναι η οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη αναληθής και ανακρίβεια, αλλά η εξής αρλούμπα: Το γραψες ή δεν το γραψες; Το γραψες. Με την επέλαση των 7 είναι ή δεν είναι ανακρίβεια και αρλούμπα; Φυσικά ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Αλλά όταν το μακρύ σου και το κοντό σου δεν ισχύει, μην ζορίζεσαι όταν κάποιος το σχολιάζει και το αναιρεί. Αν γράψω εγώ ότι τα Macbook Pro έχουν τραγική αυτονομία, δεν θα πρέπει να περιμένω τον αντίλογο για τη μαλακία που είπα; Το γραψα και το παραέγραψα μαλιστα μπορει να το κάνω εικονισμα και να το βάλω πανω απο το κρεβατι μου! Η πλακα ειναι πως το χω ακουσει ετσι ακριβως να το λένε πολλοι χρηστες Windows(ή μαλλον πρώην) μετα την καταθλιπτική αποτυχια τα vista,πήραν ενα δισκακι και γραψαν ενα αλλο λογισμικο ή αγοράσαν apple.Oσοι πήραν 7 τα είδαν σαν σωτηρα της MS! Δες και εδώ τον συμφορουμίτη Antretng που το πε ακριβως ετσι Eστω και απο αυτο το μικρουλι μικρουλι παραδειγμα που ειναι η ανακρίβεια?
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Και επειδή το είπε ο Antretng τι σημαίνει; Γιατί εγώ άλλα βλέπω και διαβάζω: Ποια OS χρησιμοποιείτε στην αρχή της 2ης δεκαετίας του αιώνα μας; Και πριν μου πεις ότι δε σημαίνει κάτι το πόσοι τα έχουν βάλει, κτλ., σκέψου ότι βρίσκεσαι σε τεχνολογικό φόρουμ (εξ' ου και το μεγάλο ποσοστό του Linux). Αλλά και πάλι, δες λίγο πόσοι έχουν Windows 7 και πόσοι έχουν XP. Ε, όταν λοιπόν εσύ (και ο Antretng - ο οποίος φυσικά εξέφρασε προσωπική άποψη) λες μετά τα XP το χάος, ε μην περιμένεις να μην σου τραβήξει κανείς το αυτί δείχνοντάς σου τι ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.