Προς το περιεχόμενο

iMac σε επιχείρηση

Fileasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπλα σε γραφιστικες επιχειρήσεις,δισκογραφικες,για φωτογραφια και λιγες αλλες πρεπει να παιξει μπαλα ενας mac.Απο κει και πέρα windows αλλιως δεν συμφέρει

Πολύ το ζαλίσαμε

Δημοσ.
αμα ρε κολλημα με τη γραφιστική ... είναι ενα δυνατο σημειο των mac οχι οτι κανει μονο γιαυτο...:shock::shock::shock:

Δεν ειπα για οικιακή χρήση αλλα για επιχειρήσεις.Αμα ανοιξεις καποια μευθαύριο και συ που να μην ανοίκει στις προαναφερθείσες μου θα αγοράσεις pc windows και θα λες και ευχαριστω τον θεό που υπάρχουν. :-)

Αλλιως δανειακια και πολυτελειες που δεν γινεται ευκολα απόσβεση

Αυτη η στάνη αυτο το τυρί βγάζει...

Δημοσ.
Δεν ειπα για οικιακή χρήση αλλα για επιχειρήσεις.Αμα ανοιξεις καποια μευθαύριο και συ που να μην ανοίκει στις προαναφερθείσες μου θα αγοράσεις pc windows και θα λες και ευχαριστω τον θεό που υπάρχουν. :-)

Αλλιως δανειακια και πολυτελειες που δεν γινεται ευκολα απόσβεση

για να ανοιξει ο αλλος την επιχειρηση μπορει να θελει μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω.

στο mac θα κολλησει? ασε ρε φιλε...

Δημοσ.
εσυ και γω το κανουμε με την πλειοψηφια ομως τι γινεται??:mad:

Καλά, δουλευόμαστε τώρα; Ας σου απαντήσω καταρχήν σοβαρά. Είναι το ίδιο να ανοίξεις ένα case να αλλάξεις έναν σκληρό και να κάνεις restore ένα backup και το ίδιο να πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στον iMac; Ακόμα και άσχετος να είσαι με τα pc όμως, σίγουρα μπορείς να βρεις κάποια λύση service support για την επιχείρησή σου και μέσα σε μισή-μία ώρα να είναι στην πόρτα σου και να το έχεις up & running (όπως ένα λογιστικό γραφείο που δούλευε η κοπέλα μου κάποτε και δεν είχαν ιδέα από pc και τα ρέστα: όμως όποτε χάλαγε κάτι η εταιρεία υποστήριξης ήταν δίπλα τους είτε με remote assistance είτε εκεί να ανοίγει τα μηχανήματα και μέσα στο πολύ μια-δυο ώρες ήταν και πάλι λειτουργικά τα συστήματα). Αν έχεις iMac που αναγκαστικά θα το πας στην iSquare (πρώην Rainbow) αν είσαι τυχερός ίσως να ξεμπερδέψεις μετά από καμια βδομάδα (ενώ έχω διαβάσει και απλές περιπτώσεις που έμειναν χωρίς υπολογιστή πάνω από μήνα).

Αλλά και πάλι, δουλευόμαστε; Είπαμε, fanboyισμός μέχρις ενός σημείου, σ' ένα φόρουμ το θέμα είναι να θέλεις να βοηθήσεις τον άλλον που προσπαθεί να πάρει μια απόφαση. Αυτό που νοιάζει εσάς είναι να αγοράσουν και άλλοι Apple για να ικανοποιηθεί η καταναλωτική σας ματαιοδοξία! Έλεος!

---------- Προσθήκη στις 12:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:40 ----------

για να ανοιξει ο αλλος την επιχειρηση μπορει να θελει μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω.

Θεωρείς τόσο εύκολη την επιχειρηματικότητα; Θεωρείς ότι το χρήμα ρέει άφθονο για μια νέα ή υπάρχουσα επιχείρηση; Ειδικά αυτή την περίοδο; Όλοι προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν όλα τα λειτουργικά έξοδα, ο iMac τους μάρανε. Ίσως στην αντίπερα όχθη να ήταν λογικό το debate, εδώ όμως δεν είναι.

Δημοσ.

Θα κολλήσει γτ αμα παρει pc με 350 ευρω(και με οθόνη) για τους εργαζόμενους του κερδίζει απο αυτο παρα με ενα imac.

A και επιχείρηση δεν σημαίνει απολυτα καμια εταιρια με 400 γραφεια και 12.000 εργαζόμενους.Εξαρταται τι μεγαλεία θες να ''ανοιξεις''!

Και ενα τεχνικο γραφείο(ειναι επιχειρηση)με 60 τμ, με 2 εργαζόμενους(+2 pc) και σένα ανοιγει με 20.000 ευρω.Tα 12.000 τα χρηματοδοτει το κράτος αμα εισαι μεχρι 30αντα νομίζω.

Και το ρουχαδικο της γειτονιας ειναι επιχείρηση και το τυροπιτάδικο.

Αν επιτρέπεται tr3quart1sta

ποσο ετών είσαι?

Δημοσ.

Στις μεγάλες επιχειρήσεις τα πάντα μεταφράζονται σε νούμερα. Έτσι το αφεντικό θα κοιτάξει πια είναι η πιο οικονομική λύση γι’αυτόν. Θα προτιμήσει να πάρει 600ευρώ μηχάνημα με 3 χρόνια εγγύηση από ότιδήποτε άλλο. Τα χει βάλει κάτω λοιπόν και είδε ότι και κάποια ζημιά να πάθει θα αντικατασταθεί άμεσα ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτο από τους εργαζόμενους που έχει. Και όταν θα προσλάβει κάποιον θέλει την επόμενη μέρα να πιάσει δουλειά όχι να του «μάθει» πώς να χειρίζεται το Μαc ή το Linux και να χάσει χρήμα/χρόνο. Και επειδή είμαστε ρεαλιστές και η επειχήρηση θα λειτουργήσει στην Ελλάδα και όχι στην Σουηδία ή στην Ελβετία. Το μόνο αυθεντικό που θα έχει (Αν και αυτό θα είναι αυθεντικό) είναι το λειτουργικό.

Επομένως κάνοντας την «σούμα» είδε ότι τον συνφέρει να καταφύγει στην λύση αυτή. Η πραγματικότητα είναι αυτή καλός ή κακός

Δημοσ.

Φίλε konnac.

Αν εξαιρέσεις το imac στα pro γίνεται αυτού του είδους το service που λες. Ακόμα και στα macbook γίνεται. Πολύ άνετα κάποιος μπορεί να αλλάξει μνήμες, σκληρό ή και να προσθέσει ένα εξωτερικό dvd drive αν χαλάσει αυτό που έχει, άσε που μπορεί και αυτό να αλλάζει εύκολα στα macbook, αλλά δεν ξέρω. Στα imac δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.

Μου θύμισες όμως την εποχή που είχα pc το service της cosmodata. Τέλος πάντων ήμουν και φοιτητής τότε ξέρεις πόσο χρειαζόμουν το ένα και μοναδικό pc που είχα; Και ήμουν εννοείται εντός εγγύησης, συγκεκριμένα ήμουν ακόμα στον πρώτο χρόνο. Τέλος πάντων βαριέμαι να σου γράψω πόσο γελοίο ήταν το όλο θέμα, αλλά please όταν μιλάμε για service και ειδικά στο Ελλάντα άστο καλύτερα γιατί πονά πολύ.

Δημοσ.
Φίλε konnac.

Αν εξαιρέσεις το imac στα pro γίνεται αυτού του είδους το service που λες. Ακόμα και στα macbook γίνεται. Πολύ άνετα κάποιος μπορεί να αλλάξει μνήμες, σκληρό ή και να προσθέσει ένα εξωτερικό dvd drive αν χαλάσει αυτό που έχει, άσε που μπορεί και αυτό να αλλάζει εύκολα στα macbook, αλλά δεν ξέρω. Στα imac δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.

Μου θύμισες όμως την εποχή που είχα pc το service της cosmodata. Τέλος πάντων ήμουν και φοιτητής τότε ξέρεις πόσο χρειαζόμουν το ένα και μοναδικό pc που είχα; Και ήμουν εννοείται εντός εγγύησης, συγκεκριμένα ήμουν ακόμα στον πρώτο χρόνο. Τέλος πάντων βαριέμαι να σου γράψω πόσο γελοίο ήταν το όλο θέμα, αλλά please όταν μιλάμε για service και ειδικά στο Ελλάντα άστο καλύτερα γιατί πονά πολύ.

Sorry κιόλας, αλλά αν θές επαγγελματικό pc και υποστήριξη γι αυτό, θα πάς στην cosmodata και όχι στην dell ή την hp που θα σου έχουν next business day on site support? Έλεος δλδ, αν βγάζεις λεφτά από ένα μηχάνημα δεν θα πας να ζητήσεις υποστήριξη από το μπακάλικο της γειτονιάς.

Δημοσ.

Ώπα ρε Νίκο μη βαράς. Εδώ στην DELL που υπόσχεται και on site εγγύηση οι Αμερικανοί της έκαναν δικαστήριο ότι παραπληροφορεί τους πελάτες της και ότι δεν προσφέρει το service που υπόσχεται. Για την HP δεν ξέρω τι παίζει και για ACER άσε να μη σχολιάσω. Επίσης για SONY στα laptop πάλι δεν ξέρω τι παίζει και δεν ξέρω καν αν βγάζει και Desktop. Αλλά ξεχνάς κάτι. Εγώ τότε ήμουν φοιτητής όπως έγραψα αλλά μάλλον σου ξέφυγε. Δεν είχα και τα πολλά λεφτά. Ακόμα και έτσι όμως εγγύηση είχα. Και η COSMODATA μόνο μπακάλικο της γειτονιάς δεν ήταν και ούτε είναι! Ξέρεις πόσες εταιρείες έπαιρναν από εκεί υπολογιστές;

Δημοσ.

φιλε μου ψαξε να βρεις 1α αν τα προγραμματα που θελεις να τρεχουν στην επιχειρησή σου τρεχουν σε mac , αν ναι τοτε ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ καν

1.- Γλυτωνεις χρηματα απο service (τα mac δεν χαλανε , τουλαχιστον δεν παρουσιαζουν μεγαλη συχνοτητα σε βλαβες οπως τα pc)

2.- Γλυτωνεις χρηματα απο δικτυο , τα αναβεις και απλα ολα συνδεονται με wifi μεταξυ τους πανευκολα και αμεσα (τεχνικος δικτυων και κουραφεξαλα .......)

3.- υπαρχει και οικονομικη λυση στα mac px αντι να παρει 3 imac περνεις 3 macmini

4.- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΟΥΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΜΑΤΑ

5.- ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ

Λοιπον αν τα προγραμματα που θελεις να τρεξεις υπαρχουν στον mac , KANTO ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...