Προς το περιεχόμενο

iMac σε επιχείρηση

Fileasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά για time machine και disk utility σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προγράμματα των win δε νομίζω ότι αξίζει να διαφωνίσουμε.

---------- Προσθήκη στις 20:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:32 ----------

Να πω επίσης το εξής. Ο σκληρός μου είναι 160 GB (βασικά το Mac HD partition) και στο time machine έχω σωσμένα 20 backups από διαφορετικές μέρες! Αυτό είναι σχεδόν ο τελευταίος μήνας! Ξέρετε σε τι χώρο; Μόνο σε 316 GB!!!

---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:40 ----------

Επίσης το τελευταίο μου backup το έκανα τώρα! Ξέρετε πόσο κράτησε; Όσο χρειάστηκε να γράψω αυτό το μήνυμα!!! ;)

Παιδιά μην λέμε ο,τι να' ναι τώρα..!!!

Το Time Machine απλώς "δεν υπάρχει" (δεν παίζεται...είναι απίστευτο).

Εγώ δεν το πίστευα αυτό το πράγμα μέχρι που το δοκίμασα ο ίδιος στον Mac μου μετά την αλλαγή από PC σε Mac...!!!

To Backup System (Time Machine) των Mac, "αγγίζει την τελειότητα" (Λολ ...Τόκος...χιχιχι) (για την εποχή μας και εδώ και χρόνια)...!!!

Τέλος...!!!!

Στα Win7 haHa έχω διαβάσει ότι ο κόσμος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος τελικά με το Backup του (πρακτικά)...!!! Είναι κομψί-κομψά τα πράγματα...

Θα το ψάξω και λίγο περισσότερο ή/και θα έχω πιο δυναμική άποψη όταν θα το έχω δοκιμάσει ο ίδιος (αν και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα είναι όπως το περιμένουμε)....

Στους Mac πάντως το Backup System τους δουλεύει και θεωρητικά και πρακτικά (ξεγνοιασιά μιλάμε).

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακολουθώ διακαώς τη συζήτηση, αλλά πρέπει να τονίσω ότι όταν μιλάμε για επιχείρηση που δεν είναι γραφιστική ή video/audio processing οι 3000 E , αποτελούν άκρως απαγορευτικό ποσό, εκτός και αν μπορούν να επιφέρουν 30000 Ε.

Ένα βασικό ζήτημα είναι επίσης η υψηλή διαθεσιμότητα.

Επειδή αναφερόμαστε πάντα σε 1 workstation και 1 χρήστη, αυτός θα πρέπει να είναι συνέχεια on. Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο βγει off (Βλέπε PC-Win) θα πρέπει να μπορεί να επαναλειτουργήσει σύντομα. Επίσης το σύντομα δεν είναι πάει για service. Δυστυχώς μου φαίνεται ότι θα είναι PC / Win - Linux και ο Mac θα είναι μελλοντικό απόκτημα που θα βγάλει τα χρήματά του από το θεαθήναι στους πελάτες γιατί πέρα των %^&*() που έχει σαν υπολογιστής (αλλά δεν μπορώ να το βασίσω πάνω του για την περίπτωση του hardware mailfunction) ένα μη εξαιρετέο feature του είναι ότι είναι μοντέλο μπροστά στα άλλα... πείθει και με την παρουσία του μόνο !!!

Είδομεν βέβαια, αλλά άσχετα με την τελική απόφαση, σας ευχαριστώ για το input.

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

[ame]

[/ame]

;-)

Δημοσ.
Αμα παρει mac pro των 3000 ευρω θα τον έχει μεχρι να πεθανει:devil::devil::devil:

ξερεις μεχρι τοτε ποσα pc θα παρει??

Εχεις απολυτο δικιο! :lol:

Τι αφελεια που δεν παιρνουμε ενα μηχανημα των 3000€ . (με μονο 1 χρονο εγγυηση)

Θα διναμε μονο αυτα και θα ξεμπερδευαμε μια για παντα..:lol:

Περα απο το χαβαλε, δεν κανουν οι επιχειρησεις τετοια λαθη..

Σιγα μην δωσουν 3000€ για μηχανημα με 1 χρονο εγγυηση, οταν κανουν την δουλεια τους με 600€ ή που λεει ο λογος με ενα mac mini.

Δεν ειναι σκοπιμο να δινεις τοσα λεφτα οταν δεν σου χρειαζεται, δεν σημανει οτι θα σου κρατησει παραπανω ωστε να τα αποσβεσει..

Και μην το βλεπεις τοσο στενα(pc ή mac), δες το μεταξυ mac:

αν καποιος επαιρνε ενα powermac το 2002 (και θα ειχε δωσει περι τα 3000€) το μηχανημα του δεν θα ηταν τωρα τοσο γρηγορο οσο ενα τωρινο mac mini των 600€.

Με λιγα λογια, αν την δουλεια του την εκανε το 2002 και με ενα mac mini(που δεν υπηρχε, αλλα καταλαβαινεις το point), προτιμαει να δωσει το 2002 600€ για ενα mac mini, αλλα 600€ να δωσει το 2006 και αλλα 600€ το 2010 για το τωρινο.

Ετσι θα εχει δωσει συνολο 1800€ (μαλιστα σε δοσεις) και θα εχει τωρα ενα πιο γρηγορο μηχανημα , ολοκαινουριο και με εγγυηση, παρα εναν γερασμενο , πιο αργο powermac 8 ετων χωρις εγγυηση .(και θα ειχε δωσει 3000€)

Αν λοιπον κανεις την δουλεια σου με 500€, δεν θα πεταξεις 3000€ για να εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν θα χρειαστεις να ξαναδωσεις χρηματα και να νομιζεις οτι θα κανεις αποσβεση..

Αν βεβαια δεν σου αρκει το μηχανημα των 500€ και θελεις workstation, τοτε το συζητας για τα παραπανω..

Αλλα επειδη βλεπω οτι μπερδευεστε, ο φιλος ειπε οτι θελει μηχανημα γραφειου και επιδοσεων iMac των 1150€.

---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ----------

Επίσης το raid δεν είναι winodws. Δεν έχει σχέση με αυτά! Είναι θέμα hardware πρώτα από όλα. Απλώς τα windows μπορούν να το εκμεταλλευτούν! Ναι αλλά και τα mac μπορούν!

Κοίτα λίγο αυτό!!!

http://www.apple.com/macpro/features/storage.html

Αλήθεια αυτό το SAS υπάρχει στα windows, ή στα pc γενικότερα;

Οπότε στα mac έχουμε: Time machine, disk utility, raid. 3

Αμα παρει mac pro των 3000 ευρω θα τον έχει μεχρι να πεθανει:devil::devil::devil:

ξερεις μεχρι τοτε ποσα pc θα παρει??

Παιδια , ο topic starter μιλαει για λυσεις που μπορουν να γινουν και με 1000€ , οχι με 3000€.

Οποτε mac pro και γενικοτερα raid σε mac os x κλπ δεν παιζουν σε αυτα τα λεφτα.

Παρακολουθώ διακαώς τη συζήτηση, αλλά πρέπει να τονίσω ότι όταν μιλάμε για επιχείρηση που δεν είναι γραφιστική ή video/audio processing οι 3000 E , αποτελούν άκρως απαγορευτικό ποσό, εκτός και αν μπορούν να επιφέρουν 30000 Ε.
Δημοσ.

Ένα βασικό ζήτημα είναι επίσης η υψηλή διαθεσιμότητα.

Επειδή αναφερόμαστε πάντα σε 1 workstation και 1 χρήστη, αυτός θα πρέπει να είναι συνέχεια on. Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο βγει off (Βλέπε PC-Win) θα πρέπει να μπορεί να επαναλειτουργήσει σύντομα. Επίσης το σύντομα δεν είναι πάει για service. Δυστυχώς μου φαίνεται ότι θα είναι PC / Win - Linux και ο Mac θα είναι μελλοντικό απόκτημα που θα βγάλει τα χρήματά του από το θεαθήναι στους πελάτες γιατί πέρα των %^&*() που έχει σαν υπολογιστής (αλλά δεν μπορώ να το βασίσω πάνω του για την περίπτωση του hardware mailfunction) ένα μη εξαιρετέο feature του είναι ότι είναι μοντέλο μπροστά στα άλλα... πείθει και με την παρουσία του μόνο !!!

Είδομεν βέβαια, αλλά άσχετα με την τελική απόφαση, σας ευχαριστώ για το input.

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

;-)

Για γραφείο, εγώ θα σου πρότεινα αυτό που σου είπα και στο πρώτο μου Post.

Πολύ φοβάμαι ότι για τους λόγους που σου ανέφερα σε προηγούμενα Post μου, θα αναγκαστείς να επιλέξεις Windows Based System.

Αλλά για το Time Machine ρε παιδιά, ο,τι και να πούμε είναι λίγο...!!! Δεν παίζεται...!!! Έχω μείνει άναυδος...!!!

Μακάρι το πολυπόθητο backup των windows να μοιάσει έστω και λίγο στο Time Machine...!!!

Έκανα πριν από μέρες δοκιμαστικό Format (με την ψυχή στο στόμα και άγχος αν θα πιάσει - αν θα είναι όπως λένε) και Restore (έχω τον Mac Pro από τις αρχές του νέου έτους)...!!!!

Όλα ήταν όπως τα είχα αφήσει...!!! Ακόμα και τα bookmarks, ακόμα και τα Password Sessions στον Firefox...!!!! Τα πάντα...!!!!

Τώρα τον έχω κοτσαρισμένο στο Mac μου τον External HDD/Time Machine και... απλώς τον έχω ξεχάσει. Δεν ασχολούμαι και Δουλεύω χωρίς κανένα άγχος.

Αν τύχει και θελήσω να κάνω Backup now, σε 1 λεπτό έχω πάρει και τα νέα πράγματα που συνέβησαν στο σύστημά μου backup και καθάρισα...!!!

Δημοσ.
ειπε οτι μπορει να κανει ΚΑΙ raid

αλλα δεν το χρειαζεται... αρκει να παρει το imac των

1150 και να χρησιμοποιησει time machine...

Ή να παρει κατι φθηνοτερο , με μεγαλυτερη εγγυηση, που μπορει να κανει και backup "α λα" time machine (windows 7 backup*) , αλλα και raid.

Με τον iMac δεν μπορει να κανει raid(οχι οτι ειναι απαραιτητο, αλλα ειναι ενα επιλεον συν) και εχει και μικροτερη εγγυηση, χωρια οτι ειναι ακριβοτερος και δεν προσφερει καθολου ευελιξια, αναβαθμισημοτητα, ευκολο service κλπ.

Για αυτο οι επιχειρησεις δεν επιλεγουν συνηθως για υπολογιστες τετοιες ακυρες λυσεις.

*Kανει και αυτο incremental/block-level backup, δηλαδη σωνει μονο τις μικρες αλλαγες μεταξυ των διαφορων version ενος αρχειου κλπ ωστε να μην πιανει πολυ χωρο το καθε καινουριο backup , ακριβως οπως το time machine.

Δημοσ.

Δεν ειναι σκοπιμο να δινεις τοσα λεφτα οταν δεν σου χρειαζεται, δεν σημανει οτι θα σου κρατησει παραπανω ωστε να τα αποσβεσει..

Όπα, εδώ είμαστε...!!! Να η λέξη κλειδί...!!!

Η λέξη απόσβεση.....!!!!

+1 στον haHa για αυτή την λέξη.

Το ζήτημα σε μια επιχείρηση δεν είναι μόνο τεχνολογικό αλλά και χρηματο-οικονομικό.

Έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις, πως να το κάνουμε δηλαδή τώρα...!!!

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που είπαμε.

Και μην ξεχνάτε οτι όπως και τα αυτοκίνητα, έτσι και οι υπολογιστές είναι ένα "έξοδο"...!!! Αναγκαίο ναι μεν αλλά έξοδο...!!!

(και τα δυο φθίνουν με τον χρόνο και απαιτούν συνεχώς χρήματα). (βέβαια οι υπολογιστές προχωράνε τεχνολογικά με πολύ γοργούς ρυθμούς και χρειάζεται σωστός υπολογισμός επιδόσεων ανά τιμή - ειδικά για μια επιχείρηση)

Δημοσ.
αν παρει mac mini με 580 ευρώ??

Πρέπει πρώτα να ορίσει τις ανάγκες του βάση του "τι προγράμματα προτίθεται να χρησιμοποιήσει" κλπ (που αναφέραμε πιο πάνω).

Δεν μας εξηγεί και το παιδί τις ανάγκες του, πόσα computer σκέφτεται να φτιάξει δίκτυο στο γραφείο, τι προγράμματα θα χρησιμοποιεί, κλπ κλπ...!!!

Το "για τι δουλειά το θέλει" δηλαδή...!!!!

Δημοσ.
αν καποιος επαιρνε ενα powermac το 2002 (και θα ειχε δωσει περι τα 3000€) το μηχανημα του δεν θα ηταν τωρα τοσο γρηγορο οσο ενα τωρινο mac mini των 600€.

Με λιγα λογια, αν την δουλεια του την εκανε το 2002 και με ενα mac mini(που δεν υπηρχε, αλλα καταλαβαινεις το point), προτιμαει να δωσει το 2002 600€ για ενα mac mini, αλλα 600€ να δωσει το 2006 και αλλα 600€ το 2010 για το τωρινο.

Ετσι θα εχει δωσει συνολο 1800€ (μαλιστα σε δοσεις) και θα εχει τωρα ενα πιο γρηγορο μηχανημα , ολοκαινουριο και με εγγυηση, παρα εναν γερασμενο , πιο αργο powermac 8 ετων χωρις εγγυηση .(και θα ειχε δωσει 3000€)

Με την παραπάνω λογική, συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α.

Όσον αφορά το φίλο:

Γνώμη μου είναι ότι οι Mac είναι ένα είδος πολυτέλειας. Τώρα το αν γλιτώνεις χρήματα από αυτό (σε ξεκάθαρα νούμερα), θα έλεγα πως δύσκολα. Ίσως, όμως, τα παραπάνω που δίνεις, να είσαι διατεθειμένος να τα δώσεις με τη λογική ότι πχ δε θα χρειαστείς ποτέ format ή κάποια συντήρηση (που αν για αυτά σκοπεύεις να πληρώσεις κάποιον να στα κάνει, κάτι γλιτώνεις και από εκεί) ή δε θα κολλήσεις ιό.

Φυσικά, υπάρχει και η λύση φθηνό PC + Linux, αλλά και εδώ χρειάζονται κάποιες γνώσεις που αν δεν τις έχεις, είτε πρέπει να φας χρόνο (δηλαδή χρήμα), είτε χρήμα (να πληρώσεις κάποιον.

Βέβαια λογικά πάλι θα σου μένουν χρήματα.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα και σίγουρα δεν είναι απολύτως αντικειμενικά, αλλά κατά κανόνα ένας Mac σου φτιάχνει τη μέρα και σε κάνει πιο παραγωγικό και αποδοτικό (και σε πολλές περιπτώσεις πιο δημιουργικό). Οι υπάλληλοι πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν.

Δημοσ.

@haHa: Με κατηγορείς για πράγματα που δεν είπα! Σταμάτα αυτήν την τακτική να βγάζεις επιχειρήματα από κει που δεν υπάρχουν. Είπα εγώ ότι το backup των win δεν κάνει images? Μετακομίσεις δεν κάνει! Απλώς ανέφερα ότι ξέχασα πως το disk utility κάνει και images, εκτός από μετακομίσεις. Αν το backup των win έκανε μετακομίσεις, τα windows θα έτρεχαν (boot κτλ) από εξωτερικό σκληρό. Όμως αυτά ακόμα είναι επιστημονική φαντασία για τα windows και φυσικά φταίχτης δεν είναι μόνο το backup τους. Και αν ήταν καλό το backup των windows όπως λες γιατί όλοι δουλεύουν acronis? Εγώ πάντως ποτέ μου δεν μπήκα στον κόπο να το χρησιμοποιήσω. Αντίθετα τα time machine - disk utility είναι απίστευτα.

2ον το ξέρω ότι ο φίλος δε θέλει να δώσει 3000 ευρώ. Μη λες όμως ότι το OSX δεν κάνει raid, γιατί έτσι είπες και αν δε θυμάσαι ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες. Από κει και μετά σαφώς και ένα laptop ή ένα all in one pc δεν μπορούν να κάνουν raid όπως και τα αντίστοιχα mac. Για να έχεις raid πας σε tower, αλλά δυστυχώς το tower των mac είναι ακριβό. Άλλο όμως αυτό και άλλο που λες "στα windows έχεις 2 επιλογές, αυτό λέω τόση ώρα". Αν αυτό λες τόση ώρα μάλλον έχεις μπερδέψει και συ τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ απλώς σου έδειξα ότι το mac os παίζει και παραπαίζει raid και δεν υπερτερούν τα windows σε αυτόν τον τομέα σαν λειτουργικό.

Τέλος να ξαναπώ στο φίλο τα εξής! Φίλε για minimum κόστος βάλε ubuntu! Τέλος! Εκτός αν έχεις αγοράσει προγράμματα που τρέχουν μόνο σε παράθυρα. Οπότε βάλε windows.

---------- Προσθήκη στις 02:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:45 ----------

Virtual PC και VHD? :lol::lol::lol: Άμα ήμουν Σαλονικιός θα σου έλεγα "ρε φιλαράκι πλάκα με κάνεις;;;" :lol::lol::lol: Δλδ τώρα για να καταλάβω αναφέρεις ως πλεονέκτημα το πιο lame virtualization software? Μια φορά πήγα να το δοκιμάσω παλιά και τράβαγα τα μαλλιά μου!!!:lol::lol::lol:

Με Virtual Box δωρεάν και fusion 2 ή parallels θα ασχοληθώ με microsoft? Για να κάνω τι; Να τρέχω σε virtual περιβάλλον windows μέσα από τα windows? Εεεε? Βάλανε και linux? Πω πωωωω! Μπράβο μπράβο!!! Άντε να δούμε και solaris. :lol::lol::lol: Βέβαια αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που κολλά τώρα η κουβέντα περί virtualization! Ένα ubuntu θα βάλει εκεί το παιδί αφού δεν έχει να τα σκάσει και τέλος! Τι συζητάμε τόση ώρα; :rolleyes:

Δημοσ.

Ωραία το άκουσα και αυτό! Φταίει το προβληματικό OSX που κάποιοι πιστεύουν ότι και τα windows έχουν παραξενιές, ενώ στα windows όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα!

Δεν ξέρω για raid 1 και raid 2 και ειλικρινά δε με νοιάζει. Ο Βασιλιάς του back up είναι το OSX. Με time machine έχεις όχι 1, αλλά όσα αντίγραφα θες ανά ημερομηνία που έγινε το backup και σε πολύ μικρότερο χώρο. Μπορείς να τα #@$!#@% όλα στο δίσκο σου; Απλώς βάζεις το dvd του OSX και μπουτάρεις από κει. Μετά λες ποιο backup προτιμάς και σε ποια ημερομηνία και τέλος!

Άσε το τι μπορείς να κάνεις με το disk utility του OSX. Τέτοιες εφαρμογές ακόμα τα win δεν είδαν ούτε στον ύπνο τους.

Έχε χάρη που βαριέμαι να γράψω ολόκληρο άρθρο για το τι κάνει το disk utility και πώς μπορείς να πάρεις όχι απλά ένα backup, αλλά ολόκληρο το σκληρό σου άμα θες όμως είναι και να μπουτάρεις από αυτόν από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο. Φίλε haHa εγώ τώρα θα είχα δοκμάσει win 7 αν υπήρχε εύκολος και απλός τρόπος να τα βάλω σε εξωτερικό σκληρό. Στο mac όχι απλώς αυτό γίνεται by default, αλλά ακόμα και έναν έτοιμο σκληρό μπορεί κανείς να τον μετακομίσει κυριολεκτικά σε νέα θέση και από κει να είναι λειτουργικότατος, ακόμα και αν είναι ο βασικός σκληρός από τον οποίο κάνεις boot το βασικό σου λειτουργικό. Μπορείς μάλιστα να έχεις mount και τα 2 αντίγραφα με το ίδιο volume name! Μιλάμε για την απόλυτη ελευθερία!!!

Εντάξει μπορεί η Apple να κάνει και πατάτες (λέγε με ipad) αλλά το OSX είναι κάτι άλλο!

Τέλος πάντων κακώς κάθισα πάλι να γράφω τα αυτονόητα. Είπαμε αν θες κάτι φθηνό και λειτουργικό πάρε dell pc και βάλε ubuntu. Αν θες οπωσδήποτε office 2007 για κάποιο λόγο, τότε sorry, αλλά τα windows είναι μονόδρομος. Υπάρχει office και στο mac, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αν θες access δεν υπάρχει! Αν θες msn δεν είναι το ίδιο. Αν γράψεις κείμενο στο mac word, άρχισε να κλαις από τώρα. Το format δε θα είναι το ίδιο με αυτό του pc και θα έχεις χάλια indentation. Άμα θες οπωσδήποτε να ανταλλάζεις doc ή docx (ό,τι πιο lame) και όχι pdfs, αν θες οπωσδήποτε excel, τότε σκάστα και πάρε windows corporate και office 2007. Και άμα μάθεις τις τιμές έλα να μου πεις αν τα μακ είναι πιο ακριβά! Φίλε haHa μάλλον ξέχασες ότι το mac δεν έρχεται με business και home edition, ενώ έχει και family pack για πιο πολλούς χρήστες. Εγώ με μια πρόχειρη ματιά δε βλέπω ειδική πανάκριβη business έκδοση από το site που μπορείς να αγοράσεις το Leopard. Η μόνη ακριβή έκδοση είναι η server. Όμως αυτό είναι άλλο πράγμα και κάτι αντίστοιχο έχουν και τα windows.

Βέβαια αν θες φθηνά windows υπάρχει και η λύση του DSP Εεε ρε δούλεμα που τρώμε σε εποχές που ο τόπος βρωμά από αξιόλογο και τσάμπα software!

Δημοσ.

@Fileasf: Φίλε μην σκέφτεσαι win vs mac. Ξέρεις τι είναι το Ubuntu? Μπορεί και γω να μίλησα πολύ για τα mac και τα win, αλλά το έκανα γιατί γράφτηκαν ανακρίβειες (κατά τη γνώμη μου πάντα). Γι' αυτό λοιπόν να βρεις videάκι Ubuntu vs all!!!:lol::lol::lol:

@Godian: Καλέ γιατί έκανες copy paste αυτά που γράφω;

Δημοσ.
Και αν ήταν καλό το backup των windows όπως λες γιατί όλοι δουλεύουν acronis? Εγώ πάντως ποτέ μου δεν μπήκα στον κόπο να το χρησιμοποιήσω.

Μόνο που το backup των winodοws είναι χάλια.

No further comment.

Καποιος που οπως λεει ο ιδιος δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε του ενα software , μας διαβεβαιωνει οτι αυτο το software ειναι χαλια..

Δημοσ.

Προσπάθησα αλλά παραλίγο να πιω ηρεμιστικά! Ευχαριστήθηκες τώρα που μου θύμισες μια τραυματική εμπειρία;;; Ορίστε έκλεισα πάλι ραντεβού με τον νευρολόγο μου!!!! Και σας λέω μη μου θυμίζετε τα windows!!! :lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 03:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:12 ----------

Και επιτέλους αμάν πια με τα windows λες και δεν υπάρχει άλλο λειτουργικό στον κόσμο!

Ubuntu!!!! Τέλος! Εγώ δεν του είπα να βάλει mac σώνει και καλά! Άμα μπορείς να μας πείσεις ότι τα windows είναι καλύτερα και πιο φθηνά από το Ubuntu, ορίστε είμαστε όλο αυτιά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...