atanabako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα pc με windows xp και θέλω να κάνω το ps3 να βλέπει και αναπαράγει αρχεία video και audio που έχω στο σκληρό του pc μέσω ασύρματου δικτύου.Κατέβασα το Ps3 Media server έκανα κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα σε έναν οδηγό,αλλά ένω όταν ανοίγω το Ps3 Media server στον υπολογιστή μου βρίσκει το PS3.Όταν πάω στο PS3 και κάνω scan for media server μου λέει no media server found!!Επηδεί προσπαθώ πολλές ώρες να το κάνω να δουλέψει και δεν μπορώ,σας παρακαλώ όποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο και λειτουργεί η ξέρει πως να το κάνω,ασ βοηθήσει γιατί μένω και στον 2 και όταν θα τα πετάξω απο το παραθυρό θα πρέπει να πάρω άλλα!!!!!!!Ευχαριστώ!!!!
v-tidus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ψαξε τις ρυθμισεις του firewall σου και αφησε το media server να συνδεεται στο internet κτλ.
atanabako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ψαξε τις ρυθμισεις του firewall σου και αφησε το media server να συνδεεται στο internet κτλ. Το firewall μου είναι απενεργοποιημένο,έχω το KIS 2010 ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ---------- Δεν μπορώ να πώ ότι κατάλαβα τι εννοείς.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μα αφού λές ότι στο βρίσκει το PS3,που είναι το πρόβλημα;Στο network settings του PS3 στο Media Server το έχεις enable έτσι;
atanabako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 To PS3 media center βρίσκει το ps3 όταν όμως πάω στο ps3 κανω search for media servers μου βγάζει no media servers were found. ---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ---------- Παιδία λίγο βοήθεια.Πρώτον πώς ανοίγω το ICS και δέυτερον ξέρει κάποιος οδηγείες!
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδία λίγο βοήθεια.Πρώτον πώς ανοίγω το ICS και δέυτερον ξέρει κάποιος οδηγείες! http://support.microsoft.com/kb/306126
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 To ICS δεν έχει καμία σχέση,αυτό είναι για διαμοιρασμό σύνδεσης ίντερνετ dial up εποχής.Θα σου πρότεινα να κλείσεις το DHCP του router σου και να δώσεις manual IP στις συσκευές σου,προφανώς αυτό είναι το πρόβλημα.
atanabako Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά έχω ήδη 4 μέρες που ψάχνω να βρώ λύση για το πώς θα κάνω το ps3 να δεί τον υπολογιστή μου!Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ---------- Παιδιά έχω ήδη 4 μέρες που ψάχνω να βρώ λύση για το πώς θα κάνω το ps3 να δεί τον υπολογιστή μου!Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέσω ασύρματου δικτύου πάντα!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.