Giorgosgate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοιθησετε σχετικα με την αγορα εξωτερικου σκληρου δισκου 1ΤΒ..Μπορειται να μου προτεινετε καποιους σκληρους? Διαθέτω μεχρι 100 ευρω! Αν σας βοιθαει το λαπτοπ ειναι το HP Pavillion dv6600 Kαθε βοιθεια δεκτη!! Ευχαριστω!!!
SV1EOD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 O φθηνότερος αυτή την στιγμή είναι αυτός: http://www.skroutz.gr/s/55714/Lacie-Hard-Disk-Design-by-Neil-Poulton-1TB.html και από ένα μαγαζί που υπάρχει σε πολλές γειτονιές. Ξεκαθάρισε όμως αν θες 2.5 ή 3.5 γιατί η ευχρηστία και το κόστος αλλάζουν σημαντικά. Σε ότι αφορά το laptop σου αν έχει esata και θέλεις τέτοια σύνδεση που είναι πολύ πιο γρήγορη ενημερωσε.
Giorgosgate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 O φθηνότερος αυτή την στιγμή είναι αυτός: http://www.skroutz.gr/s/55714/Lacie-Hard-Disk-Design-by-Neil-Poulton-1TB.html και από ένα μαγαζί που υπάρχει σε πολλές γειτονιές. Ξεκαθάρισε όμως αν θες 2.5 ή 3.5 γιατί η ευχρηστία και το κόστος αλλάζουν σημαντικά. Σε ότι αφορά το laptop σου αν έχει esata και θέλεις τέτοια σύνδεση που είναι πολύ πιο γρήγορη ενημερωσε. Σε ευχαριστω!! Δεν γνωριζω αν εχει e-sata και πως μπορω να το δω? Σχετικα με το 2.5 η 3.5 πιο ειναι καλυτερο? Ειμαι ασχετος...
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Όπως σωστά είπε ο SV1EOD, υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην χρηστικότητα μεταξύ 2.5" και 3.5". Οι 2.5" δε θέλουν εξωτερική τροφοδοσία (τους συνδέεις μόνο ένα ή δύο usb) και είναι μικρότεροι σε μέγεθος (προφανώς). Τ αρνητικά τους είναι πως βγαίνουν σε χαμηλότερες χωρητικότητες και είναι πιο ακριβοί απ τους αντίστοιχους σε μέγεθος 3.5άρηδες. Ο φορητός σου δεν έχει eSata.
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τη στιγμη που διαθετεις 100 ευρω μπορεις να παρεις αυτον που εχει και 5 χρονια εγγυηση...
Giorgosgate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Όπως σωστά είπε ο SV1EOD, υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην χρηστικότητα μεταξύ 2.5" και 3.5". Οι 2.5" δε θέλουν εξωτερική τροφοδοσία (τους συνδέεις μόνο ένα ή δύο usb) και είναι μικρότεροι σε μέγεθος (προφανώς). Τ αρνητικά τους είναι πως βγαίνουν σε χαμηλότερες χωρητικότητες και είναι πιο ακριβοί απ τους αντίστοιχους σε μέγεθος 3.5άρηδες.Ο φορητός σου δεν έχει eSata. Σ ευχαριστω!! Αυτος εδω ειναι καλος??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303575'>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303575 ---------- Προσθήκη στις 17:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ---------- Τη στιγμη που διαθετεις 100 ευρω μπορεις να παρεις αυτον που εχει και 5 χρονια εγγυηση... Σ ευχαριστω!! Αυτος ειναι καλος?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303575
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Eχω τον προηγουμενο τον MY BOOK της WD εδω και τρια χρονια περιπου και δουλευει αψογα...Γενικοτερα οτι και να παρεις καλο θα σου βγει ειτε seagate ειτε wd...Και αλλωστε εχεις και την εγγυηση αν κατι δε παει καλα...Οποιος σου αρεσει πιο πολυ εξωτερικα και ταιριαζει στο γραφειο σου παρτον...Ο τελευταιος που ειπες ειναι πολυ ωραιος...
Giorgosgate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Eχω τον προηγουμενο τον MY BOOK της WD εδω και τρια χρονια περιπου και δουλευει αψογα...Γενικοτερα οτι και να παρεις καλο θα σου βγει ειτε seagate ειτε wd...Και αλλωστε εχεις και την εγγυηση αν κατι δε παει καλα...Οποιος σου αρεσει πιο πολυ εξωτερικα και ταιριαζει στο γραφειο σου παρτον...Ο τελευταιος που ειπες ειναι πολυ ωραιος... Σ ευχαριστω!! Στο λαπτοπ μια χαρα θα συνδεεται? Προτεινε μου και εσυ κανεναν? Δεν τον θελω για γραφειο, για να περναω εικονες ταινιες διαφορα δεδομενα με λιγα λογια...
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχει νοημα να σου προτεινω καποιον συγκεκριμενο! Οσο πιο καλη η εγγυηση τοσο καλυτερα! Εχω WD ειμαι ευχαριστημενος αρα θα μπορουσα να σου προτεινω καποιον WD αλλα επειδη οπως σου ειπα η εγγυηση ειναι σημαντικη θα σου προτεινα καποιον seagate επειδη εχει 5 ετη ενω η WD 3...Απο εκει και περα γουστα ειναι! Οτι σου αρεσει παιρνεις!
Giorgosgate7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχει νοημα να σου προτεινω καποιον συγκεκριμενο! Οσο πιο καλη η εγγυηση τοσο καλυτερα! Εχω WD ειμαι ευχαριστημενος αρα θα μπορουσα να σου προτεινω καποιον WD αλλα επειδη οπως σου ειπα η εγγυηση ειναι σημαντικη θα σου προτεινα καποιον seagate επειδη εχει 5 ετη ενω η WD 3...Απο εκει και περα γουστα ειναι! Οτι σου αρεσει παιρνεις! Σ ευχαριστω πολυ Κωστα!!
SV1EOD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με παλιά πικρή εμπειρία από κάποια μάρκα δίσκου ή προτίμηση σε κάποιο μοντέλο λόγω εξωτερικής εμφάνισης, ανάμεσα στον Seagate και τον WD ο Seagate είναι σαφώς προτιμητέος αφού έχει 2 χρόνια παραπάνω εγγύηση και κάνει και σχεδόν 15 ευρώ φθηνότερα. Η οθονούλα που έχει ο WD ενδιαφέρουσα φαίνεται σαν gadget αλλά δεν νομίζω να έχει καμμία ουσιαστική χρηστικότητα. Αν θες την προσωπική μου γνώμη δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω 40 ευρώ για τον WD και μάλλον ούτε και 25 ευρώ για τον Seagate σε σχέση με τον Lacie που σου πρότεινα εγώ. Οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων είναι πολύ λίγοι και η πιθανότητα να είναι seagate ή WD μέσα του είναι πολύ μεγάλη. Θεωρώ ότι και samsung να έχει ή κάποια άλλη μάρκα πάλι δεν θα έχει ουσιαστική διαφορά. Πάντα για αξιοπιστία μιλώντας γιατί από ταχύτητα δεν νομίζω να έχει καμμία αφού περιοριστικός παράγοντας είναι το USB 2.0 . Εξωτερικος δίσκος είναι, αφού τον θες για laptop μάλλον για backup θα είναι άρα δεν θα είναι συνέχεια ανοιχτός και συνεπώς δεν θα φθείρεται για να δώσεις μεγάλη βάση στην μεγαλύτερη εγγύηση. Αν σου αρέσει ο Lacie(που κατά την γνώμη μου από την φώτο με τον μπλε φωτισμό είναι ωραίος) και δεν σε πειράζει που είναι ξαπλωτός σε σχέση με τους άλλους δύο που είναι όρθιοι, σου προτείνω να τον προτιμήσεις και να γλυτώσεις τα παραπανίσια ευρουλάκια .
Giorgosgate7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με παλιά πικρή εμπειρία από κάποια μάρκα δίσκου ή προτίμηση σε κάποιο μοντέλο λόγω εξωτερικής εμφάνισης, ανάμεσα στον Seagate και τον WD ο Seagate είναι σαφώς προτιμητέος αφού έχει 2 χρόνια παραπάνω εγγύηση και κάνει και σχεδόν 15 ευρώ φθηνότερα. Η οθονούλα που έχει ο WD ενδιαφέρουσα φαίνεται σαν gadget αλλά δεν νομίζω να έχει καμμία ουσιαστική χρηστικότητα. Αν θες την προσωπική μου γνώμη δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω 40 ευρώ για τον WD και μάλλον ούτε και 25 ευρώ για τον Seagate σε σχέση με τον Lacie που σου πρότεινα εγώ. Οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων είναι πολύ λίγοι και η πιθανότητα να είναι seagate ή WD μέσα του είναι πολύ μεγάλη. Θεωρώ ότι και samsung να έχει ή κάποια άλλη μάρκα πάλι δεν θα έχει ουσιαστική διαφορά. Πάντα για αξιοπιστία μιλώντας γιατί από ταχύτητα δεν νομίζω να έχει καμμία αφού περιοριστικός παράγοντας είναι το USB 2.0 . Εξωτερικος δίσκος είναι, αφού τον θες για laptop μάλλον για backup θα είναι άρα δεν θα είναι συνέχεια ανοιχτός και συνεπώς δεν θα φθείρεται για να δώσεις μεγάλη βάση στην μεγαλύτερη εγγύηση. Αν σου αρέσει ο Lacie(που κατά την γνώμη μου από την φώτο με τον μπλε φωτισμό είναι ωραίος) και δεν σε πειράζει που είναι ξαπλωτός σε σχέση με τους άλλους δύο που είναι όρθιοι, σου προτείνω να τον προτιμήσεις και να γλυτώσεις τα παραπανίσια ευρουλάκια . Σ ευχαριστω πολυ SV1OED!! Μαλλον τον Lacie θα παρω... Σας ευχαριστω που με βοιθησατε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.