Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία ελληνικού αυτοκνήτου στην ΕΕ

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς τι ισχύει για την κυκλοφορία αυτοκινήτου από Ελλάδα (Έλληνας ιδιοκτήτης, ελληνικές πινακίδες κλπ) στο εξωτερικό και συγκεκριμένα εντός ΕΕ ?

Μιλάω πάντα όχι για κάποιο ταξίδι αλλά για μεγάλα διαστήματα, πχ να πάει κάποιος γι σπουδές, εργασία κλπ για κάποιο διάστημα σε χώρα της ΕΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω οτι με το θεμα ασφαλεια πρεπει να κανεις κατι.κατι σαν "πρασινη καρτα" για αυτοκινητα ..

-δες αν καλυπτει κλοπη αυτοκ.εκτος Ελλαδας-

αν και νομιζω οτι μαλλον συμφερει να κανεις το αντιθετο δηλ να παρεις ενα μεταχειρισμενο απο την χωρα που θα σαι και να ερχεσε εδω,εφοσον μιλας για περισσοτερο διαστημα εκτος Ελλαδας

Αναφέρομαι στην περίπτωση που πχ έχω ένα αυτοκίνητο εδώ στην Ελλάδα και φύγω για ένα χρόνο σε χώρα της ΕΕ (πχ για MSc) μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο/μοστουκλέτα μου και να το κυκλοφορώ ελεύθερα ?

Πρέπει να έχω 2 ασφάλειες (Μια ελληνική και μια ξένη,) ή μπορώβ να έχω μια "διεθνή"? Υπάρχει περιορισμός στο πόσο καιρό μπορώ να το έχω έξω κλπ

Αναφέρομαι στην περίπτωση που πχ έχω ένα αυτοκίνητο εδώ στην Ελλάδα και φύγω για ένα χρόνο σε χώρα της ΕΕ (πχ για MSc) μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο/μοστουκλέτα μου και να το κυκλοφορώ ελεύθερα ?

Πρέπει να έχω 2 ασφάλειες (Μια ελληνική και μια ξένη,) ή μπορώβ να έχω μια "διεθνή"? Υπάρχει περιορισμός στο πόσο καιρό μπορώ να το έχω έξω κλπ

Αν μιλαμε για ΕΕ δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα

Το μονο που χρειαζετε ειναι να ''ενεργοποιησεις'' την καλυψη στην ασφαλεια σου για χωρες του εξωτερικου (πρασινη καρτα νομιζω), με αρκετα μικρο κοστος αν δεν κανω λαθος, δεν χρειαζεσαι δευτερη ασφαλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...