Προς το περιεχόμενο

Το σπίτι των ονείρων σας thread

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το σπίτι των ονείρων σας...

Δυόροφο με σοφίτα, δρύινα πατωματα, τζάκι, χώρο για βιβλιοθήκη, διακοσμημένο σε κλασικό/ρομαντικό στυλ, λουλούδια στα παράθυρα..στο ιδανικό σενάριο θα βρίσκεται σε ένα χωριό λίγο έξω απο τη Γενεύη, δίπλα απο ένα αρτοποιείο:-) Απαραιτήτως Internet και μια αυλή με μπασκέτα

Δημοσ.

Version 1

ένα loft όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά με ενιαίους χώρους, ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράθυρα, πολύ ξύλο και inox. Η θέα ποικίλλει.

Μου αρέσει ακόμη, μετά από τόσα χρονια που το είδα, το σπίτι της Demi Moore και του συγχωρεμένου του Patrick Swayze στον "Αόρατο Εραστή".

Δημοσ.

Εντάξει κύριε Μπίλμπο. :ΡΡ

Το βιντεάκι δε μπόρεσα να το παρακολουθήσω πάνω από 2 λεπτά.Η μουσική του είναι από σουπερμάρκετ.Πάντως δε θα το θελα για σπίτι ειδικά σε ελληνικούς δρόμους.Θα έτριζαν τα πάντα εκει μέσα.

Ζηλιάρη, εμπαθή. Όταν θα στο γκρεμίσει το τσουνάμι όμως, μην έρθεις να μου χτυπήσεις την πόρτα.

Δημοσ.

Ναι, και θα φυτέψεις μια ντοματιά δίπλα. Θα βγαίνεις ένα μήνα μετά την έκρηξη θα κόβεις μια ντομάτα και θα τρως για 2 χρόνια.

Δημοσ.

Oil-Rig-House--17753.jpg

Αυτό,καταμεσής του ωκεανού!

SAM και τορπίλεςπεριμετρικά.Οτιδήποτε non-friendly θα βυθίζεται/καταρρίπτεται αύτανδρο.

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι για κανένα ιστιοπλοϊκούλι =ρ

Έχω μερικά κατά νου των οποίων τις πιξ δυσκολεύομαι να ψάξω τώρα, γενικά γιαχτ.

Δημοσ.

ένα δεκαπεντάμετρο με 2 ντιζελοκίνητες έσω αραγμένο στο Φλοίσβο, και τσάρκες όποτε γουστάρω..

Γλυτώνω κι από σεισμό και τσουνάμι.. :-D

---------- Προσθήκη στις 21:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:56 ----------

και στοιχίζει και λιγότερο από του fortysomething (για π. φάληρο μεριά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...