nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 έχω βάλει το Mirror's edge (αφεντικό) η εγκατάσταση γίνεται κανονικά αλλά όταν πατάω στο εικονίδιο μετά απολίγο μου μαυρίζει η οθόνη και γράφει out of 75 hz ενώ είδη έχω ρυθμίσει τη συγνώτητα απο το driver της καρτας να είναι 75 ( δεν μπορώ να βάλλω παραπάνω γιατι η οθόνη ειναι μεχρι 75...) το λειτουργικό είναι τα 7 ultimate και το παράξενο είναι οτι παλιοτερα πριν κάνω το φορμτατ (ίδιο το λειτουργικο) έπαιζε Έχεται καμιά ιδεά
looneygeorge Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ειναι ρύθμιση γραφικών του παιχνιδιού. Κατάφερες να το ανοίξεις μια εστω φορα? μπορει να αλλαξες απο εκεί τις ρυθμίσεις (αν το βαλεις full μπορει να σου ελεγε για 85Hz) ή να επέλεξε μόνο του τις καλύτερες δυνατές χωρίς να υπολογίσει οθόνη. Googlare μήπως βρείς τρόπο να αλλάξεις τις ρυθμίσεις απ'εξω απο το παιχνίδι (κανένα *.ini π.χ.)
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 δεν με πάει στο παιχνίδι ή μάλλον δεν ΄μπορώ να δω χαχα και εγώ κυρίος αυτο εβελπιστώ να γίνουν οι ρυθμίσεις χωρις να μπω (ξερεται και κανενα νουμερο για support)
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 εδω ειναι η λυση http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=594729
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 άλλάζω τις τιμές αλλά όταν πάω να αποθηκεύσω τις αλλαγές μου γράφει οτι απαγορεύεται
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 άλλάζω τις τιμές αλλά όταν πάω να αποθηκεύσω τις αλλαγές μου γράφει οτι απαγορεύεται κατεβασε αυτο http://www.sevenforums.com/tutorials/1911-take-ownership-shortcut.html ανοιξε το reg file πατα yes ,μετα πατα στο αρχειο take ownership και μετα κανε την αλλαγη στο αρχειο και αποθηκευσετο.
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ αλλα ακούστε τι έγινε κάνω αυτό που λές thoma άλλά συνεχίζει να μην με αφείνει και ετσι σκέφτηκα να το αποθηκεύσω στν επιφάνεια εργασίας και να διαγράψω το αρχικό και να κάνω επικοληση το νέο.Το κάνω αλλά δεν πετυχαίνει και μου λέεει οτι υπάρχει σφάλμα εντάκη κανω ρεαπερ το ίδιο μετά διαγράφω το μετατροποιημενο(που το ειχα βάλει στο κανονικο φάκελο) και ξανακάνω ρεαπερ και δούλεψε κανονικα μπήκα στο παιχνίδι και όλα τί να πώ ???!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.