Προς το περιεχόμενο

Στα $500 το tablet της MSI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω και τα windows 7 και το android έχουν buildin moultitouch.

Απλά στο android είναι απενεργοποιημένο για τις αμερικάνισες εκδόσεις λίγο τους ευφυέστατου νόμου πατενταρίσματος software που έχει η Αμερική. Το tablet τις msi είναι λεπτό και η Capacitive οθόνη είναι θέμα hardware.

To tablet τις MSI δεν θα το έλεγα άχαρο πάντως.

msi-harmony-tablet.jpg

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν το έπιασες γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς με τον τρόπο μου. Είσαι κολλημένος. :-)

εκτός θέματος είναι αυτά btw

Δεν το έπιασα γιατί δεν βγάζει νόημα. Κι ο τρόπος σου (κι ο τρόπος μου) δεν είναι απαραίτητα σωστός.

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις, διάβασα όλα όσα θα έγραφα και εγω, αν δεν είχα την εμπειρία του iPhone. Άλλο πράγμα το netbook, άλλο το ipad της apple. Σαν hardware και με ολους τους περιορισμούς που έχει είναι μια χαζομαρα σίγουρα. Οποίος έχει iPhone όμως μπορεί να καταλάβει γιατί θα το αγοράσουν παρά πόλοι. Μιλάμε για ένα λειτουργικό με 140000 εφαρμογές , ραγδαία αυξανόμενες και φτιαγμένες να δουλεύεις με το δάχτυλο. Άμα δεν έχεις δουλέψει iPhone αυτο δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ. Με το netbook/pc μπορείς να κανείς ποιο επαγγελματικά/σοβαρα πράγματα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. Άμα πας να δουλεψεις τέτοιο λειτουργικό με το δάχτυλο , θα είναι μια μόνιμη αγγαρεία και θα σου λείπει το ποντίκι μόνιμα. Θα μπορούσα να γράφω ώρες. Ένα πράγμα θα πω μόνο. Απο όταν πείρα το iPhone ανοίγω το pc σπάνια. Το 99% μπορώ να τα κάνω με το iPhone και το δάχτυλο άνετα.

Σκεψου δηλαδή να είχα το ipad. Οποίος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Στο pc δεν έχω mac. Σε κάθε πράγμα διαλέξω το καλύτερο. Τώρα αν αυτο λέγεται κολημα...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Άλλο τηλέφωνο, άλλο tablet.

Αλλά και πάλι 100000000 φορές καλύτερα μια open source πλατφόρμα από αυτό το πράμα με το iphone. Αλλά εξαρτάται τι θέλει ο καθένας, εγώ ας πούμε προτιμώ τα windows με τις εκατομμύρια εφαρμογές που έχουν και όχι μόνο 140000 για αυτό και ανυπομονώ για το HP Slate.

Επίσημα το multitouch στο android

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ftKgMGnzUAc[/ame]

Δημοσ.

Εξακολουθητε να μη καταλαβαίνετε το σκοπό χρήσης αυτών των συσκευών. Και εγω προτείμω τα win με τις τόσες εφαρμογές ,αλλά για pc. Εσι και οι υπόλοιποι που δίνεται τέτοιες απαντήσεις, εξακολουθειτε να μην καταλαβαίνεται , ότι σε ένα tablet δε θα κανείς ότι στο pc. Θα κανείς όμως το 90% απλά, εύκολα, άνετα. Τώρα εσι και οι υπόλοιποι πάρτε tablet pc για να δουλεψεις Photoshop με το δάχτυλο, η pc παιχνίδια που φτιάχτηκαν για μοχλό , και έλα να συζητήσουμε μετά. Δε συνχεω το iPhone που είναι κινητό με τα tablet. Το tablet της apple έχει το ίδιο λειτουργικό με το iPhone και τρέχει τις ίδιες εφερμογες οπότε ξέρω γιατί μιλάμε. Η διάφορα μιας εφαρμογής που φτιάχτηκε εξ αρχής να τη χειριζεσαι με το δάχτυλο σε σχέση με μια που προσπαθεί να το κάνει, για όποιον έχει την εμπειρία , είναι απλά κολοσιαια και είναι ο βασικός λόγος που θα πετύχουν τέτοιες συσκευές η άλλες που θα βγούνε πχ με android. Τα windows δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά. Ψάξε την οθόνη να βρεις το χ να κλήσεις το παράθυρο με το δάχτυλο όταν οι αλλοι θα πατάνε το μοναδικό κουμπί που υπάρχει για αυτο το λόγο.. Αν και αυτο είναι το μικρότερο παράδειγμα.

Και όταν μιλάμε για σχεδίαση των εφαρμογών ώστε να δουλεύεις με το δάχτυλο, δεν ενοουμε να έχει μεγάλα κουμπιά για να τα πατάς. Αυτά λίγο πολύ υπάρχουν και στα win. Το που βρίσκονται αυτά τα κουμπιά ώστε να μη κανείς χιλιόμετρα στην οθόνη, συνέχεια πάνω κάτω κλπ και άλλες πολες λεπτομέρειες κάνουν ένα λειτουργικό και μια εφαρμογή finger friendly. Τα win ποτέ δεν φτιάχτηκαν για αυτο. Ούτε καν τα win mobile. Γι αυτο απέτυχαν για αυτή τη χρήση , και ποτέ δεν θα πετύχουν σε σχέση με iPhone ,android κλπ. Οι περισσότεροι την μονη εμπειρία που έχετε είναι το win pc σας, νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και έχετε βγάλει άσχετους όσους παίρνουν τέτοιες συσκευές. Το ξέρω γιατί τα ίδια, και χειρότερα , έγραφα και εγω.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος, είχα μια επαφή με ipod και ήταν από κακή μέχρι αηδιαστική, το μεγαλύτερο ξενέρομα το έφαγα δε όταν θέλησα να κατεβάσω μια δωρεάν εφαρμογή από το apple store. Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς να βάλω πιστωτική κάρτα.

Τότε ξέρασα στο στόμα μου που λένε και φίλοι μας τα Αμερικανάκια. Στο καλό και να μας γράφει. ΜΑΚΡΙΑ.

Όπως και να έχει σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, που συμφωνώ εν μέρη, ναι καλό είναι να έχει γραφτεί από την αρχή για δάχτυλο ένα λειτουργικό. Για αυτό λέω και εξαρτάται το τι θέλει ο καθένας. Εγώ προτιμώ win(με Bumptop πιθανότατα) αλλά σε άσχετο θα προτείνω android γιατί θα είναι πολύ πιο ανοιχτή πλατφόρμα από το phoneos και σιγά σιγά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει σε εφαρμογές και δυνατότητες και θα του έρθει και πιο φτηνά.

Δημοσ.
Ανακάλυψα ότι δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς να βάλω πιστωτική κάρτα.

Δεν είναι αλήθεια αυτό. Υπάρχει τρόπος και χωρίς να δώσεις την πιστωτική σου κάρτα.

Αλλά και να τη δώσεις, δε σημαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω χρεωθεί ποτέ ούτε ένα λεπτό.

Δημοσ.

Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου ζήταγε account που χωρίς πιστωτική δεν ολοκλήρωνε την εγγραφή. Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα το android αντί για iphonos.

Δημοσ.

Να μιλήσει και ένας άσχετος:

Αν απλά το δείτε ως ένα μεγάλο iphone στην τιμή μάλιστα του iphone τότε θα καταλάβετε γιατί θα τρέχουν αρκετοί (μέσα σε αυτούς και εγώ) να το πάρουν.

Στην ουσία διόρθωσαν όλες τις ατέλειες του iphone:

Μεγάλωσαν την οθόνη (πρεσβυωπία)

Αύξησαν τον επαγγελματικό χώρο του αντίχειρα (παρκισον)

Δυνάμωσαν τον επεξεργαστή (νευρασθένεια)

Και τέλος έβγαλαν την ποιο άχρηστη εφαρμογή του iphone, την χρήση του ως τηλέφωνο (πολλοί έβριζαν όταν μετά από ώρα συγκέντρωσης σε παιχνίδι βρέθηκε ένας άσχετος να τους πάρει τηλ.)

Δημοσ.

Αλλά και να τη δώσεις, δε σημαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω χρεωθεί ποτέ ούτε ένα λεπτό.

Μα η νοοτροπία είναι που με πείραξε. Σε θέλει ένα πάτημα (αντί για click :P) από την αγορά όταν θα λιγουρευτείς κάτι. Το θεώρησα απλά αηδιαστικό σαν τακτική.

===============

Και για την τιμή των όπλων στα win7+touch.

http://software.toptenreviews.com/bumptop-146-s-multi-touch-goodness-available-for-download.html

Δημοσ.

Μα η νοοτροπία είναι που με πείραξε. Σε θέλει ένα πάτημα (αντί για click :P) από την αγορά όταν θα λιγουρευτείς κάτι. Το θεώρησα απλά αηδιαστικό σαν τακτική[/url]

Ναι είναι τόσο κακό το applestore που το αντιγράφουν όλοι ' date='συμπεριλαμβανομένου της Microsoft. Προσωπικά στο μέλλον είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα φιαχτει αντίστοιχη υπηρεσία για τα win pc.

Δυστυχως οι περισσότεροι έχετε κολησει στο στερεότυπο "Οποιος χρησιμοποιεί mac είναι ασχετος".

Για να είμαι ηλικρηνης για τα pc κάπου συμφωνώ γιατί δεν έχει να προσφέρει ένας mac τίποτα παραπάνω απο win. Όταν μιλάμε όμως για μικρές συσκευές finger friendly όπως κινητά και tablet έχει μακραν το καλύτερο συνολικό πακέτο. Άμα το ψάξεις στο νετ θα δεις που όλοι οι γκουρού που πρώτα γελαγαν τώρα έχουν αγοράσει απο ένα iPhone. Επίσης έχει τεράστια διάφορα το είδα μια φορά απο το χρησιμοποιώ. Και εγω είχα μπει στο νετ με iPhone και αδυνατούσαν να καταλάβω γιατί θεωρηται τόσο καλό σε αυτο τον τομέα. Όταν πήρα ένα,καταλαβα. Το ipad της apple κινηται στη σωστή κατεύθυνση. Δε χρειάζεσαι ούτε υπερεπεξεργαστες ούτε εφαρμογές τύπου Photoshop σε τέτοιες συσκευές. Και τα netbook που τις τρέχουν αμφιβαλω αν κάνει κανείς τέτοια εργασία σε αυτά. Εγω πάντως όχι. Σε αυτες τις συσκευές θα διαβάζεις την εφημερίδα σου κλπ. Απλά είναι πολύ κουτσουρεμενο μικρό ssd κλπ. Θυμηζει το πρώτο iPhone. Θα γίνει σοβαρή συσκευή στην 3η version αφού έχει κονομησει η apple πρώτα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα αποτυχει ως νεο προιον, το θεμα ειναι οτι θα ερθει με την ιδια τιμη στην χωρα μας οταν τα δολλαρια οι κερδοσκοποι τα μεταφραζουν ως Ευρω, αλλα και τι υποστηριξη θα εχει το προιον απο την μητρικη εταιρεια...

Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλάβει γιατί κάποιοι εχουν φαγωθεί όλα τα gadjets να ναι σαν το pc τους και να εχουν windows 7.

Μέχρι χθες βρίζαμε την ms και το μονοπώλιο της και τώρα που πάει κάτι να γίνει απο linux μέσω android και απο unix μέσω iphone μας χαλάει το γεγονός.

Παντού τα ίδια και τα ίδια θα βλέπουμε...(start button - my computer - my documents) Boring.

Εντωμεταξύ ποιές στο καλό εφαρμογές των desktop win είναι τόσο σημαντικές για τα tablets.

Μόνο σε games υστερούσε το linux και τα mac και στα tablets τα κλασσικά pc games είναι γτπ.

Τέσπα το msi μην το περιμένεται με windows 7.

Εκτος αν κάνει η MS τα Windows να τρέχουν σε risk επεξεργαστές...

Και τα περισσότερα tablet που έρχονται (απο ότι βλέπω θα έρχονται με tegra 2) το ίδιο καθώς και όσα θα βασίζονται στην ανταγωνιστική πλατφόρμα του tegra 2 που φοράει cortex9 πάλι με Power VR graphics οπως ακριβώς ο A4 του ipad.

Το hp με τι έρχεται με Atom να υποθέσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...