Προς το περιεχόμενο

Στα $500 το tablet της MSI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι σοβαρο hardware. Να του περασεις αλλο λειτουργικο το βλεπω λιγο χλωμο λογω αρχιτεκτονικης, ομως εχει αρκετα περισσοτερα features σε αντιθεση με το ταμπον της Apple.

Επιπλεον, 500$ ειναι πολυ καλη τιμη, τηρουμενης της αναλογης ισοτιμιας παντα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To Αndroid μια χαρα λειτουργικο ειναι και αρκετα παραμετροποιησιμο ;)

βλακίες...

σαν pc OS δεν είναι τίποτα. θέλω να τρέχω όπως στο x60t τα CAD προγράμματά μου, το photoshop και φυσικά όλη την επαγγελματική σουίτα της MSFT.

απλά πράγματα.

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω ότι από αυτά που έχουν ανακοινωθεί το HP Slate θα τρέχει Windows 7 αλλά το κατα πόσο τα προγράμματα θα τρέχουν λόγο δυνατοτήτων ή το πόσο τα προγράμματα θα είναι εύχρηστα λόγο thouch είναι άλλο θέμα.

Κι εγώ πάντως πρώτα απ' όλα θα κοίταζα για win-tablet. Τα tablets δεν είναι τηλέφωνα.

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω ότι από αυτά που έχουν ανακοινωθεί το HP Slate θα τρέχει Windows 7 αλλά το κατα πόσο τα προγράμματα θα τρέχουν λόγο δυνατοτήτων ή το πόσο τα προγράμματα θα είναι εύχρηστα λόγο thouch είναι άλλο θέμα.

Κι εγώ πάντως πρώτα απ' όλα θα κοίταζα για win-tablet. Τα tablets δεν είναι τηλέφωνα.

Τι σημαινει thouch; :P

Τα tablet βασικα ειναι αχρηστα. Μονο για το ψωνιο. Δεν κανουν τιποτα περισσοτερο απο ενα netbook ενω υπαρχουν αρκετα λαπτοπ με περιστρεφομενη οθονη που γινονται tablets. Και εκει μιλαμε για C2D και ολα τα καλουδια...

Δημοσ.
βλακίες...

σαν pc OS δεν είναι τίποτα. θέλω να τρέχω όπως στο x60t τα CAD προγράμματά μου, το photoshop και φυσικά όλη την επαγγελματική σουίτα της MSFT.

απλά πράγματα.

Τοτε αυτα τα tablet δεν ειναι για εσενα. Αν θες λιγακι νετ και κανενα μαιλ μια χαρα ειναι τα ταβλετ αλλα πανακριβα για αυτα που προσφερουν. Ακομα και ενα νετμπουκ ειναι πιο φθηνο και εχει καλυτερες επιδοσεις. Για αυτα που θες το lenovo ειναι μια χαρα... Τα tablet ειναι για να τα εχεις μαζι σου στην καφετερια και να το παιζεις ψονιο γραφοντας τους φιλους σου που πηγες μαζι τους για καφε, γιατι θα λιωνεις στο fb.

Δημοσ.
Τι σημαινει thouch; :P

Ούπθς :P

Εγώ βλέπω τα tablet σαν lite pc που είναι superportable. Που μπορείς να το έχεις και δίπλα στον καναπέ που λέει ο λόγος και να δεις κάτι χωρίς να είναι ανάγκη να πας στο pc που είναι "μέσα" στο γραφείο. Netbooks που ξεφεύγουν από το πληκτρολόγιο δηλαδή.

Επειδή όμως το βλέπω σαν litepc θα έχω και απαιτήσεις από αυτό σε δυνατότητες και εφαρμογές. Και πιο λειτουργικό έχει τα περισσότερα σήμερα;

Δημοσ.

Εγώ βλέπω τα tablet σαν lite pc που είναι superportable. Που μπορείς να το έχεις και δίπλα στον καναπέ που λέει ο λόγος και να δεις κάτι χωρίς να είναι ανάγκη να πας στο pc που είναι "μέσα" στο γραφείο. Netbooks που ξεφεύγουν από το πληκτρολόγιο δηλαδή.

Επειδή όμως το βλέπω σαν litepc θα έχω και απαιτήσεις από αυτό σε δυνατότητες και εφαρμογές. Και πιο λειτουργικό έχει τα περισσότερα σήμερα;

Εισαι ακριβως μεσα στο μυαλο μου! :-)

Χμμμμ... Σιγά σιγά βλέπω τα netbook να αντικαθίστανται από τα tablet pc...

Δε θα έλεγα σιγα σιγα... απεναντίας, πολυ γρηγορα!

Δημοσ.

εδω και καιρο εχει (και εχω) η gigabyte το m912

πολυ βολικο ρε παιδια... surfing σε ταμπλετ ειναι πολυ βολικο... βεβαια απο βαρος ειναι σε επιπεδα 1ων νετμπουκ, δλδ μιαμιση φορα πανω απο τα τωρινα, οχι μεγαλη αλλα φαινεται...

Δημοσ.
Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα (αν και ισχύει κι εδώ).

η φιλοσοφία μου, είναι πως αυτοί που όποτε βγαίνει κάτι με "i" μπροστά ενθουσιάζονται απλά επειδή "it looks good" και πάνε και το παίρνουν χωρίς να αξιοποιούν καν τις λειτουργίες που προσφέρει, είναι κολλημένοι.

Αυτό που λες μ' αυτούς που δεν συμφωνούν δεν το έπιασα.

Δεν το έπιασες γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς με τον τρόπο μου. Είσαι κολλημένος. :-)

Δημοσ.

Μα καλα τι π@π@ρι@ ειναι το ipad?Ουτε usb hd video ουτε flash?Οποιος το αγοράσει θα αγαπαει που την apple και τον jobs!

Δημοσ.

Βασικά τα tablets είναι η ευκαιρία του chrome os και όχι του android κατ' εμε.

Να γίνουμε ρεαλιστές όμως:

Οι maακιδες και όσοι παρασυρθούν τη διαφήμιση θα πάρουν το ipad. Όμως αν σου αρέσουν τα mac θα έχεις ήδη apple και όχι windows.

Άλλοι θα πάρουν android αν έχει καλή υποστήριξη, αν και οι google λογικά θα στηρίξει chrome os, άρα δεν αποκλείεται το tablet τις msi στο μέλλον να παίρνει και chrome os σαν αναβάθμιση. Αλλά αν θες κάτι εύχρηστο-απλό-και ανοιχτό τότε το android είναι μονόδρομος άρα έχει ελπίδες. Βασικά είναι η νέμεσης του ipad.

Αλλά αυτοί που έχουν απαιτήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από windows, γιατί θα είναι ένα μικρό pc στα δάχτυλά τους και πάντα δίπλα τους.

Για να δούμε τι θα πει ο κόσμος όμως γιατί όλα αυτά είναι εικασίες.

Εμένα θα μου άρεσε πάντως ένα tablet που θα έχει multiboot με andoroid-chromeos-win7 :P

Ναι είμαι απαράδεκτος γιατί ακόμα δεν βγήκαν και κάνω σενάρια

Δημοσ.

Εγώ θα περίμενα κάτι από την Htc , ας πούμε σαν το Htc HD2 (σε πιο μεγάλο) με Android. Εάν τέτοιες συσκευές δεν διαθέτουν ΚΑΙ mutlitouch με Capacitive οθόνη και λεπτή/στιβαρή κατασκευή, δεν λένε. Το Msi είναι λίγο άχαρο.Επίσης πόσο καλο θα ήταν εάν οι Gnome/Kde εβγάζαν ένα Shell για τέτοια χρήση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...