Προς το περιεχόμενο

Προβλημα!!! Φαινεται μονο το φοντο.

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαδικασια ανοιγματος των windows γινεται κανονικα αλλα μολις ανοιξει βλεπω μονο το φοντο της επιφανειας εργασιας και το βελακι του ποντικιου (το βελακι απο το ποντικι κουνιεται κανονικα). Δεν φαινονται ουτε τα εικονιδια και οι φακελοι που ειχα στην επιφανεια εργασιας ουτε η μπλε γραμμη στο κατω μερος. Επιπλεον με δεξι κλικ του ποντικιου δεν βγαζει τιποτα, οπως τιποτα δεν βγαζει και με ctrl alt del.

Τι παιζει και τι μπορω να κανω? Δεν εχω προβλημα να κανω format αλλα θα ηθελα να σωσω καποια αρχεια πρωτα.

Δημοσ.

σου χαλασε το shell των windows,

δεν χρειαζεται να κανεις format.

Ανοιξε registry,

και μπες εδω,

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution options

εκει θα βρεις ενα φακελο με ονομα explorer.exe

δεξι κλικ και διαγραφη.

Κλειστα ολα και κανε επανεκινηση,

λογικα πρεπει να σου φτιαξουν ολα.

Δημοσ.

Φιλε πως ανοιγω την registry που λες? Απο bios? Πες μου λιγο αναλυτικα αν γινεται γιατι δεν το ξερω καθολου. Να υπενθυμισω πως δεν μπορω να παω στο εναρξη και να πατησω εκτελεση γιατι δεν φαινεται πουθενα.

Δημοσ.
Με F8 στην εκκίνηση μπορείς να μπεις safe mode ;

Το δοκιμασα. Πατωντας f8 μου εβγαλε ενα μενου με επιλογες. Επελεξα ασφαλης λειτουργια. Μετα απο λιγο μου εβγαλε αυτο

http://img713.imageshack.us/img713/1073/dsc00001.jpg

Συνδεθηκα αλλα μετα μου εβγαλε αυτο

http://img713.imageshack.us/img713/4969/dsc00005w.jpg

και κολλησε εκει!!!!!! Τιποτα αλλο απο εκει και περα.

---------- Προσθήκη στις 13:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:10 ----------

Πήγαινε strart - run γράψε Regedit και ψάξε να βρεις το κλειδί που σου λένε !! :X

Δεν το βλεπω το start για να τα κανω αυτα που λες...

Δημοσ.

βαλε ενα live cd καποιου linuxοηδούς (προτείνω ubuntu για να σου είναι πιο κατανοητό), απο εκει δες τα αρχεία που θέλεις και σώσε τα και μετα τραβα του ενα format να στανιάρει!

Δημοσ.

εαν δεν εχεις προσβαση στον task manager τοτε,

μαλλον κολλησες καποιο ιο,

αρα το προβλημα σου ειναι σοβαροτερο,

γιατι για καποιο λογο ο task manager σου εγινε disable απο την registry που και εκει δεν εχεις προσβαση απο οτι ειπες.

Δυστυχως απο 2 λεπτα δουλεια,

ανοιξες δουλειες με φουντες....

Στην θεση σου,

θα τον εβαζα σε ενα αλλο πισι με ενα καλο αντιοβιοτικο μεχρι να ισιωσει.

Βεβαια αν βαριεσαι κανεις ενα φορματ.

Ομως πιστευω οτι μπορεις να το φτιαξεις και να αποφυγεις το φορματ.

Δημοσ.
βαλε ενα live cd καποιου linuxοηδούς (προτείνω ubuntu για να σου είναι πιο κατανοητό), απο εκει δες τα αρχεία που θέλεις και σώσε τα και μετα τραβα του ενα format να στανιάρει!

Φιλε αυτο εκανα τωρα :-). Εβαλα ενα live cd ubuntu που ειχα. Το εψαξα λιγο αλλα τα αρχεια δεν μπορεσα να τα βρω (δεν εχω δουλεψει καθολου linux βεβαια). Μηπως πρεπει να το εγκαταστησω κανονικα πρωτα για να εχω προσβαση στα αρχεια?

Δημοσ.

οχι οχι δεν χρειάζεται εγκατάσταση! πας πάνω που γράφει "Places" και επιλέγεις να φορτώσει τον δίσκο σου. απο εκει πάιζεις. Αν σου ζητήσει κωδικό βαλε root και παιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...