dimitris212 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Έχω στην κατοχή μου περίπου 15 sites γνωστών και φίλων, είναι μικροσαϊτάκια, τα οποία φιλοξενούνται σε μια εταιρεία, χωρίς κανένα οικονομικό συμφέρον σε μένα. Με συμφέρει να κάνω κίνηση για Virtual Server ή Dedicate Server ? Θα με ενδιέφερε από εξωτερικό για χαμηλότερο κόστος. Έχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία?
CyberCr33p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εφόσον είναι μικρές οι ιστοσελίδες θα σου πρότεινα κάποιο πακέτο shared hosting που είναι και η πιο οικονομική λύση. Υπάρχουν πακέτα shared hosting που σου επιτρέπουν να φιλοξενήσεις πολλά domains χωρίς επιπλέον κόστος.
dimitris212 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Από ότι είδα οι περισσότερες εταιρείες για shared παρέχουν για λίγα domains. Να κοιτάξω για Reseller καλύτερα? Έχετε κανέναν να μου προτείνετε, θα προτιμούσα με Plesk.
pOLoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Από ότι είδα οι περισσότερες εταιρείες για shared παρέχουν για λίγα domains.Να κοιτάξω για Reseller καλύτερα? Έχετε κανέναν να μου προτείνετε, θα προτιμούσα με Plesk. οι περισσότερες εταιρείες δίνουν απεριόριστα domain για shared πλέον
dimitris212 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 pOLoS: Ξέρεις κάποιον οικονομικό με καλή εξυπηρέτηση?
johnny21a Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου καλα πακετα ξερω οτι εχει η tophost. Ριξε μια ματια. Τα site που λες πως ειναι φτιαγμενα ? Ειναι δυναμικα με καποια βαση απο πισω η ειναι κατι στατικο ? Στην δευτερη περιπτωση σιγουρα δε χρειαζεσαι dedicated. Και στην πρωτη ακομα αναλογα το περιεχομενο και την κινηση παλι μπορει να μην σου χρειαζεται...
dimitris212 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Τελικά έχω καταλήξει ότι χρειάζομαι Reseller πακέτο, είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα ή να ανοίξω? Έχω site στατικά, δυναμικά (php), και joomla. Χρειάζομαι τουλάχιστον αρκετό bandwidth. Χαρακτηριστικά που επιθυμώ: 20-25 domains Storage: 10-15 GB Bandwidth: 80 GB Plesk ή Cpanel Πολύ καλή υποστήριξη Μέχρι τώρα όλα τα έχω στην TopHost και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά είναι κάπως τσιμπημένα τα Reseller με τον ανταγωνισμό.
tophost.gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά έχω καταλήξει ότι χρειάζομαι Reseller πακέτο, είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα ή να ανοίξω? Έχω site στατικά, δυναμικά (php), και joomla. Χρειάζομαι τουλάχιστον αρκετό bandwidth. Χαρακτηριστικά που επιθυμώ: 20-25 domains Storage: 10-15 GB Bandwidth: 80 GB Plesk ή Cpanel Πολύ καλή υποστήριξη Μέχρι τώρα όλα τα έχω στην TopHost και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά είναι κάπως τσιμπημένα τα Reseller με τον ανταγωνισμό. Καλησπέρα. Έχουμε αλλάξει τα πακέτα Resellers και έχουν τροποποιηθεί αρκετά οι τιμές. Θα ανέβουν οι νέες σελίδες ως τέλος της εβδομάδας. Προς το παρόν σου στέλνω με pm, την σελίδα με τα νέα πακέτα για να έχεις μια εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.