benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λες να καταλαβουν τιποτε οι ψυχαναγκαστικοι intel αγοραστες?Εσυ τους δειχνεις το μελλον ,αυτοι επειδη ειναι ημιμαθεις θα σου πουν '' ναι αλλα τωρα για τις εφαρμογες που τρεχω ο πανακριβος επεξεργαστης μου ειναι ταχυτατος.''Δεν αντιλαμβανονται οτι το νερο κυλισε στο αυλακι και οτι στο μελλον το cpu θα ειναι απλα ενα component και τιποτε αλλο.Μακαριοι οι ασχετοι οτι αυτοι συνταξιοδοτησουσι τον Otellini.
clockwork Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 για εμας που δεν ξερουμε, τι σημαινει το παραπανω? οι 6πυρινοι της amd το καλοκαιρι δεν θα βγουνε;
benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αυτο σημαινει οτι το gpu εχει ταπεινωσει το cpu και την τωρινη αρχιτεκτονικη των cpu που ανηκει στην Intel αποδειχνωντας πως οι ολες οι εφαρμογες μας χωρις καμμια εξαιρεση ,μπορουν να τρεξουν αφανταστα πιο γρηγορα αξιοποιωντας το gpu.Και η βιομηχανια της πληροφορικης που περιλαμβανει πολλους οικονομικους γιγαντες περα απο την Intel κινειται ταχυτατα προς αυτην την κατευθυνση. Το συμπερασμα ειναι οτι οποιος αγοραζει ακριβα cpus ειναι ανοητος,ασχετος και κοροιδο,ενα τυπικο θυμα της διαφημισης,που αλαφρυνει τις ανασφαλιες της καθημερινοτητας του αγοραζωντας ακριβα cpu για εντελως υποδεεστερες και αμφιβολου αξιας εφαρμογες που τρεχει και οι οποιες ειναι εντελως βραχυπροθεσμης αξιας.(Γιατι το μελλον ειναι συνυφασμενο με το gpu)
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 [...]Το συμπερασμα ειναι οτι οποιος αγοραζει ακριβα cpus ειναι ανοητος,ασχετος και κοροιδο,ενα τυπικο θυμα της διαφημισης,που αλαφρυνει τις ανασφαλιες της καθημερινοτητας του αγοραζωντας ακριβα cpu για εντελως υποδεεστερες και αμφιβολου αξιας εφαρμογες που τρεχει και οι οποιες ειναι εντελως βραχυπροθεσμης αξιας.(Γιατι το μελλον ειναι συνυφασμενο με το gpu) __________________ "The trouble with computers is that they are sophisticated idiots." case:NZXT Tempest/psu: pc power&cooling Silencer 750watt/ mobo:GA-EX58-UD3R LGA 1366/cpu:core i7 940/cooler:water cooling/ram:CORSAIR TR3X6G1600C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ)/Vga:ATI RADEON 4850 1GB GDDR3/HDs:SEAGATE 500GB SATA2 X5/DVD-RW : PIONEER DVD-RW DVR-111D X16 Με το συμπάθιο κιόλας αλλά εσένα τον cpu στον χαρίσανε ή δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος με τις δικές σου (ιδιαίτερες) απαιτήσεις;
alexis333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Με το συμπάθιο κιόλας αλλά εσένα τον cpu στον χαρίσανε ή δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος με τις δικές σου (ιδιαίτερες) απαιτήσεις; Mε προλαβες...
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μπορώ να δω compile times μεγάλων προγραμμάτων;
Luffy-san Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μπορώ να δω compile times μεγάλων προγραμμάτων; Ναι και εγω θελω πολυ να το δω αυτο........Θα εχει πολυ ενδιαφερον
grimpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μπορώ να δω compile times μεγάλων προγραμμάτων; http://manpages.ubuntu.com/manpages/jaunty/man8/apt-get.8.html
grimpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Βλέπω είσαι στο πνέυμα της εποχής. Καιρός να μάθεις και το Sudo.
ahristos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ε ρε μεγαλεία... Και η HD4850 τα καταφέρνει καλά Κάνει 3 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα ανά εργασία, σε σχέση με τις 4 εργασίες που εκτελεί συγχρόνως ο PHENOM 3.4GHz σε 4 ώρες και 25 λεπτά (ενώ συνεχίζω τις κανονικές ελαφριές δουλειές του υπολογιστή). Λόγος 16.5 προς 1 δηλαδή υπέρ της HD4850.
benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αγαπητοι φιλοι antonl , και alexis333 εγω οντας μαιτρ του στοιχηματος (ποδοσφαιρο κυριως)κερδισα ενα μεγαλο ποσο 1 βδομαδα πριν τα Χριστουγεννα και επεσα θυμα της καταστασης που περιεγραψα.Υστερα απο 2 βδομαδες,φριχτα μετανοιωμενος ψαχνω εναγωνιως μεσω των αγγελιων του φορουμ μας εδω στο insomnia να δωσω το cpu/μνημη/μητρικη σε δελεαστικες τιμες ,οπως θα ξερατε αν ριχνατε καμμια ματια σε αυτο το πολυ γοητευτικο μερος του insomnia. Εχω πολυ πιο σεμνες υπολογιστικες αναγκες απο αυτο που τωρα εχω αλλα δυστυχως κανενας Intel πεφωτισμενος προγραμματιστης ,ουτε κανενα golden boy του συστηματος δεν εχει δελεαστει αρκουντως μεχρι στιγμη.Μηπως εσεις εχετε κανεναν φιλο η γνωστο?Αν ναι πειτε του για την αγγελια μου. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=358249 Κατα προτιμηση να ειναι Ολυμπιακος και συντηρητικων πολιτικων πεποιθησεων. (Ελπιζω αυτο να μην εκληφθει σαν εμμεση δευτερη αγγελια.)
alexis333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 (Ελπιζω αυτο να μην εκληφθει σαν εμμεση δευτερη αγγελια.) Γιατι δεν ειναι μηπως... :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.